All Inclusive rejser til Sunny Beach

All Inclusive rejser til Sunny Beach

Billige All Inclusive rejser til Sunny Beach

Fra København

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Sunny Beach

Hotel Viand
Hotel Viand Dobbeltværelse med balkon
1. mar fra København 7 nætter
All Inclusive
5.381,- Vælg
Bedøm rejsemål (19 bedømmelser)
4.6

Solskin over Sunny Beach

GLITRENDE SAND: Sortehavets største og mest populære feriested, Sunny Beach i Bulgarien, lever helt op til sit navn. Sandet er glitrende og gyldent.

Mellem maj og september skinner solen konstant, og turister fra hele Europa strømmer hertil i den periode.
Mange hoteller tilbyder all inclusive i Sunny Beach, og det er ganske fornuftigt at have styr på den del af ferien. Fristelserne i Sunny Beach er velkendte, og der er liv og gang i den alle steder – også på stranden.

Sunny Beach
Sunny Beach – den solbeskinnede strand – er otte kilometer lang. Sandet er det fineste, man kan forestille sig, og naturligvis er der Blåt Flag her.

Hvis vil man vil være aktiv, er der gode muligheder for at folde sig ud. Bananbåde, jetski, vandski og mange andre ting kan prøves. Andre vil blot lige ned i vandet for at køle af mellem solbadning og drinks.

For de hesteinteresserede kan man om aftenen ride langs med stranden og opleve solnedgangen. Det er en anderledes ferieform.

Aktiviteter i Sunny Beach
I Sunny Beach kan man leje en privat yacht til en udflugt eller en fest på båden. De fleste sejler ud fra den byen Nessebar, der ligger på en halvø og er på UNESCO’s kulturarvsliste.

Ved hotellet Kuban finder man den lille Aquapark Kuban, der har gode vandrutsjebaner i den vestlige del af Sunny Beach, Action Aquapark. Begge steder er gode for børnefamilier og folk, der ønsker at have det sjovt.

Prøv også minigolf og vandcykler – børnene vil elske det. Der er andre og spændende aktiviteter i Sunny Beach, der både gør ferien lidt mere aktiv og sjov.

Så er der fest!
Man kommer ikke uden om det – Sunny Beach er lig med fest og farver, dans, musik og romantik.

Det er som om, at når solen går ned, så vågner Sunny Beach. Folk rejser sig fra liggestolene under parasollerne, børster sig, og en time efter kan de findes på de mange barer og pubber. Men her stopper det ikke, for natten er ung.
Sunny Beach har så mange diskoteker, kasinoer, natklubber party-barer og andre fristelser, at natten næsten er for kort. Lyden dunker fra de forskellige steder, og mange vælger at være lidt her, lidt der og lidt alle vegne. Også på stranden, der er omdannet til en stor fest.
Det er let at lade sig forføre af den helt særlige Sunny Beach stemning, der giver løfter om kærlighed i natten og dans til livets hyldest. Hvis man ikke har prøvet Sunny Beach, så bør man give sig selv en all inclusive rejse og se at komme af sted.

Spar penge i Sunny Beach
Efter en nat i favnen på Sunny Beach er det dejligt med lidt adspredelse – inden næste festlige aften.
Shopping er en oplagt mulighed, og der er butikker overalt. På hver gade er der boder og små butikker, der sælger tøj, hatte, håndklæder kunst, souvenirs og naturligvis mad og drikkevarer.
Man kan finde dyre designerbutikker side om side med butikker, der sælger kopier af de samme varer. Man skal derfor være forsigtig, når man køber.

Men køber man, så er man til gengæld sikker på at spare masser af penge, for uanset, hvad man køber i Bulgarien, så er det billigere end her hjemme.

I Sunny Beach finder man også det store open-air indkøbscenter, Royal Mall, der ligger i centrum.

Skal man gå helt shop-amok så spring på bussen mod Burgas, hvor der er et kæmpe shoppingcenter, der blot venter på besøg. Burgas ligger 27 kilometer fra Sunny Beach.
Hvis man vil shoppe om natten, så er den to kilometer lange shoppinggade langs med vandet en god mulighed, inden man går tilbage til festen. God fornøjelse.

Afbudsrejser All Inclusive

Afrejselufthavne til Sunny Beach

Find rejsen til Sunny Beach her