Billige flybilletter med Norwegian

Billige flybilletter med Norwegian

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
 • Tur / retur
 • Enkelt
 • Flere rejsemål
Billettype:Economy
 • Economy
 • Economy +
 • Business Class
 • First Class

Flybilletter med Norwegian

Hvem er Norwegian?
Norwegian blev grundlagt i 1993, og er i dag det næststørste flyselskab i Skandinavien, og samtidig også det tredjestørste lavprisselskab i Europa med omkring 5.500 medarbejdere.

Norwegian flyver på 450 ruter til mere end 140 destinationer i Europa, Nord-Afrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA.

På det seneste har Norwegian moderniseret sin flyflåde, og har pt. over 100 topmoderne og mere miljøvenlige fly. Dertil over 250 fly i ordre. Norwegian kan bryste sig af at have en af de mest miljøvenlige og yngste flåder i verden med en gennemsnitsalder på 3,6 år. Takket være de brændstoføkonomiske fly, kan de tilbyde lavprisbilletter.

Hvorfor skal jeg flyve med Norwegian?
Norwegians filosofi og målsætning er at tilbyde kunderne lave priser og høje standarder. Du har derfor mulighed for at vælge de lavest mulige priser uden at gå på kompromis med standarden, når du køber flybilletter med Norwegian.

Dette har Norwegian haft stor succes med, og de er ved Skytrax Awards blevet kåret af passagerne til

 • Europas bedste lavprisflyselskab fem år i træk fra 2013 – 2017.
 • Verdens bedste lavprisselskab med langdistanceruter i 2015, 2016 og 2017.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg booker og flyver med Norwegian?
Når du bestiller flybilletter med Norwegian begynder du med en helt enkel billet til lavpris. Derefter kan du tilføje ekstra services som fx bagage og måltider. På den måde betaler du kun for de ting, du har brug for. Du kan dog altid købe drikkevarer og snacks ombord.

Der er mange billettyper at vælge imellem fx LowFare, LowFare+, Premium, Flex og PremiumFlex.

De forskellige typer billetter afgør, hvad der er inkluderet, og hvilke muligheder du har. Det kan fx være sædereservation, håndbagagens vægt, antal og vægt af indtjekkede kufferter, adgang til fast track, mulighed for refusion og ændring af billet samt valg af mad & drikke ombord. Derudover kan visse billettyper også give automatisk lounge-adgang i udvalgte lufthavne, hvor du kan nyde drinks, snacks, lune retter samt have adgang til WiFi og aviser & blade.

Jo mere du flyver, jo flere fordele kan du få som fx gratis sædereservation, gratis indtjekket bagage og optjene point.

Check-in og boarding
Indtjekning åbner 2 timer før afrejse, dog ikke til Argentina, Dubai, Thailand, Singapore, Israel, Caribien og USA, hvor det er 3 timer inden afrejse.

Indtjekning lukker 30 min inden afrejse i Norden, 1 time inden afrejse til Argentina, Dubai, Thailand, Singapore, Israel, Caribien og USA, og endelig 45 min før afrejse gældende for alle andre destinationer.

Med hensyn til boarding lukker den 20 min. inden afrejse i- og mellem de nordiske lande, og ellers 30 min inden afrejse for alle andre flyrejser.

Norwegian tilbyder i øvrigt tjenesten Direkte til Gate, hvor du ikke behøver at tjekke ind, hvis du kun rejser med håndbagage.

Bagageregler – tjek de aktuelle regler, inden du rejser
Når du køber flybilletter med Norwegian, er der altid inkluderet et stk. håndbagage i din flybillet. Derudover kan du gratis medbringe en lille personlig genstand fx en hånd-, kamera- eller laptoptaske, som skal kunne anbringes under sædet foran dig. Din billet afgør, hvilken vægt din håndbagage må have. Det kan være fra 10 til 15 kg.

Du kan vælge den billettype, der passer bedst til dig, og dermed kun betale for den bagage, du har brug for. Indtil 6 timer før afgang, kan du tilføje indtjekket bagage til din eksisterende bestilling.

Her på Travelmarket viser vi dig grundprisen for flybilletten, når du sammenligner priser på flybilletter.

Om sæder og sædevalg
I grundprisen hos Norwegian kan du ikke selv bestemme, hvor du kommer til at sidde henne i flyet. Har du derimod et fortrukket sæde, kan du for et mindre tillæg vælge, hvor du vil sidde. Når du booker, får du muligheden for at vælge din ønskede siddeplads. Afhængigt af billettypen, kan det også været inkluderet i prisen.

Prisen for reservering af sæde på LowFare billetter er fra 65 – 150 kr. pr. person hver vej, og på internationale langdistanceflyvninger er den 250 kr. pr. person hver vej.

Underholdning ombord
Norwegian var verden første flyselskab, som tilbød trådløst internet ombord på europæiske ruter. Du har nu dermed mulighed for at bruge gratis WiFi på de fleste flyvninger indenfor Europa. Derudover er der Video on Demand samt et topmoderne underholdningssystem på flere af de internationale langdistanceflyvninger herunder film, tv-shows, spil og et interaktivt 3D-kort med rejsetips til din destination. Endelig kan du læse i Norwegians prisbelønnede rejsemagasin.

Hvor flyver Norwegian hen?
Norwegian flyver til mere end 35 lande, og har i dag over 500 ruter til mere end 150 destinationer i hele Europa og udvalgte, populære destinationer i USA og Asien.

Nogle af de mest populære rejsemål med Norwegian året rundt er:
Europa

 • London
 • Amsterdam
 • Barcelona

Norden

 • Stockholm
 • Gøteborg
 • Helsinki

Verden

 • New York
 • Bangkok
 • Los Angeles

6 sjove facts om Norwegian

 • Norwegians fly kaldes ”Red nose”, fordi forenden (”næsen”) er malet rød.
 • Halerorene på Norwegians fly er dekorerede med portrætter af store personligheder, der har udfordret det etablerede og inspireret andre.
 • Norwegian har lært Norges flypassagerer at booke deres rejser online.
 • Over 80% af Norwegians passagerer booker deres flyrejser på Norwegians hjemmeside.
 • Norwegians telefonlinjer gik ned første gang, de lancerede deres billetsalg tilbage i 2002.
 • Omkring 26 millioner passagerer fløj med Norwegian i 2015.