Forelsket par på romantisk ferie.

6 rejseeksperters bud på den mest romantiske ferie for 2

Birgitte Oxlund
Leder du efter en romantisk ferie, fordi du og din elskede har lyst til stikke af til et romantisk sted kun jer to. Måske trænger I til en miniferie for at pleje parforholdet. Eller det kan være, at I vil fejre en ganske særlig begivenhed – måske endda jeres bryllup eller en speciel mærkedag? Eller måske har du simpelthen bare lyst til at give din kæreste en uforglemmelig oplevelse i julegave eller Valentinsgave. Her finder du seks eksperters bud på den mest romantiske ferie for 2 inden for forskellige rejsetyper og budgetter.

Klik nedenfor for at se den kæresteferie, som du er på jagt efter:

Budget på romantisk ferie: Under 2.000 kroner

Budget på romantisk ferie: 2.500-4.500 kroner

Budget på romantisk ferie: 7.000-9.000 kroner

Budget på romantisk ferie: 10.000-12.000

Budget på romantisk ferie: 20.000-25.000 kroner

den mest romantiske ferie for 2Hos Travelmarket bliver vi ofte kontaktet af par, som gerne vil have inspiration til eller et godt tilbud på en romantisk ferie.

Som en uafhængig rejsesøgemaskine sælger vi ikke selv rejser, men vi forsøger altid at hjælpe parrene med links til inspirationssider eller rejsebureauer, som højst sandsynligt kan give dem lige nøjagtigt det tilbud, som matcher deres romantiske drømme.

Alle disse henvendelser gav mig ideen til at bede seks rejseselskaber og rejsebloggere give deres bud på den mest romantiske ferie for 2. Nedenfor finder du derfor fem romantiske rejsetilbud, som bl.a. henvender sig til storby- og solelskere, operaelskere eventyrrejsende og alle, som har et luksusdyr eller en livsnyder i maven.


Den mest romantiske ferie til Rom for storbyelskerne

Hvis din og partner er storbyelskere, har I garanteret besøgt alle de populære storbyer såsom London, Rom, Berlin, Prag, Barcelona og Amsterdam og vil ganske sikkert elske at gense dem. En flybillet t/r til en af disse storbyer, kan du lige nu få for under 500 kroner, og her kan de fleste rejselystne være med.

Min mand og jeg elsker at tage på storbyferie og har besøgt alle ovennævnte storbyer alene undtagen én; nemlig Rom. Vi har godt nok besøgt den med flere familiemedlemmer. Men jeg kan forestille mig, at Rom vil danne de perfekte rammer om vores ultimative romantiske ferie.

Har du aldrig besøgt Rom, eller vil du gerne gense den fantastiske hovedstad, så har Norwegian netop udvalgt Rom til den mest romantiske storbydestination.

Daniel Kirchhoff fra Norwegian:

flybilletter i gave

Vi har mange romantiske destinationer i vores rutenet, som eksempelvis Paris, London eller Amsterdam.

En sikker vinder vil også altid være Rom, hvor du og din kæreste kan slentre hånd i hånd gennem de små charmerende gader og mærke historiens vingesus, når I passerer de gamle bygninger og bydele. I maj og juni er gennemsnitstemperaturen i byen henholdsvis 18 og 23 grader og i september og oktober henholdvis 27 og 21 grader, så der vil selvfølgelig være mulighed for at nyde et romantisk øjeblik over en espresso på en af de mange hyggelige fortovscafeer.

Norwegian rejser typisk til Rom fra ca. 600 kroner for en returbillet. Mens Ryanair tilbyder flybilletter helt ned til 200 kroner fra både Billund og København.

Nedenfor finder du de billigste flybilletter til Rom med afrejse inder for de næste tre måneder. Priserne er fundet i Travelmarkets flysøgemaskine af vores brugere inden for de sidste 48 timer. Klik på prisen for at komme over i vores flysøgemaskine. Her kan du finde flere billige rejsedage i vores priskalender.

Billund - RomFra 235,-Vælg
København - RomFra 387,-Vælg
Hamborg - RomFra 631,-Vælg
Aalborg - RomFra 1.148,-Vælg

Vil du rejse på romantisk ferie til Rom på en bestemt dato?

Du kan også finde flybilletten til Rom eller andre storbyer her.

Klik også her, og se de billigste flybilletter til Rom i din rejsemåned.

Vil du hellere købe en pakkerejse til Rom?

Her er de billigste pakkerejser til Rom i Travelmarkets søgemaskine med charter- og pakkerejser:

Occidental Aran Park
RomOccidental Aran ParkItalien (3 nætter)Superior dobbeltværelse
1.957,-Vælg
Cervara Park
RomCervara ParkItalien (3 nætter)Dobbeltværelse
2.066,-Vælg

Du kan selv sammenligne tilbud med forskellige hotelkategorier i vores søgemaskiner. Klik her og bliv sendt ind til et søgeresultat med rejser inden for de næste fire uger. Skal du først rejse på et senere tidspunkt, ændrer du bare datoen i søgemaskinen.

Her kan du læse om syv andre romantiske storbyer, som på hver sin måde vil danne en uforglemmelig ramme for en romantisk miniferie for to. De er charmerende, har et godt restaurantliv, rummer mange fine seværdigheder og er forholdsvist billige at leve i. Og så kan du flyve direkte dertil.

Læs også:
Storbyferie i Rom – de bedste tips og tilbud
Flyv billigt på storbyferie i foråret
Storbyferie i efteråret – find klima, events og billige flybilletter til 16 storbyer
Billig 4-stjernet storbyferie i foråret | Tag på skøn kæresteferie
Billig 4-stjernet storbyferie i din efterårsferie
Se billige 4-stjernede juleture

Hvorfor skal du rejse til romantiske Reykjavik?

En af de storbyer, som danskerne virkelig tog til sig i 2020, var Reykjavik. Og hvorfor så det? Først og fremmest er der masser af plads i Reykjavik. Og Islændingene har gjort meget for, at du trygt kan nyde deres eventyrlige land.

Storbyferie i 2021- Reykjavik

Noget, som mange storbyelskere også har fundet ud af, er, at verdens nordligste hovedstad har et virkeligt hyggeligt bymiljø og et spændende musik- og kulturliv.

Noget, som også er særdeles vigtigt på en romantisk storbyferie, er at udvælge gode og romantiske spisesteder. Og Reykjavik er kendt for sine restauranter af høj standard. På havnen i Reykjavik finder du fx mange gode restauranter, hvoraf de fleste har dagens friske fangst på menukortet.

Det helt unikke ved Reykjavik er dog, at du ikke skal særligt langt uden for bygrænsen før, at du kan få storslåede naturoplevelser.

Gode rejsetilbud til Reykjavik

(Klik på flytilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - Keflavik ReykjavikFra 1.128,-Vælg
Billund - Keflavik ReykjavikFra 1.672,-Vælg

Vil du rejse til Reykjavik i en bestemt måned?

kan du tjekke vores lavpriskalender med billige flybilletter.

Vil du hellere købe en pakkerejse til Reykjavik?

Island
Island Fly & Drive fra KbhKøbenhavn - Island5 dage
Fra2.670,-Vælg
Island
Sky Lagoon og Golden Circle fra KbhKøbenhavn - Island4 dage
Fra3.995,-Vælg
Island
Byrejse med Nordlys fra KbhKøbenhavn - Island4 dage
Fra4.245,-Vælg
Island
Byrejse med Den Gyldne Cirkel fra KbhKøbenhavn - Island4 dage
Fra4.365,-Vælg

Kan du ikke nøjes med 3-4 dage i Reykjavik?

I Travelmarkets temasøgemaskine kan du finde et godt udvalg af rejser til Island.

Klik her, og læs om Reykjavik og omegn. Du får bl.a. gode tips om, hvor du skal bo, hvor du skal spise og shoppe, og hvad du skal se.

Tjek også; hvornår det er bedst at besøge Reykjavik og Island.

Romantisk storbyferie til Oslo

Charme og romantik i Oslo

En tredje både hyggelig og romantisk storby, som mange storbyelskere måske ikke tidligere ville vælge til deres top 3 er vores nordiske nabo Oslo.

Den norske hovedstad ligger lige ud til vandet og er fuld af charme, store kulturelle oplevelser og gode gourmetoplevelser. Osloer er bl.a. kendt for sine cafeer med baristakaffe af høj kvalitet og lækre restauranter, hvor de lokale kokke har skabt deres egen version af det ny nordiske køkken.

