5 rejseeksperters bud på den mest romantiske ferie for 2

Leder du efter en romantisk ferie, fordi du og din elskede har lyst til stikke af til et romantisk sted kun jer to. Måske trænger I til en miniferie for at pleje parforholdet. Eller det kan være, at I vil fejre en ganske særlig begivenhed – måske endda jeres bryllup eller en speciel mærkedag? Eller måske har du simpelthen bare lyst til at give din elskede en uforglemmelig oplevelse i Valentinsgave. Her finder du fem eksperters bud på den mest romantiske ferie for 2 inden for forskellige rejsetyper og budgetter.

Klik nedenfor for at se den kæresteferie, som du er på jagt efter:

OBS! På grund af COVID-19 vil du måske ikke finde de rejsetilbud, som du drømmer om. Hvis det er tilfældet, anbefaler vi, at du gemmer linket til denne side og tjekker den igen, når rejseforbuddet er ophævet.

Budget på romantisk ferie: Under 2.000 kroner

Budget på romantisk ferie: 2.500-4.500 kroner

Budget på romantisk ferie: 10.000-12.000

Budget på romantisk ferie: 20.000-25.000 kroner

den mest romantiske ferie for 2Hos Travelmarket bliver vi ofte kontaktet af par, som gerne vil have inspiration til eller et godt tilbud på en romantisk ferie.

Som en uafhængig rejsesøgemaskine sælger vi ikke selv rejser, men vi forsøger altid at hjælpe parrene med links til inspirationssider eller rejsebureauer, som højst sandsynligt kan give dem lige nøjagtigt det tilbud, som matcher deres romantiske drømme.

Alle disse henvendelser gav mig ideen til at bede fem rejseselskaber og rejsebloggere give deres bud på den mest romantiske ferie for 2. Nedenfor finder du derfor fem romantiske rejsetilbud, som bl.a. henvender sig til storby- og solelskere, eventyrrejsende og alle, som har et luksusdyr eller en livsnyder i maven.

Romantisk ferie i Danmark

Den mest romantiske ferie i dejlige Danmark

Åhhhhhh, hvor vi er mange, som trænger til at komme lidt væk og blive rigtigt forkælet. Derfor har Travelmarket allieret sig med dealsitet Takeoffer, som tilbyder et overflødighedshorn af uhørt billige romantiske deals i Danmark. Og mange af dem har først udløbsdato hen i foråret.

Hvilken romantisk ferie i Danmark er du mest til? Et spaophold med lækker mad, et hyggeligt kroophold i et idyllisk landområde, en nat på et romantisk badehotel med gastronomiske oplevelser eller et storbyophold med en overdådig morgenbuffet. Destinationerne er selv sagt også vidt forskellige. Ofte vil du kunne fx kunne finde deals til idylliske Langeland, hippe Skagen, det stormomsuste Vesterhav, Nordsjællands riviera eller vores kære hovedstad. Der er også romantiske deals til steder, som du eller din elskede aldrig har hørt om før. Og det er måske lige, hvad I trænger til – altså at opleve et uspoleret hjørne af Danmark.

Sort sol og Nationalpark VadehavetSjælland - Danmark3 dage

Fra2.198,-Vælg

Sort sol og Nationalpark VadehavetFyn - Danmark3 dage

Fra2.198,-Vælg


Klik her, og se det aktuelle udvalg, som typisk vil koste under 1.000 kroner pr. person. Hvis du har noget ekstra at fejre, er der også romantiske luksusophold over 1.000 kroner.

Den mest romantiske ferie for storbyelskerne

Når vi kan rejse igen, kalder andre romantiske storbyer på danskerne end de velkendte og populære storbyer. Nogle af de kriterier, som vi vægter højest, er, at det skal være romantiske byer:

  • som ikke har været så hårdt ramt af Corona-pandemien,
  • som ligger forholdsvist tæt på Danmark,
  • som gør meget for,at du kan få en tryg og sikker storbyferie,
  • og som vi kan få billige flybilletter og rejser til.

Hvorfor skal du rejse til romantiske Reykjavik?

En af de storbyer, som danskerne virkelig tog til sig i 2020, var Reykjavik. Og hvorfor så det? Først og fremmest er der masser af plads i Reykjavik. Og Islændingene har gjort meget for, at du trygt kan nyde deres eventyrlige land.

Noget, som mange storbyelskere også har fundet ud af, er, at verdens nordligste hovedstad har et virkeligt hyggeligt bymiljø og et spændende musik- og kulturliv.

