Afbudsrejser til Dalmantinerkysten

Afbudsrejser til Dalmantinerkysten

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg

Billige afbudsrejser til Dalmantinerkysten

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Badeferie: Dalmatinerkysten i Kroatien

Bedøm rejsemål
4,6
(74 bedømmelser)
Nyd en spændende afbudsrejse til Dalmatinerkysten i det solrige Kroatien. Dalmatinerkysten er et lækkert område beliggende i den sydvestlige del af Kroatien med smukke sandstrande, lækker mad, forholdsvis billige priser og en meget venlig lokalbefolkning.

Lokal mad på afbudsrejsen

Priserne på madvarer kan variere en del alt efter, hvor du køber dem, men generelt er det billigere at gå ud og spise i Kroatien end herhjemme. Det kroatiske køkken byder på mange næringsrige og smagfulde retter, der bl.a. består af fisk krydret med alverdens krydderurter, samt små og lette tapas-lignende retter.

Ligesom i Spanien og Italien findes der mange oliven- og vindrueplantager, og det er helt klart værd at prøve noget fra disse lokale guldgruber. Det er muligt at bestille afbudsrejser til destinationen fra Danmark, der ellers er relativt ukendt for mange danskere.

Dalmatinerkystens natur

Hele Dalmatinerkysten er fyldt med små, smalle sandstrande ud til Adriaterhavet. Det blå badeflag findes på mange af strandene til vidne om at her er sikkert at bade. Langs kystlinjen kan man se nogle af de mange små øer, der også tilhører området.

Vejret og naturen er generelt mild. Temperaturen kan komme op omkring 30 grader langs kysten i højsæsonen. Det er lidt køligere og mere frodigt inde i landet.

Prøv en aktiv afbudsrejse til Dalmatinerkysten

Der er rig mulighed for nogle enestående naturoplevelser nær Dalmatinerkysten. Prøv fx at køre lidt ind i landet og se de store karstområder - områder, hvor kalkunderlaget er kommet til syne og er blevet formet gennem mange år af de underjordiske floder.

Der findes flere byer langs kyststrækningen. Den største by, Split, har ca. 189.000 indbyggere, og er helt sikkert, lige som Trogir, en anden by langs kysten, et besøg værd grundet sin ældgamle historie og det spændende byliv i centrum.

De seneste par år er der sket en del på helse- og skønhedsområdet, og det kan derfor anbefales at tage en tur i spa og få lidt selvforkælelse på afbudsrejsen eller ferien sydpå. Blandt de mere sportslige aktiviteter kan nævnes rafting, klatring, ture på mountainbike, havkajak og andre aktiviteter til havs.

Afrejselufthavne til Dalmantinerkysten

Afbudsrejser til København (Kastrup)
Afbudsrejser til Hamborg

Rejseselskaber med afbudsrejser til Dalmantinerkysten

Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TripX
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK