Afbudsrejser til Kvarnerkysten

Afbudsrejser til Kvarnerkysten

Rejs til Kvarnerkysten i Kroatien

Bedøm rejsemål
4,5
(172 bedømmelser)
Kom med på en spændende afbudsrejse til Kvarnerkysten. En smuk bugt med masser af byliv og en skøn natur beliggende i den midtvestlige del af Kroatien med udsigt over den nordlige del af det Adriatiske hav.

Lokale kroatiske lækkerier

Priserne på mad kan variere meget fra sted til sted, men er generelt fornuftige.
Fisk og skaldyr er blandt nogle af hovedspecialiteterne i det kroatiske køkken. Der bruges mange forskellige krydderier i maden, hvilket gør den yderst delikat. Der findes selvfølgelig også andre lokale specialiteter med og uden kød.

Der findes mange små landbrug med oliven- og vindrueplantager, og det kan klart anbefales at prøve nogle af disse lokale specialiteter, uanset om du er på gennemrejse eller slår dig midlertidigt ned med en afbudsrejsen eller andet godt.

Kvarnerkystens strande

Kvarnerkysten er kendt for sin vanddybde. Det er her, i byen Rijeka, at Kroatiens vigtigste havn ligger. Trods dette findes der en del sandstrande med mere tilforladelige og børnevenlige dybder.

Vejret er meget mildt i Kroatien året rundt. Ved Kvarnerkysten ligger temperaturen gennemsnitlig på omkring 25-30 grader i sommermånederne.

Prøv en afbudsrejse med aktiviteter

Besøg havnebyen Rijeka, som er en by i stadig udvikling, hvis historie går helt tilbage til middelalderen. Her er rig mulighed for at opleve den kroatiske kultur på nært hold, historiske bygninger og museer, samt tage på shopping i de små gader. Centrum er spærret af for trafik, hvilket giver en dejlig rolig atmosfære midt i storbyen.

Der ligger en del øer ud for kysten. Der arrangeret lokale udflugter til nogle af dem. Besøg fx øen Krk, en af de største øer i området, med et velintegreret samfund. Her kan man bl.a. besøge Baska Aquarium eller Biserujka-hulen der er rig på kalk og andre mineraler, som er brudt frem af jorden gennem årtier.

Det er generelt forholdsvis let at komme rundt vha. offentlig transport, som afgår 1-2 gange i timen fra de fleste byer langs kysten.

Afrejselufthavne til Kvarnerkysten

Hvad koster afbudsrejser til Kvarnerkysten?

Prisen på afbudsrejser til Kvarnerkysten skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 6675. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.