Noget, som også er særdeles vigtigt på en romantisk storbyferie, er at udvælge gode og romantiske spisesteder. Og Reykjavik er kendt for sine restauranter af høj standard. På havnen i Reykjavik finder du fx mange gode restauranter, hvoraf de fleste har dagens friske fangst på menukortet.

Det helt unikke ved Reykjavik er dog, at du ikke skal særligt langt uden for bygrænsen før, at du kan få storslåede naturoplevelser.

Gode rejsetilbud til Reykjavik

(Klik på flytilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - Keflavik ReykjavikFra 1.324,-Søg
Billund - Keflavik ReykjavikFra 2.140,-Søg

Vil du rejse til Reykjavik i en bestemt måned, kan du tjekke vores lavpriskalender med billige flybilletter.

Vil du hellere købe en pakkerejse til Reykjavik?

Byg din egen IslandsturKøbenhavn - Island3 dage

Fra2.350,-Vælg

Byg din egen IslandsturBillund - Island3 dage

Fra2.350,-Vælg

Byrejse med NordlysKøbenhavn - Island4 dage

Fra2.590,-Vælg

Byrejse med den Gyldne CirkelKøbenhavn - Island4 dage

Fra2.760,-Vælg

Kan du ikke nøjes med 3-4 dage i Reykjavik? I Travelmarkets temasøgemaskine kan du finde et godt udvalg af rejser til Island.

Klik her, og læs om Reykjavik og omegn. Du får bl.a. gode tips om, hvor du skal bo, hvor du skal spise og shoppe, og hvad du skal se.

Tjek også; hvornår det er bedst at besøge Reykjavik og Island.

Romantisk storbyferie til Oslo

Charme og romantik i Oslo

En anden både hyggelig og romantisk storby, som mange storbyelskere måske ikke tidligere ville vælge til deres top 3 er vores nordiske nabo Oslo.

Den norske hovedstad ligger lige ud til vandet og er fuld af charme, store kulturelle oplevelser og gode gourmetoplevelser. Osloer er bl.a. kendt for sine cafeer med baristakaffe af høj kvalitet og lækre restauranter, hvor de lokale kokke har skabt deres egen version af det ny nordiske køkken.

Gode flybilletter og rejser til Oslo

København - OsloFra 882,-Søg
Billund - OsloFra 1.480,-Søg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Find selv dine flybilletter til Oslo i Travelmarkets flysøgemaskine.

strong>Vil du hellere købe en pakkerejse til Oslo? Så kan du sammenligne tilbud med forskellige hotelkategorier i vores søgemaskiner med charter- og pakkerejser. Klik her for at rejse i 2021: April | Maj | Juni | Juli | August | September | Oktober

Læs om, hvor du skal bo, og hvad du skal se i Oslo.

Du kan også finde flybilletten til andre populære storbyer her.

Vil du hellere købe en pakkerejse til Oslo? Så kan du sammenligne tilbud med forskellige hotelkategorier i vores søgemaskiner med charter- og pakkerejser. Klik her og bliv sendt ind til et søgeresultat med rejser inden for de næste fire uger. Skal du først rejse på et senere tidspunkt, ændrer du bare datoen i søgemaskinen.

Her kan du læse om syv andre romantiske storbyer, som på hver sin måde vil danne en uforglemmelig ramme for en romantisk miniferie for to. De er charmerende, har et godt restaurantliv, rummer mange fine seværdigheder og er forholdsvist billige at leve i. Og så kan du flyve direkte dertil.

Læs også:
Flyv billigt på storbyferie i foråret
Storbyferie i efteråret – find klima, events og billige flybilletter til 16 storbyer
Storbyferie i Rom – de bedste tips og tilbud

Hop til toppen af siden

Hop til toppen af siden

romantisk ferie i IslandDen mest romantiske ferie for krop og sjæl

Flere af vores brugere har spurgt, om vi kan anbefale romantiske hoteller med spa og wellness. Men når jeg forestiller mig den ultimative wellness-oplevelse, er der et bestemt sted, som jeg drømmer om at opleve; nemlig Den blå lagune på Island.

BergÞóra Jónsdóttir fra Icelandair:

Luk øjnene, og forestil dig følgende: Du og mennesket i dit liv læner nakken tilbage og ser op i den klareste polarhimmel, og som en ekstra bonus kan I måske se nordlyset bølge frem og tilbage hen over himlen.

I er selvfølgelig i Island men ikke hvor som helst, for I er omsluttet af varmt og indbydende turkisfarvet vand.

På Reykjaneshalvøen, bare 20 minutters kørsel fra lufthavnen i Keflavik findes den perfekte getaway for uforbederlige romantikere – midt i lavaen ser man dampen fra en af Islands mest berømte turistattraktioner nemlig Blue Lagoon.

