Afbudsrejser til Marbella

Afbudsrejser til Marbella

Billige afbudsrejser til Marbella

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Prøv en solrig afbudsrejse til skønne Marbella

Bedøm rejsemål
4,6
(156 bedømmelser)
Hvis eksklusivitet, sol, strand og sommer lige er din boldgade, så er Marbella ’the place to go’! Her dyrkes både sol, luksus og livskvalitet af høj klasse.

Med 320 solskinsdage om året og en årlig gennemsnitstemperatur på 18,5 grader kan du ikke andet end at nyde livet i Marbella på afbudsrejsen eller svipturen.

Marbella – terapi for den shoppe-glade kvinde

Marbella er en skøn by beliggende midt på Costa Del sol og kun en halv times kørsel fra Malagas lufthavn. Byen er velbesøgt og tiltrækker især rige og berømte, som kommer for at nyde de excellente shopping-muligheder og smukke kyststrækninger. Man siger således, at shopping i Marbella er den bedste terapi for enhver shoppe-glad kvinde.

Ud over shopping er Marbella også kendt for sine smukke og indbydende strande, som i 2012 opnåede endnu 3 blå flag, som indikerer at stranden er ren, badevenlig og har gode faciliteter. Det giver byen 7 strande i alt med blå flag – noget som Marbella som den eneste by i Andalusien kan prale af.

Marbella og det eksklusive Puerto Banus

Den meget velstående del af turisterne bor ikke på fastlandet i Marbella, men nyder livet på kæmpemæssige yachter ved Puerto Banus’ marina, der huser intet mindre end 915 kajpladser. Marinaen er kåret som Europas bedste, og har længe været byens hovedattraktion.

Marinaen er et besøg værd bare på grund af det syn, der møder dig i havnen, hvor der ligger de mest eksklusive og luksuriøse yachter, du længe har set.

Desuden vil du opleve en bred palet af butikker fyldt med luksusvarer som Hermes, Cartier og Versace samt restauranter, barer og bistroer, der serverer alt lige fra simple tapas’er og pizzaer til delikat caviar og hummer. Du finder desuden ét af Spaniens bedste stormagasiner, ’nemlig El Corte Ingles’.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Marbella

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med Sunweb
Afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Marbella?

Du kan rejse til Marbella med Escapeaway, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Marbella?

Du kan rejse til Marbella fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg, Århus (Tirstrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Marbella populære?

Ja, afbudsrejser til Marbella er populære. Vores brugere giver Marbella 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Marbella her

Hvad koster afbudsrejser til Marbella?

Prisen på afbudsrejser til Marbella skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2475. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.