7 rejseeksperters bud på den mest romantiske ferie for 2

Leder du efter en romantisk ferie, fordi du og din elskede har lyst til stikke af til et romantisk sted kun jer to. Måske trænger I til en miniferie for at pleje parforholdet. Eller det kan være, at I vil fejre en ganske særlig begivenhed – måske endda jeres bryllup? Eller måske har du simpelthen bare lyst til at give din elskede en uforglemmelig oplevelse i Valentinsgave. Her finder du syv eksperters bud på den mest romantiske ferie for 2 inden for forskellige rejsetyper og budgetter.

den mest romantiske ferie for 2Hos Travelmarket bliver vi ofte kontaktet af par, som gerne vil have inspiration til eller et godt tilbud på en romantisk ferie.

Vi sælger jo ikke selv rejser, men vi forsøger altid at hjælpe parrene med links til inspirationssider eller rejsebureauer, som højst sandsynligt kan give dem lige nøjagtigt det tilbud, som matcher deres romantiske drømme.

Alle disse henvendelser gav mig ideen til at bede syv rejseselskaber give deres bud på den mest romantiske ferie for 2. Nedenfor finder du derfor seks romantiske rejsetilbud, som bl.a. henvender sig til storby- og solelskere, eventyrrejsende og alle, som har et luksusdyr eller en livsnyder i maven. Ja, faktisk også til dig, som drømmer om holde bryllup på en romantisk caribisk ø.

Klik her for at se den kæresteferie, som du er på jagt efter:

Budget: Under 2.000 kroner

Budget: 2.500-4.500 kroner

Budget: 14.000-15.000 kroner

Budget: 16.000-20.000 kroner

Budget: 20.000-25.000 kroner

Må din eksotiske ferie godt være lidt eller meget billigere? Tjek denne lavprisoversigt med 2-ugers eksotiske ferier.

Den mest romantiske ferie for storbyelskerne

Hvis din og partner er storbyelskere, har I garanteret besøgt alle de populære storbyer såsom London, Rom, Berlin, Prag, Barcelona og Amsterdam og vil ganske sikkert elske at gense dem. En flybillet t/r til en af disse storbyer, kan du være heldig at få fra ca. 500-1.500 kroner, og her kan de fleste rejselystne være med.

Min partner og jeg elsker at tage på storbyferie og har besøgt alle ovennævnte storbyer undtagen én; nemlig Rom, som er på vores top 3 over steder, som vi gerne vil besøge. Har du heller aldrig besøgt Rom, eller vil du gerne gense den fantastiske hovedstad, så har Norwegian netop udvalgt Rom til den mest romantiske storbydestination.

flybilletter i gaveDaniel Kirchhoff fra Norwegian:

Vi har mange romantiske destinationer i vores rutenet, som eksempelvis Paris, London eller Amsterdam.

En sikker vinder vil også altid være Rom, hvor man kan slentre hånd i hånd med sin udkårne gennem de små charmerende gader og mærke historiens vingesus, når man passerer de gamle bygninger og bydele. I maj og juni er gennemsnitstemperaturen i byen henholdsvis 18 og 23 grader og i september og oktober henholdvis 27 og 21 grader, så der vil selvfølgelig være mulighed for at nyde et romantisk øjeblik over en espresso på en af de mange hyggelige fortovscafeer.

Norwegian rejser typisk til Rom fra ca. 600 kroner for en returbillet. Mens Ryanair tilbyder flybilletter ned til 400-500 kroner.

Nedenfor finder du de billigste flybilletter til Rom med afrejse inder for de næste tre måneder. Priserne er fundet i Travelmarkets flysøgemaskine af vores brugere inden for de sidste 48 timer. Klik på prisen for at komme over i vores flysøgemaskine. Her kan du finde flere billige rejsedage i vores priskalender.

Billund - RomFra 283,-Søg
København - RomFra 402,-Søg
Aalborg - RomFra 786,-Søg
Hamborg - RomFra 819,-Søg

Du kan også finde flybilletten til Rom eller andre storbyer her.

Vil du hellere købe en pakkerejse til Rom? Så kan du sammenligne tilbud med forskellige hotelkategorier i vores søgemaskiner med charter- og pakkerejser. Klik her og bliv sendt ind til et søgeresultat med rejser inden for de næste fire uger. Skal du først rejse på et senere tidspunkt, ændrer du bare datoen i søgemaskinen.

