Afbudsrejser til Andalusien

Afbudsrejser til Andalusien

Billige afbudsrejser til Andalusien

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Ta’ en billig afbudsrejse til Andalusien

Higer din krop efter sol og sommer, og vil du bare gerne væk fra det grå og kolde Danmark, så køb en afbudsrejse til det fantastiske Andalusien. I denne sydspanske region hersker sol og dejlige badestrande såvel som spændende byer, du bare ikke vil gå glip af!

Rejsen til Andalusien og Costa del sol

Costa Del Sol er navnet på Andalusiens 300 kilometer lange kystlinje, der strækker sig fra Gibraltar i vest til La Herradura i øst. Hér finder du de bedste muligheder for at nyde et tiltrængt afbræk fra hverdagens trummerum under en brændende sol og med udsigt over azurblåt hav.

Oplev de vidunderlige strande og de små charmerende bugter, hvor du kan nyde en god bog i ro og mag. Rundt om Costa Del Sol ligger bjerge, som beskytter mod de kolde vinde fra nord, og ind fra havet strømmer blide varmebølger fra det afrikanske kontinent.

Er du til aktive ferier, er der også rig mulighed for at dyrke diverse sportslige aktiviteter på flere af kystens strande.

Andalusien – en region med megen historie

I dag forbinder de fleste Andalusien med det katolske Spanien og Europa i øvrigt, men historisk set er regionen præget af, at det i næsten 800 år var muslimsk og bar navnet Al-Andalus med Córdoba som hovedstad. I dag hedder hovedstaden Sevilla og siges at være Spaniens mest spanske by.

Mange steder finder man rester fra Sevillas arabiske periode, men mest kendt er den mauriske fæstning ’Alhambra’, som ligger i byen Granada. Faktisk er fæstningen så særpræget et syn, at den har været nomineret til at blive en af verdens syv vidundere.

Ud over fæstninger byder Andalusien på alt lige fra små charmerende kystbyer til større byer, hvor den shoppeglade vil kunne gøre en god handel i de mange spændende butikker.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Andalusien

  • Billige afbudsrejser med Bravo Tours
  • Billige afbudsrejser med Eliza was here
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med Sunweb
  • Billige afbudsrejser med Ticket
  • Billige afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Andalusien?

Du kan rejse til Andalusien med Bravo Tours, Eliza was here, Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies, Sunweb, Ticket og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Andalusien?

Du kan rejse til Andalusien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Andalusien populære?

Ja, afbudsrejser til Andalusien er populære. Vores brugere giver Andalusien 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Andalusien her

Hvad koster afbudsrejser til Andalusien?

Prisen på afbudsrejser til Andalusien skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 925,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Andalusien her

Læs mere om Andalusien på vores blog