Afbudsrejser i juni – få overblik over markedet her

Er du en af dem, der kan holde ferie uden for skoleferien – eller endda rejse når som helst, det passer dig, er der mange billige afbudsrejser i juni. Priserne er billigst i starten af måneden, og stiger når skoleferien starter i slutningen af måneden.

Vejret har stor betydning for balancen mellem udbud og efterspørgsel, jo dårligere vejr jo større efterspørgsel og jo højere priser.

Når himlen er mørk, og meteorologerne lover, at det dårlige vejr holder, går priserne på afbudsrejser i juni kun én vej – nemlig op. Tøv ikke, hvis du vil med på vognen.

Overblik over afbudsrejser i juni

EsteponaPierre & Vacances EsteponaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.692,-Søg

Sharm El Sheikh4* Hotel Oriental Rivoli (Naama Bay)Egypten (8 dage)Dobbeltvær
1.848,-Søg

Costa BlancaPueblo Acantilado SuitesSpanien (8 dage)Lejlighed m. 1 soveværelse
1.880,-Søg

AlanyaKleopatra South StarTyrkiet (8 dage)Dobbeltværelse
1.923,-Søg

SideVictoria Princess Hotel & ApartTyrkiet (8 dage)Standardværelse
1.945,-Søg

BurgasJupiterBulgarien (8 dage)Dobbeltværelse
1.975,-Søg

SoussePalmyra Aquapark KantaouiTunesien (8 dage)All inclusiveStandardværelse
1.996,-Søg

ChaniaHotel Marina SandsGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse (3 personer) renoveret
1.998,-Søg

AndalusienColina del ParaisoSpanien (8 dage)Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse
2.015,-Søg

FuengirolaHotel Las RampasSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
2.025,-Søg

Pineda De MarSorrabona ApartamentosSpanien (8 dage)Lejlighed m. 1 soveværelse
2.045,-Søg

RethymnonMarvaGrækenland (8 dage)1-Værelses Lejlighed
2.048,-Søg

Santa SusannaHotel Checkin SiriusSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
2.060,-Søg

TorremolinosHotel Princesa Solar - Adults RecommendedSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
2.096,-Søg

Agii ApostoliCamping HaniaGrækenland (8 dage)T3 Telt
2.138,-Søg

PargaRakis StudiosGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
2.145,-Søg

DassiaArtemis (Korfu)Grækenland (8 dage)2-Værelses Lejlighed
2.158,-Søg

CalellaAparthotel Miami ParkSpanien (8 dage)Lejlighed m. 1 soveværelse
2.175,-Søg

Golden SandsPerlaBulgarien (8 dage)Dobbeltværelse
2.195,-Søg

MarmarisKaan ApartTyrkiet (8 dage)Lejlighed(2 vær)
2.196,-Søg

Søg flere billige rejser her

Pak taskerne, og gør dig klar til afgang. Download travelmarket.dk’s app med afbudsrejser (Hent app til Android her | Hent app til iPhone her). Med app’en på din telefon kan du søge og bestille rejser uanset, hvor du befinder dig.

I juni måned er der masser af godt vejr på alle badedestinationer. Her får du et udvalg til inspiration.

Rejs billigt - afbudsrejser i juni til Kos er ofte billigeKos – her stod lægekunstens vugge

Kos har siden præhistorisk tid været en vigtig station på de sejlruter, der nåede den nordafrikanske kyst fra Sortehavet. Øens frodige vegetation bærer vidnesbyrd om dens vulkanske oprindelse. Allerede i antikken var Kos kendt for sin frugtbarhed. Lægekunstens fader, Hippokrates blev født omkring 460 f.Kr. på Kos, og grundlagde en lægeskole her.

Omkring to tredjedele af Kos’ kystlinje er tilgængelig strand. Her er små og store strande, med groft eller fint sand, små eller store sten og med hav der changerer i grøn, turkis eller dyb blå. Strande med og uden bølger, overfyldte eller med god plads, velorganiserede med parasoller og vandsportsaktiviteter eller rolige og afsondrede. Vælg den der passer dig, eller prøv dem alle. Kos har mange ruiner af både romersk og hellenistisk oprindelse.

