Vigtig information om Coronavirus
Afbudsrejser til Sortehavskysten

Afbudsrejser til Sortehavskysten

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Er du på udkig efter en billig afbudsrejse til Sortehavskysten, er du kommet til rette sted. Sortehavskysten byder på sol og varme, badestrande i absolut verdensklasse, dejlig mad, smuk natur, venlige bulgarer, flotte seværdigheder og et festligt natteliv. Hav en skøn rejse til Sortehavskysten.

Find en billig afbudsrejse til Sortehavskysten

Bedøm rejsemål
4,5
(108 bedømmelser)
Forrygende badeferie, skønt byliv med utallige seværdigheder og aktiviteter, den venlige lokalbefolkning og den smukke natur - Sortehavskysten har bare det hele!

Sortehavskysten - Bulgariens moderne feriedestination

Bulgarien er et land i rivende udvikling, og på trods af årtier med fastlåsthed og stilstand bag jerntæppet blomstrer her nu igen håb, initiativ og livsglæde. Bulgarien, og især Sortehavskysten, er gået hen og blevet en af de mest populære feriedestinationer i Europa.Men det er nu heller ikke så sært, for de bulgarske strande er i verdensklasse, på de små, lokale restauranter er maden utroligt lækker og spændende for danske munde, bulgarerne er søde og imødekommende mennesker, naturen er meget smuk, og så er priserne helt i bund.

Populære og festlige Sunny Beach

Sunny Beach er danskernes foretrukne feriested i Bulgarien. Her er der en livlig stemning af feriegæster, der søger mod strandens gyldne sand, det varme, rene badevand og det skønne og afslappende ferieliv på liggestolene under parasollerne. Børnene kan lege her i timevis, og for voksne er her forskellige aktiviteter, som blandt andet minigolf, snorkling, jet-ski, beachvolley og ”parasailing”, du kan kaste sig over.
Aftenerne ved Sunny Beach er til rolige gåture, besøg på dejlige restauranter, kølige drinks og festligt natteliv.

Storbyliv og strande i smukke Varna

Varna er den ukronede hovedby på Sortehavskysten, og byen er en smuk, spændende og moderne storby. Et af højdepunkterne her er den funklende lystbådehavn, hvor store, flotte både lægger til dagen lang. Gå en tur, spis en is eller nyd en kølig drik med udsigt over havnen, inden du går videre i byen.
Varna er hjemsted for flere glimrende museer og kulturelle seværdigheder, og trænger du til mere muntre og afslappede indslag i din ferie, kan en tur til det lokale delfinarium lige være sagen.
Der er mange forretninger, restauranter og caféer i Varna, hvor du kan nyde livet.
Strandene ved Varna er meget populære med det hvide sand, det helt rene badevand og de sjove vandaktiviteter.
Varna er altid et besøg værd på din afbudsrejse til Sortehavskysten.

Spændende byliv i Nessebar og Pomorie

Med en afbudsrejse til Nessebar får du muligheder for besøg på fantastiske strande og ophold i en skøn by.
Nessebar har været en betydningsfuld by på Sortehavskysten i flere tusinde år. Det er meget spændende at gå rundt og kigge på forretninger, spise lækre middage og se byens seværdigheder i de gamle gader, hvor den antikke bymur og de gamle, smukke ruiner skaber en helt fantastisk stemning. Den nye del af Nessebar er fyldt med hoteller, restauranter og aktiviteter for byens feriegæster, og det er også her, strandene ligger.
Lige ved Nessebar ligger den ældgamle by Pomorie. Under Romerriget blev her slået mønt, og i dag kan du besøge flere glimrende museer og kirker.

Skønne, afsidesliggende Sinemorets

Har du købt en afbudsrejse til Sortehavskysten, men ikke har lyst til at tilbringe hele ferien på de mest populære feriesteder, kan du opleve en anden side af området i den lille by Sinemorets.
I Sinemorets er stemningen mere fredelig og lokal end noget andet sted ved kysten i Bulgarien, og strandene er helt perfekte her, med deres hvide sand og krystalklart havvand.
Her ligger et stort hotel, og du får ikke nødvendigvis strandene helt for dig selv, men Sinemorets er ikke overrendt, hvorfor det er et ideelt sted at holde ferie, hvis du gerne vil have ro og plads til at være dig selv.
Endelig ligger der en stor naturpark lige ved byen, som du kan besøge, eller du kan leje en cykel og køre rundt i det meget smukke landskab på egen

Hav en fantastisk rejse til Sortehavskysten.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Sortehavskysten

Afbudsrejser med Balkan Holidays
Afbudsrejser med Nazar
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TripX
Afbudsrejser med TUI

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Sortehavskysten?

Du kan rejse til Sortehavskysten med Balkan Holidays, Nazar, Spies, TripX og TUI. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Sortehavskysten?

Du kan rejse til Sortehavskysten fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Sortehavskysten populære?

Ja, afbudsrejser til Sortehavskysten er populære. Vores brugere giver Sortehavskysten 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Sortehavskysten her
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.