Her kan du læse om syv andre romantiske storbyer, som på hver sin måde vil danne en uforglemmelig ramme for en romantisk miniferie for to. De er charmerende, har et godt restaurantliv, rummer mange fine seværdigheder og er forholdsvist billige at leve i. Og så kan du flyve direkte dertil.

Læs også:
Flyv billigt på storbyferie i foråret
Storbyferie i efteråret – find klima, events og billige flybilletter til 16 storbyer
Storbyferie i Rom – de bedste tips og tilbud

Hop til toppen af siden

Den mest romantiske ferie i autentiske omgivelser

Der er intet, der kan slå et skår i en romantisk rejse, som at blive vækket midt om natten af festglade turister.

Eliza rejser rundt i Middelhavsområdet og finder de smukkeste indkvarteringer væk fra masseturismen. Her er der altid direkte fly, ophold og lejebil med i prisen.

autentisk ferie for 2Maja Imfeld fra Eliza was here:

Hvis du og din udkårne har en romantisk getaway i tankerne, så vil én af Elizas indkvarteringer være lige det, I søger. Her finder I skønne og autentiske feriesteder blandt de lokale. Indkvarteringerne er små og beliggende i idylliske områder, dog stadig tæt på lækre tavernaer, tapasbarer, m.m. Maden er jo med til at skabe stemningen under en romantisk tur.

Hvis I vil have en romantisk oplevelse, så vil I elske en af vores pakkerejser hos Eliza was here!

Uden for højsæsonen har Eliza was here ofte et pænt udvalg af afbudsrejser til under 3.500 kroner

Når min datter bliver ældre, og jeg skal på romantisk voksenferie med min mand, vil jeg helt sikkert tjekke Eliza was here’s udvalg. Se det aktuelle udvalg med afrejse inden for de næste fire uger. Hvis du vil rejse senere, ændre du bare den ønskede rejseperiode i søgemaskinen.

Hop til toppen af siden

romantisk ferie i IslandDen mest romantiske ferie for krop og sjæl

Flere af vores brugere har spurgt, om vi kan anbefale romantiske hoteller med spa og wellness. Men når jeg forestiller mig den ultimative wellness-oplevelse, er der et bestemt sted, som jeg drømmer om at opleve.

BergÞóra Jónsdóttir fra Icelandair:

Luk øjnene, og forestil dig følgende: Du og mennesket i dit liv læner nakken tilbage og ser op i den klareste polarhimmel, og som en ekstra bonus kan I måske se nordlyset bølge frem og tilbage hen over himlen.

I er selvfølgelig i Island men ikke hvor som helst, for I er omsluttet af varmt og indbydende turkisfarvet vand.

På Reykjaneshalvøen, bare 20 minutters kørsel fra lufthavnen i Keflavik findes den perfekte getaway for uforbederlige romantikere – midt i lavaen ser man dampen fra en af Islands mest berømte turistattraktioner nemlig Blue Lagoon.

Jeg vil til enhver tid anbefale Island som bryllupsrejse-destination eller bare i det hele taget, hvis du trænger til en pause fra hverdagen i selskab med yndlingsmennesket.

Island har det hele, det ligger helt fast. Men det er et absolut must at besøge Blue lagoon enten for den perfekte start på en romantisk pause eller den perfekte slutning inden hjemrejsen til hverdagen.

Priseksempel pr. person ved 2 voksne

Afrejseperiode: hele året
Inkl. fly t/r fra København og 2 nætter på hotel. Også afrejse fra Billund mod en merpris.
Pris fra 2.230,-

Du kan tilkøbe en tur til Den Blå Lagune hos Icelandair eller selv arrangere din tur derud.

Se dit tilbud her.

Kan du ikke nøjes med 3 nætter i island? I Travelmarkets temasøgemaskine kan du finde et godt udvalg af rejser til Island.

Læs også: En weekend i Raykjavik med naturen helt tæt på
Læs også: Hvornår er det bedst at rejse til Island?

Hop til toppen af siden

Den mest romantiske ferie til jer, som drømmer om den perfekte strand og verdens bedste snorkling

Maldiverne er uforlignelig, når det kommer til billedskønne strande med kridhvidt pulversand og et lysende blåt, perfekt tempereret hav, der tilmed gemmer på en undervandsverden, du ikke ser magen til andre steder i verden.

romantisk ferie på maldiverneKarin Brask Ziersen fra Top Tours:

Mange tænker på Maldiverne som en uopnåelig drøm, hvor velbeslåede turister slænger sig i behagelige liggestole på en kridhvid strand om dagen og spiser hummer og drikker dyr importeret hvidvin om aftenen.