Jeg vil til enhver tid anbefale Island som bryllupsrejse-destination eller bare i det hele taget, hvis du trænger til en pause fra hverdagen i selskab med yndlingsmennesket.

Island har det hele, det ligger helt fast. Men det er et absolut must at besøge Blue lagoon enten for den perfekte start på en romantisk ferie eller den perfekte slutning inden hjemrejsen til hverdagen.

Priseksempel pr. person ved 2 voksne

Afrejseperiode: hele året
Rejsen inkluderer: fly t/r fra København og 2 nætter på hotel. Også afrejse fra Billund mod en merpris.
Pris fra 2.350,-

Du kan tilkøbe en tur til Den Blå Lagune hos Icelandair eller selv arrangere din tur derud.

Se dit tilbud her.

Byg din egen IslandsturKøbenhavn - Island3 dage

Fra2.350,-Vælg

Byg din egen IslandsturBillund - Island3 dage

Fra2.350,-Vælg

Byrejse med NordlysKøbenhavn - Island4 dage

Fra2.590,-Vælg

Byrejse med den Gyldne CirkelKøbenhavn - Island4 dage

Fra2.760,-Vælg

Kan du ikke nøjes med 3 nætter i island? I Travelmarkets temasøgemaskine kan du finde et godt udvalg af rejser til Island.

Vil du selv arrangere din romantiske rejse til Island?
Tjek prisniveauet på flybilletter til Island i din rejsemåned.

Læs også: En weekend i Raykjavik med naturen helt tæt på
Læs også: Hvornår er det bedst at rejse til Island?

Hop til toppen af siden

Romantisk ferie i Portugal

Den mest romantiske ferie for jer, som vil på en aktiv ferie med skønne kulturoplevelser

Nogle af de største romantiske oplevelser jeg har haft, har været på en aktiv kulturferie i fx Sydfrankrig, Vietnam og Tanzania. I år ønsker de fleste at blive i Europa. Og et land, som jeg drømmer om at opleve på en romantisk ferie sammen med min mand, er Portugal. De sidste tre år har den danske rejsebranche kåret Portugal til det bedste europæiske rejseland. Det skyldes bl.a., at der er lave leveomkostninger i landet, og at du får høj kvalitet for pengene.

Pulsen op i Portugal – romantik for de kulturaktive

Du er ikke i tvivl om, at du er landet i Portugal. De farverige flisemosaikker og landskaber af lige dele rå og yndefuld natur er en fryd for øjet, mens den ærkeportugisiske kultur – smukt og sanseligt – forgrener sig dybt ind i byernes kringlede afkroge, langt ud i vinmarkerne og videre til tapasplatten og vinglasset.

Aktiv ferie i Portugal

Peter Nielsen fra Stjernegaard Rejser:

– Vi anbefaler, at du tilføjer et kulturaktivt element til rejsen, der giver dig følelsen af at lukke virkeligheden helt ind i sjælen. Når du cykler eller vandrer gennem by og land i roligt tempo, bliver du en del af oplevelsen. Du når at fornemme et lille smil eller et nik fra en fremmed, du sanser mandeltræernes sødme, hører fuglene fløjte og får et autentisk indblik i hverdagen.

På den kulturaktive rejse til Portugal går fysisk aktivitet, natur og kultur op i en højere enhed – og så kræver oplevelsen en indsats fra dig. Til gengæld kommer belønningen tifoldigt tilbage, når du vandrer gennem vinmarkerne for at nå frem til bonden, der har dækket op med ternet dug og byder velkommen til et glas vin og en snak. Det er, hvad jeg forstår ved en romantisk ferie, siger Peter Nielsen, produktionsdirektør i Stjernegaard Rejser.

Vandring gennem Dourodalen til Porto, 9 dage fra 10.455 kr.

Afrejseperiode: hele året.
Rejsen inkluderer fly Danmark – Porto t/r, alle skatter og afgifter, transport og 8 nætter på gode turistklassehoteller i Sabrosa, Provesende, Lalim, Lamego, Cambres og Porto samt morgenmad alle dage og mulighed for tilkøb af udflugter.
Se dit tilbud her.

I Travelmarkets temasøgemaskine kan du finde et godt udvalg af rejser til Portugal.

Læs også: Storbyferie i Porto – Her er de bedste tips og tilbud
Læs også: Hvad koster flybilletter til Portugal?