Gode flybilletter og rejser til Oslo

Billund - OsloFra 615,-Vælg
København - OsloFra 723,-Vælg
(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Find selv dine flybilletter til Oslo i Travelmarkets flysøgemaskine.

Vil du hellere købe en pakkerejse til Oslo?

Grundet de strikse indrejserestriktioner til Norge, er der pt. desværre ingen pakkerejser til Oslo i Travelmarkets søgemaskiner. Klik her for selv at finde en pakkerejse til Oslo, så snart det er muligt at rejse til Oslo igen.

Læs om, hvor du skal bo, og hvad du skal se i Oslo.

Du kan også finde flybilletten til andre populære storbyer her.

Vil du hellere købe en pakkerejse til Oslo? Så kan du sammenligne tilbud med forskellige hotelkategorier i vores søgemaskiner med charter- og pakkerejser. Klik her og bliv sendt ind til et søgeresultat med rejser inden for de næste fire uger. Skal du først rejse på et senere tidspunkt, ændrer du bare datoen i søgemaskinen.

Her kan du læse om syv andre romantiske storbyer, som på hver sin måde vil danne en uforglemmelig ramme for en romantisk miniferie for to. De er charmerende, har et godt restaurantliv, rummer mange fine seværdigheder og er forholdsvist billige at leve i. Og så kan du flyve direkte dertil.

Læs også:
Flyv billigt på storbyferie i foråret
Storbyferie i efteråret – find klima, events og billige flybilletter til 16 storbyer


Den mest romantiske ferie for krop og sjæl

romantisk ferie i Island

Flere af vores brugere har spurgt, om vi kan anbefale romantiske hoteller med spa og wellness. Men når jeg forestiller mig den ultimative wellness-oplevelse, er der et bestemt sted, som jeg drømmer om at opleve; nemlig Den blå lagune på Island.

BergÞóra Jónsdóttir fra Icelandair:

Luk øjnene, og forestil dig følgende: Du og mennesket i dit liv læner nakken tilbage og ser op i den klareste polarhimmel, og som en ekstra bonus kan I måske se nordlyset bølge frem og tilbage hen over himlen.

I er selvfølgelig i Island men ikke hvor som helst, for I er omsluttet af varmt og indbydende turkisfarvet vand.

På Reykjaneshalvøen, bare 20 minutters kørsel fra lufthavnen i Keflavik findes den perfekte getaway for uforbederlige romantikere – midt i lavaen kan I dampen fra en af Islands mest berømte turistattraktioner nemlig Blue Lagoon.

Jeg vil til enhver tid anbefale Island som bryllupsrejse-destination eller bare i det hele taget, hvis du trænger til en pause fra hverdagen i selskab med yndlingsmennesket.

Island har det hele, det ligger helt fast. Men det er et absolut must at besøge Blue lagoon enten for den perfekte start på en romantisk ferie eller den perfekte slutning inden hjemrejsen til hverdagen.

Priseksempel pr. person ved 2 voksne

Afrejseperiode: hele året
Rejsen inkluderer: fly t/r fra København og 2 nætter på hotel. Også afrejse fra Billund mod en merpris.
Pris fra 2.350,-

Du kan tilkøbe en tur til Den Blå Lagune hos Icelandair eller selv arrangere din tur derud.

Se dit tilbud her.

Island
Island Fly & Drive fra KbhKøbenhavn - Island5 dage
Fra2.670,-Vælg
Island
Sky Lagoon og Golden Circle fra KbhKøbenhavn - Island4 dage
Fra3.995,-Vælg
Island
Byrejse med Nordlys fra KbhKøbenhavn - Island4 dage
Fra4.245,-Vælg
Island
Byrejse med Den Gyldne Cirkel fra KbhKøbenhavn - Island4 dage
Fra4.365,-Vælg

Kan du ikke nøjes med 3 nætter i island? I Travelmarkets temasøgemaskine kan du finde et godt udvalg af rejser til Island.

Vil du selv arrangere din romantiske rejse til Island?
Tjek prisniveauet på flybilletter til Island i din rejsemåned.

Læs også: En weekend i Raykjavik med naturen helt tæt på
Læs også: Hvornår er det bedst at rejse til Island?