Men Maldivernes overflødighedshorn af skønhed er altså også tilgængelig for almindeligt dødelige. Især hvis man har fokus på at vælge en rejseudbyder, der går op i, at du virkelig får noget for pengene.

Vi anbefaler derfor hos Top Tours, at du på den mest romantiske rejse flyver til Maldiverne med et af verdens bedste luftfartselskaber og f.eks. bor på det populære og velrenommerende Bandos Maldives.

Bandos Maldives ligger en cirka 15 minutters billedskøn speedbådstur fra Male lufthavn og tilbyder et væld af faciliteter og aktiviteter som f.eks. spa, dykkercenter, fitnesscenter, squash- og tennisbaner, Kidsclub med mere.

Øens virkelige højdepunkt er dog nok det imponerende husrev – og ikke mindst den fantastiske strand. Tag din partner i hånden, og udforsk klovne-, Picasso- og zebrafisks liv omkring resortets koralrev. Og har du eventuelt lyst til at dykke dybere ned under havoverfladen kan du f.eks. tage et dykkerkursus sammen med dit livs udkårne. Her kan du opleve, hvordan skildpadder, rokker og revhajer glider forbi i roligt tempo. Mange meter under havoverfladen er du virkelig til stede – og tilmed i selskab med din partner. Se det synes vi også er romantisk…

Priseksempel på 9-dages ferie for 2 voksne

Inkl. flyrejse København – Male med enten Qatar Airways via Doha eller Emirates via Dubai,
alle skatter og afgifter på fly, transfer med speedbåd, 7 overnatninger på Bandos Island i standardværelse og morgenmad. Halv- eller hel pension kan tilkøbes.
Pris: fra kr. 13.998,- pr. person
Se dette eller lignende tilbud i vores temasøgemaskine.

Find flere luksusferier her.

Hop til toppen af siden

Bryllypsrejse i Costa Rica

Romantik i Costa Rica – eksotisk ferie med skøn strand

Costa Rica er langt fra klichéen om en romantisk ferie, og det er lige netop det, der gør den mellemamerikanske oase til en passioneret cocktail.

Peter Nielsen fra Stjernegaard Rejser:

I Costa Rica lever drømmen om dramatiske solnedgange og romantiske stunder i vandkanten i bedste velgående. Men det lille land er meget mere end et dagligt show af postkortidyl. Costa Rica kan også levere varen, hvis I elsker vild natur og lokale oplevelser – eller hvis sommerfuglene i maven skal suppleres af et adrenalinrus.

Costa Rica giver jer noget at tale om og et utal af spændende oplevelser, I aldrig glemmer. I en autentisk atmosfære, hvor natur, god stil og hjertevarme går arm i arm. Kickstart jeres romantiske ferie med vulkaner, varme kilder og oplevelser i regnskoven og slut af ved nogle af Stillehavets smukkeste, næsten uberørte strande på den solrige Nicoya-halvø – det er ren romantik for det rejselystne menneske.
Nyd hinanden på de charmerende boheme-boutique hoteller i strandkanten, flere af dem er renset for børnefamilier og tilbyder kun indkvartering for voksne.

Priseksempel på 14-dages rejse for 2 voksne

Afrejseperiode: 7. juli 2019 – 5. april 2020
Inkl. flyrejse København – San José med KLM via Amsterdam, alle skatter og afgifter, transport og 12 nætter på gode turistklassehoteller i San José, Arenal, Monteverde og Samara samt morgenmad alle dage. Mulighed for tilkøb af udflugter.
Pris: fra 16.495 kr. pr. person.

Se dette eller lignenede tilbud her.

Hop til toppen af siden

Den mest romantiske ferie til jer, som vil giftes på stranden

Drømmer du og din udkårne om et stressfrit bryllup på en hvid sandstrand? I så fald er De Vestindiske Øer et godt bud. I kan oven i købet blive viet af danske Simon Larsen, som udover at være rejseleder for Stjernegaard på St. Thomas fungerer som giftefoged.