Hop til toppen af siden

Den mest romantiske ferie til jer, som vil giftes på stranden

Drømmer du og din udkårne om et stressfrit bryllup på en hvid sandstrand? I så fald er De Vestindiske Øer et godt bud. I kan oven i købet blive viet af danske Simon Larsen, som udover at være rejseleder for Stjernegaard på St. Thomas fungerer som giftefoged.

Bryllup i CaribienSusanne Svare fra Stjernegaard Rejser

De Vestindiske Øer er perfekte til bryllup og honeymoon i ét. Hvis I går i giftetanker men samtidig kan blive en smule stresset ved tanken om en stor fest for hele den pukkelryggede familie, så er et romantisk og intimt bryllup på en af St. Thomas’ smukke strande måske noget for jer.

Vores rejseleder, Simon Larsen, kan vie jer i strandkanten – på dansk, naturligvis – og hans kone, Pam, kan stå for alt det praktiske.

Når brylluppet er vel overstået, kan I rejse videre til St. John, den mindste og smukkeste af de tidligere danske øer i Vestindien. Her ånder alt fred og ro, I kan spise romantiske middage på gode restauranter og gå ture på nogle af verdens allersmukkeste strande. Vi har flere skønne små hoteller, og I kan vælge mellem standard, godt og ekstra godt og dermed finde en rejse, der passer præcist til jeres budget.

Priseksempel pr. person ved 2 voksne

Afrejseperiode: hele året
Rejsen inkluderer fly t/r med British Airways, 1 nat Miami, 6 nætter St. Thomas, 5 nætter St. John
Pris: OBS! Afventer ophævelse af rød/orange Corona-kategori
Se dette eller lignende tilbud her.

Hop til toppen af siden

Den mest romantiske ferie til jer, som drømmer om en safari

En safarirejse er selvfølgelig en dyr gave. Men hvis du og din partner har noget ganske særligt at fejre, vil I med garanti få en unik og uforglemmelig oplevelsesrejse sammen.

For nogle år siden var min mand og jeg på en rundrejse i Tanzania, som inkluderede 5-dages jeepsafari og en romantiske badeferie på Zanzibar, og denne rejse er helt klart på min top tre over mine mest minderige rejseoplevelser.

Store Verdens uimodståelige bud på en romantisk rejse er også en kombination af safari og badeferie.

Luksussafari til SydafrikaJohnny Laugesen fra Store Verden:

Vores bud på den mest romantiske ferie er en kombineret safari og badeferie. Tanken med at kombinere oplevelser med romantik og afslapning har vundet frem hos os de sidste par år. At dele nogle unikke og spændende oplevelser, der vil blive husket for livet i kombination med romantik og afslapning på en badeferiedestination, gør den romantiske rejse helt uforglemmelig.

Mit forslag til denne type rejse er et ophold på vores 5-stjernede safari lodge i Sydafrika kombineret med nogle uforglemmelige dage på bounty-øen Mauritius.

Priseksempel på Luksussafari og Mauritius (pr. person ved 2 voksne)

Afrejseperiode: Hele året
Rejsen inkluderer fly t/r, alle overnatninger i logde og på hoteller, transport og udflugter jf. program, mange måltider og dansk rejseleder.
Pris: fra kr. 22.990,-
Se dit tilbud her

Find flere safarisrejser i mange prisklasser.

Læs også denne artikel om safarirejser til Sydafrika

Hop til toppen af siden

Fandt du ikke en romantisk ferie?

Måske var det en billig romantisk ferie for 2 du ledte efter? Så vil vi anbefale, at du søger under miniferier i vores temasøgemaskine. Hvis du drømmer om en romantisk getaway i Danmark, finder du ofte rigtigt gode tilbud på et dealsite såsom Takeoffer.dk.

Hvis du er på udkig efter en bryllupsrejse, kan du finde mange gode tilbud i vores temasøgemaskine her.

7 rejseeksperters bud på den mest romantiske ferie for 2

Bedøm artiklen her.

DårligtIkke optimalOKGodFantastisk

Current rating 4.2

Topfoto (c) istockphoto / Cecilie_Arcurs
Photo (c) istockphoto / chasdesign
Collage (c) Gettyimages / PeopleImages / Jarak / nd3000 / Birgitte Oxlund / andresr
Reykjavik (c) Gettyimages / yulkapopkova / Ultima_Gaina / sumos
Oslo (c) gettyimages / anyaberkut
Photo (c) istockphoto / Eliza was here
Photo (c) istockphoto / Icelandair
Photo (c) istockphoto / Top Tours
Photo (c) istockphoto / Stjernegaard Rejser
Photo (c) istockphoto / Store Verden

Kommentarer til indlægget

  1. vi vil gerne ud at rejse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.