All inclusive i Bulgarien

All inclusive i Bulgarien

Billige All Inclusive rejser til Bulgarien

Fra København

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Bulgarien

Hotel Viand
Hotel Viand Dobbeltværelse med balkon
Sunny Beach, Sortehavskysten 1. mar fra København 7 nætter
All Inclusive
5.381,- Vælg
Bedøm rejsemål (24 bedømmelser)
4.5

Bulgarien byder på mere, end du tror

Bulgarien er ofte en smule overset, men byder intet desto mindre på store oplevelser. Her finder du både fantastiske strande, unikke seværdigheder og storbyliv. All inclusive-rejser til Bulgarien er også en mulighed.

Fantastiske forskelligheder
Bulgarien er stor og byder derfor på stor diversitet i klimaet. Ved kysten til Det Sorte Hav er klimaet varmt, i bjergene i den sydvestlige del af landet er der koldt og perfekt til en tur på ski og i hovedstaden Sofia er der frysende om vinteren og varmt og fugtigt om sommeren. Her er samlet et par muligheder til dig, der overvejer en tur til landet:

Sofia – Sofia er en unik blanding af europæisk og kommunistisk arkitektur, der med sine mange smukke ortodokse kirker gør byen til et smukt syn. Derudover er byen omgivet af flotte naturlandskaber og endda et nærliggende skiresort. Her er nogle anbefalinger til seværdigheder i byen:

Alexander Nevsky-katedralen – Se bl.a. den store Alexander Nevsky katedral, der stadig er en af verdens største. Den 45 meter høje kuppel er belagt med guld og er et imponerende syn. Da byen er en af Europas ældste, findes der mange spændende kirker rundt omkring i byen og ofte er det en god ide bare at gå en tur i byen og se hvilke spændende monumenter, man støder på.

Det Nationalhistoriske Museum – Museet er et af de største i Østeuropa og indeholder mere end 650.000 artefakter. Antikke skatte som gamle rustninger, våben og sjældne kirkeobjekter er vigtige elementer i museets samling og giver et spændende indblik i landets historie.

Vitosha Nationalpark – Parken ligger lidt udenfor byen, men er de lokales foretrukne når skiene skal spændes på om vinteren og vandrerstøvlerne på om foråret og sommeren. Her finder man masser af stisystemer, der fører dig forbi kilder, vandfald og gode udkigspunkter over Sofia. Især i weekenden bliver parken taget i brug af Sofias indbyggere og det er en god ide, at få et kort over parken på et af byens turistkontorer.
Sofia byder, som enhver anden storby, på masser af shoppemuligheder, gode restauranter og hoteller til alle budgetter.

Kysten ved Det Sorte Hav
I byerne ved kysten er det tid til at nyde livet og opleve Bulgarien all inclusive. Her handler det meste om at slappe af på stranden eller ved poolen. I nærheden af byen Sunny Beach finder man også to større vandland. Derudover er det et oplagt sted at tage sig en snorkel- eller dykkertur, da havbunden byder på mange smukke fisk. Vær opmærksom på, at området mest er til for turister og ikke har så meget med det originale Bulgarien at gøre. Du kan dog altid være sikker på, at klimaet er behageligt og der er næsten altid solgaranti.

Plovdiv
Sydvest for Sofia finder man byen Plovdiv, der er mindre end hovedstaden, og dermed også en smule mere overskuelig. Byen består blandt andet af et universitet og der er derfor masser af muligheder for natteliv og fest i byen. Derudover byder byen på masser af små gallerier og hyggelige cafeer i den gamle bydel, som er fra det 19. århundrede.

Det romanske amfiteater – Det er især værd at besøge det gamle romanske amfiteater i byen, der for nyligt blev restaureret og kan rumme 6.000 tilskuere. Her afholdes der ofte koncerter og events og stedet giver et godt indtryk af den gamle romanske arkitektur.

Det etnografiske museum – museet rummer 40.000 objekter inklusiv traditionelle folkekostumer, musikinstrumenter, smykker og håndværk af læder og tekstiler, der alle giver et spændende indblik i landets befolkning og historie.

Uanset om du er til storbyen, badeferie eller kulturelle seværdigheder, har Bulgarien uendelige muligheder, uanset om du vil planlægge ferien selv eller gøre det hele all inclusive.

Afbudsrejser All Inclusive

All inclusive ferie i Bulgarien

Afrejselufthavne til Bulgarien

Find rejsen til Bulgarien her

Find inspiration til Bulgarien her