Promenade ved solnedgang med brolagte stier, lygtepæle og havudsigt.

Billige flybilletter til Durban

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flyv til Durban

Durban er den tredjestørste by i Sydafrika, og det er også en af de mest travle i landet. En af grundene er den stigende turisme i området, for Durban har vist sig som et meget alsidigt turistmål, som både appellerer til de kulturelt-interesserede og til dem, der gerne vil dase.

For denne by og området omkring er et paradis for strandløver og surfere. Durbans kystlinje er den eneste i området, der er beskyttet af en haj-hegn, og på den måde kan strand-glade mennesker uden frygt plaske i vandet og nyde det varme klima og de flotte strande uden frygt for angreb.

Bestil en tur til Durban i dag

I det hele taget er der gode muligheder for at udforske livet under vandoverfladen i Durban. Her er nemlig også mulighed for at se et af de største akvarier i verden. Blandt andet kan du opleve at komme helt tæt på hajer. En del af rundturen er nemlig, at man får mulighed for at blive hejst ned i hajakvariet i et stort cylinderformet rum, så du kan komme helt tæt på de farlige dyr.

Du får store museumsoplevelser i Durban

På museet KwaMuhle kan du desuden dykke ned i den skræmmende og fascinerende fortælling om kampen mod apartheid-systemet, som delte sydafrikanske sorte og hvide mennesker op helt frem til 90’erne. Her er billeder, dokumenter og videoer med til at vise, hvordan kampen mod adskillelsen forløb, og museet er i dag en af de største turistattraktioner i byen.

Durban er den mest multikulturelle by i Sydafrika, og her bor den største koncentration af indere uden for Indien. I to bølger i kolonitiden emigrerede indere til byen, og som konsekvens af det er der i dag en stor bydel i Durban, som primært huser indere. Lyder det spændende? Så skynd dig at bestille de billige flybilletter til Durban.

Populære lufthavne med fly til Durban

Andre populære lufthavne for flyrejser til Sydafrika

Populære rejsemål i Afrika