Korfu – den grønne ø i det azurblå hav

Korfu har henrykket både konger og guder. Her søgte Odysseus læ, her hengav Poseidon sig til sin elskede Amfitrite. Den dag i dag er Korfu et yndet tilflugtssted for de rige og berømte uanset, om de har deres eget hus her eller lægger vejen forbi i deres yacht. Også mange billedkunstnere, forfattere og komponister har hentet arbejdsro og inspiration på denne smukke grønne ø. Afbudsrejser i juni til Korfu kan ofte fåes billigt, men det kan også betale sig at søge efter flybilletter til øen.

Hele vejen rundt om øen er der sand- eller stenstrande og klart blåt badevand. Vestkysten har de fleste sandstrande, mens stenstrandene overvejende ligger på øens østside. Besøger du Korfu i starten af juni måned, får du både strandvejr og temperaturer der tillader fysisk aktivitet ud over solbadning og forfriskende havbade. Tag fx på vandre- eller cykeltur eller hestetrekking. Her er også mulighed for at spille golf og tennis.

Gran Canaria – her er det altid forår

Gran Canaria beskrives ofte som et miniaturekontinent. Øen har et meget varieret landskab, et dynamisk byliv og en årlig gennemsnitstemperatur på 21º. Den vestlige halvdel af øen er udlagt som biosfærereservat. Det vil sige, at områder med strenge fredningsrestriktioner kombineres med zoner, hvor der foregår bæredygtige erhvervsaktiviteter. Ideelt hvis du søger ro og natur.

Den landskabelige mangfoldighed slår også igennem på Gran Canarias strande. Fra Maspalomas og Playa del Ingles’ enorme kystresorter, hvor solbadning er et seriøst anliggende til stilfærdige Puerto Mogan, hvor der er god plads på stranden og afdæmpet aftenunderholdning. Har du pakket vandrestøvlerne, kan du prøve kræfter med Pico de las Nieves, øens højeste bjerg eller tage på vandretur i Tamadaba Nationalpark.

Som ved Korfu kan der ofte fås billige afbudsrejser i juni til Gran Canaria, og som ved Korfu, er det også en god idé at søge efter billige flybilletter til øen.

Bodrum ligger i et skønt områdeBodrum – Tyrkiets Saint Tropez

Bodrum ligger hvor Halikarnassus’ mausoleum – et af antikkens Syv Vidundere – lå. Det gamle monument gik allerede i Middelalderen til grunde i forbindelse med jordskælv. Indtil en gruppe tyrkiske intellektuelle i 1960’erne, bosatte sig i Bodrum, var det et lille fiskerleje. Siden da har den fordums fiskerby udviklet sig til en ferieby for tyrkiske og internationale turister. Starten af sommeren er et skønt tidspunkt, at besøge Bodrum på, og der er ofte mange billige afbudsrejser i juni.

Lad det være sagt med det samme: Bodrum er ikke en badeby. Du skal med bus eller minibus, når du skal til stranden. Det er til gengæld ganske ukompliceret, og der er flere gode strande inden for en fornuftig køreafstand, med den nærmeste bare fem minutters bustransport væk. Der er masser at se og gøre i Bodrum, og det er det helt rigtige sted at foretage sig absolut ingenting. Udover at nyde øjeblikket.

Opret en prisagent til afbudsrejser i juni

Hvis du opretter en prisagent eller flere, vil du hver dag få en daglig mail de aktuelle priser på afbudsrejser i juni. For hvad koster afbudsrejser i juni? Det får du et godt overblik over med en prisagent.

Opret en prisagent her

Find din afbudsrejse på mobilen

En anden mulighed er at downloade Travelmarkets app på din smartphone. I højsæsonen forsvinder de gode tilbud nemlig hurtigt. Og når du har en app med afbudrejser, kan du tjekke tilbuddene mange gange i løbet af dagen. Du kan downloade vores app til Android eller Iphone her.

Find flere rejser i juni

Er en afbudsrejse ikke lige dig, så er der alligevel godt nyt. Hvis du tjekker vores oversigtsside med rejser i juni, så finder du mange flere rejser samt inspiration til til rejse.

Topfoto (c) istockphoto / elenathewise
Kos (c) istockphoto / sborisov
Bodrum (c) istockphoto / Anita_Bonita

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.