Romantisk ferie - operatur til Verona

Den mest romantiske operatur for dig og din kæreste, som begge elsker smukke arier

Hvad kan være mere romantisk for en operaelsker end en udendørs opera på en lun sommeraften i Romeo og Julies by. Den smukke romerske arena i Verona danner hver sommer ramme om uforglemmelige operaopførsler. Det er en folkelig oplevelse for alle sanser, som I vil mindes og tale om i mange år fremover.

Der er flere danske rejsebureauer, som arrangerer operature til den pragtfulde by Verona. Lige nu har Albatros Travel de bedste priser, og samtidig giver de fleste gæster rejsen 4 og 5 stjerner. Derfor har jeg spurgt Albatros Travel, hvad det er, der gør deres operature til Verona så populære.

Jesper Dichmann fra Albatros Travel:

Vi får først og fremmest stor ros for, at turen er veltilrettelagt og indholdsrig. Albatros Travels operature er nemlig spækket med spændende oplevelser fra morgen til aften.

Udover de to operaer som er inkluderet i prisen, besøger gæsterne både Bergamo, Verona og den smukke bjergomkransede Como-sø. Og de tilkøber ofte udflugten til Amaronens højborg Negrar, hvor de får serveret de lækreste Amarone vine på en særligt udvalgt vingård.

Det, der også gør vores operature til noget særligt, er de operakyndige og erfarne rejseledere. Vores gæsterne bruger superlativer, når de skal beskrive dem. De bruger bl.a. ord som “særdeles kompetent og vidende”, “Rigtig god fortæller” og “meget behagelig og altid hjælpsom”.

Og så selvfølgelig det allervigtigste; nemlig de storslåede operaer, som gæsterne roser i særdeles høje toner 😉


Italien
Opera-festival med Pucini i Torre del LagoKøbenhavn - Italien5 dage
Fra7.998,-Vælg

Romantisk ferie i Portugal

Den mest romantiske ferie for jer, som vil på en aktiv ferie med skønne kulturoplevelser

Nogle af de største romantiske oplevelser jeg har haft, har været på en aktiv kulturferie i fx Sydfrankrig, Vietnam og Tanzania. I år ønsker de fleste at blive i Europa. Og et land, som jeg drømmer om at opleve på en romantisk ferie sammen med min mand, er Portugal. De sidste tre år har den danske rejsebranche kåret Portugal til det bedste europæiske rejseland. Det skyldes bl.a., at der er lave leveomkostninger i landet, og at du får høj kvalitet for pengene.

Pulsen op i Portugal – romantik for de kulturaktive

Du er ikke i tvivl om, at du er landet i Portugal. De farverige flisemosaikker og landskaber af lige dele rå og yndefuld natur er en fryd for øjet, mens den ærkeportugisiske kultur – smukt og sanseligt – forgrener sig dybt ind i byernes kringlede afkroge, langt ud i vinmarkerne og videre til tapasplatten og vinglasset.

Aktiv ferie i Portugal

Peter Nielsen fra Stjernegaard Rejser:

– Vi anbefaler, at du tilføjer et kulturaktivt element til rejsen, der giver dig følelsen af at lukke virkeligheden helt ind i sjælen. Når du cykler eller vandrer gennem by og land i roligt tempo, bliver du en del af oplevelsen. Du når at fornemme et lille smil eller et nik fra en fremmed, du sanser mandeltræernes sødme, hører fuglene fløjte og får et autentisk indblik i hverdagen.

På den kulturaktive rejse til Portugal går fysisk aktivitet, natur og kultur op i en højere enhed – og så kræver oplevelsen en indsats fra dig. Til gengæld kommer belønningen tifoldigt tilbage, når du vandrer gennem vinmarkerne for at nå frem til bonden, der har dækket op med ternet dug og byder velkommen til et glas vin og en snak. Det er, hvad jeg forstår ved en romantisk ferie, siger Peter Nielsen, produktionsdirektør i Stjernegaard Rejser.

Vandring gennem Dourodalen til Porto, 9 dage fra 10.455 kr.

Afrejseperiode: hele året.
Rejsen inkluderer fly Danmark – Porto t/r, alle skatter og afgifter, transport og 8 nætter på gode turistklassehoteller i Sabrosa, Provesende, Lalim, Lamego, Cambres og Porto samt morgenmad alle dage og mulighed for tilkøb af udflugter.
Se dit tilbud her.