Bryllup i CaribienSusanne Svare fra Stjernegaard Rejser

De Vestindiske Øer er perfekte til bryllup og honeymoon i ét. Hvis I går i giftetanker men samtidig kan blive en smule stresset ved tanken om en stor fest for hele den pukkelryggede familie, så er et romantisk og intimt bryllup på en af St. Thomas’ smukke strande måske noget for jer.

Vores rejseleder, Simon Larsen, kan vie jer i strandkanten – på dansk, naturligvis – og hans kone, Pam, kan stå for alt det praktiske.

Når brylluppet er vel overstået, kan I rejse videre til St. John, den mindste og smukkeste af de tidligere danske øer i Vestindien. Her ånder alt fred og ro, I kan spise romantiske middage på gode restauranter og gå ture på nogle af verdens allersmukkeste strande. Vi har flere skønne små hoteller, og I kan vælge mellem standard, godt og ekstra godt og dermed finde en rejse, der passer præcist til jeres budget.

Priseksempel pr. person ved 2 voksne

Afrejseperiode: hele året
Inkl. fly t/r med British Airways, 1 nat Miami, 6 nætter St. Thomas, 5 nætter St. John
Pris: fra kr. 16.995,-
Se dette eller lignende tilbud her.

Hop til toppen af siden

Den mest romantiske ferie til jer, som drømmer om en safari

En safarirejse er selvfølgelig en dyr gave. Men hvis du og din partner har noget ganske særligt at fejre, vil I med garanti få en unik og uforglemmelig oplevelsesrejse sammen.

For nogle år siden var min mand og jeg på en rundrejse i Tanzania, som inkluderede 5-dages jeepsafari og en romantiske badeferie på Zanzibar, og denne rejse er helt klart på min top tre over mine mest minderige rejseoplevelser.

Store Verdens uimodståelige bud på en romantisk rejse er også en kombination af safari og badeferie.

Luksussafari til SydafrikaJohnny Laugesen fra Store Verden:

Vores bud på den mest romantiske ferie er en kombineret safari og badeferie. Tanken med at kombinere oplevelser med romantik og afslapning har vundet frem hos os de sidste par år. At dele nogle unikke og spændende oplevelser, der vil blive husket for livet i kombination med romantik og afslapning på en badeferiedestination, gør den romantiske rejse helt uforglemmelig.

Mit forslag til denne type rejse er et ophold på vores 5-stjernede safari lodge i Sydafrika kombineret med nogle uforglemmelige dage på bounty-øen Mauritius.

Priseksempel på Luksussafari og Mauritius (pr. person ved 2 voksne)

Afrejseperiode: 25/7 2017 – 10/7 2018
Inkl. fly t/r, alle overnatninger i logde og på hoteller, transport og udflugter jf. program, mange måltider og dansk rejseleder.
Pris: fra kr. 22.990,-
Se dit tilbud her

Find flere safarisrejser i mange prisklasser.

Læs også denne artikel om safarirejser til Sydafrika

Hop til toppen af siden

Fandt du ikke en romantisk ferie?

Måske var det en billig romantisk ferie for 2 du ledte efter? Så vil vi anbefale, at du søger under miniferier i vores temasøgemaskine. Hvis du drømmer om en romantisk getaway i Danmark, finder du ofte rigtigt gode tilbud på et dealsite såsom Takeoffer.dk.

Hvis du er på udkig efter en bryllupsrejse, kan du finde mange gode tilbud i vores temasøgemaskine her.

Hvis din partner er på Facebook, kan du vælge at dele denne artikel med ham eller hende. Klik på nedenstående Facebook ikon, og vælg “På en vens tidslinje” i scroll-down menuen.

7 rejseeksperters bud på den mest romantiske ferie for 2

Bedøm artiklen her.

DårligtIkke optimalOKGodFantastisk

Current rating 4.2

Topfoto (c) istockphoto / Cecilie_Arcurs
Photo (c) istockphoto / chasdesign
Photo (c) istockphoto / Norwegian
Photo (c) istockphoto / Eliza was here
Photo (c) istockphoto / Icelandair
Photo (c) istockphoto / Top Tours
Photo (c) istockphoto / Stjernegaard Rejser
Photo (c) istockphoto / Stjernegaard Rejser
Photo (c) istockphoto / Store Verden

Kommentarer til indlægget

  1. vi vil gerne ud at rejse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.