I Travelmarkets temasøgemaskine kan du finde et godt udvalg af rejser til Portugal.

Læs også: Storbyferie i Porto – Her er de bedste tips og tilbud
Læs også: Hvad koster flybilletter til Portugal?

Den mest romantiske ferie til jer, som vil giftes på stranden

Drømmer du og din udkårne om et stressfrit bryllup på en hvid sandstrand? I så fald er De Vestindiske Øer et godt bud. I kan oven i købet blive viet af danske Simon Larsen, som udover at være rejseleder for Stjernegaard på St. Thomas fungerer som giftefoged.

Susanne Svare fra Stjernegaard Rejser

Bryllup i Caribien

De Vestindiske Øer er perfekte til bryllup og honeymoon i ét. Hvis I går i giftetanker men samtidig kan blive en smule stresset ved tanken om en stor fest for hele den pukkelryggede familie, så er et romantisk og intimt bryllup på en af St. Thomas’ smukke strande måske noget for jer.

Vores rejseleder, Simon Larsen, kan vie jer i strandkanten – på dansk, naturligvis – og hans kone, Pam, kan stå for alt det praktiske.

Når brylluppet er vel overstået, kan I rejse videre til St. John, den mindste og smukkeste af de tidligere danske øer i Vestindien. Her ånder alt fred og ro, I kan spise romantiske middage på gode restauranter og gå ture på nogle af verdens allersmukkeste strande. Vi har flere skønne små hoteller, og I kan vælge mellem standard, godt og ekstra godt og dermed finde en rejse, der passer præcist til jeres budget.

Priseksempel pr. person ved 2 voksne

Afrejseperiode: hele året
Rejsen inkluderer fly t/r med British Airways, 1 nat Miami, 6 nætter St. Thomas, 5 nætter St. John
Se dette eller lignende tilbud her.

Den mest romantiske ferie til jer, som drømmer om en safari

En safarirejse er selvfølgelig en dyr gave. Men hvis du og din partner har noget ganske særligt at fejre, vil I med garanti få en unik og uforglemmelig oplevelsesrejse sammen.

For nogle år siden var min mand og jeg på en rundrejse i Tanzania, som inkluderede 5-dages jeepsafari og en romantiske badeferie på Zanzibar, og denne rejse er helt klart på min top tre over mine mest minderige rejseoplevelser.

Store Verdens uimodståelige bud på en romantisk rejse er også en kombination af safari og badeferie.

Johnny Laugesen fra Store Verden:

Luksussafari til Sydafrika

Vores bud på den mest romantiske ferie er en kombineret safari og badeferie. Tanken med at kombinere oplevelser med romantik og afslapning har vundet frem hos os de sidste par år. At dele nogle unikke og spændende oplevelser, der vil blive husket for livet i kombination med romantik og afslapning på en badeferiedestination, gør den romantiske rejse helt uforglemmelig.

Mit forslag til denne type rejse er et ophold på vores 5-stjernede safari lodge i Sydafrika kombineret med nogle uforglemmelige dage på bounty-øen Mauritius.

Priseksempel på Luksussafari og Mauritius (pr. person ved 2 voksne)

Afrejseperiode: Hele året
Rejsen inkluderer fly t/r, alle overnatninger i logde og på hoteller, transport og udflugter jf. program, mange måltider og dansk rejseleder.
Pris: fra kr. 22.990,-
Se dit tilbud her

Læs også denne artikel om safarirejser til Sydafrika

Fandt du ikke en romantisk ferie?

Hvis du drømmer om en romantisk getaway i Danmark, finder du ofte rigtigt gode tilbud på et dealsite såsom Takeoffer.dk.

Bedøm artiklen her (6 bedømmelser)
4.3

Fotos:
Topfoto © istockphoto / Cecilie_Arcurs
Photo © istockphoto / chasdesign
Collage © Gettyimages / PeopleImages / Jarak / nd3000 / Birgitte Oxlund / andresr
Reykjavik © Gettyimages / yulkapopkova / Ultima_Gaina / sumos
Oslo © gettyimages / anyaberkut
Photo © Eliza was here
Photo © Icelandair
Photo © Albatros Travel
Photo © Stjernegaard Rejser
Photo © Store VerdenKommentarer til indlægget

  1. vi vil gerne ud at rejse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.