Afbudsrejser til Dalmantinerkysten

Afbudsrejser til Dalmantinerkysten

Billige afbudsrejser til Dalmantinerkysten

Fra Billund

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Dalmantinerkysten

Falkensteiner Club Funimation Borik
Falkensteiner Club Funimation Borik Dobbeltværelse
Zadar 23. dec fra Billund 7 nætter
All Inclusive
11.412,- Vælg
Bedøm rejsemål (188 bedømmelser)
4.6

Badeferie: Dalmatinerkysten i Kroatien

Nyd en spændende afbudsrejse til Dalmatinerkysten i det solrige Kroatien. Dalmatinerkysten er et lækkert område beliggende i den sydvestlige del af Kroatien med smukke sandstrande, lækker mad, forholdsvis billige priser og en meget venlig lokalbefolkning.

Lokal mad på afbudsrejsen

Priserne på madvarer kan variere en del alt efter, hvor du køber dem, men generelt er det billigere at gå ud og spise i Kroatien end herhjemme. Det kroatiske køkken byder på mange næringsrige og smagfulde retter, der bl.a. består af fisk krydret med alverdens krydderurter, samt små og lette tapas-lignende retter.

Ligesom i Spanien og Italien findes der mange oliven- og vindrueplantager, og det er helt klart værd at prøve noget fra disse lokale guldgruber. Det er muligt at bestille afbudsrejser til destinationen fra Danmark, der ellers er relativt ukendt for mange danskere.

Dalmatinerkystens natur

Hele Dalmatinerkysten er fyldt med små, smalle sandstrande ud til Adriaterhavet. Det blå badeflag findes på mange af strandene til vidne om at her er sikkert at bade. Langs kystlinjen kan man se nogle af de mange små øer, der også tilhører området.

Vejret og naturen er generelt mild. Temperaturen kan komme op omkring 30 grader langs kysten i højsæsonen. Det er lidt køligere og mere frodigt inde i landet.

Prøv en aktiv afbudsrejse til Dalmatinerkysten

Der er rig mulighed for nogle enestående naturoplevelser nær Dalmatinerkysten. Prøv fx at køre lidt ind i landet og se de store karstområder – områder, hvor kalkunderlaget er kommet til syne og er blevet formet gennem mange år af de underjordiske floder.

Der findes flere byer langs kyststrækningen. Den største by, Split, har ca. 189.000 indbyggere, og er helt sikkert, lige som Trogir, en anden by langs kysten, et besøg værd grundet sin ældgamle historie og det spændende byliv i centrum.

De seneste par år er der sket en del på helse- og skønhedsområdet, og det kan derfor anbefales at tage en tur i spa og få lidt selvforkælelse på afbudsrejsen eller ferien sydpå. Blandt de mere sportslige aktiviteter kan nævnes rafting, klatring, ture på mountainbike, havkajak og andre aktiviteter til havs.

Afbudsrejser All Inclusive

Rejseselskaber med afbudsrejser til Dalmantinerkysten

  • Billige afbudsrejser med Apollo
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TripX
  • Billige afbudsrejser med TUI

Rejsemål med afbudsrejser til Dalmantinerkysten

Afrejselufthavne til Dalmantinerkysten

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Dalmantinerkysten

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Dalmantinerkysten?

Du kan rejse til Dalmantinerkysten med Apollo rejser, Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies, TripX og TUI. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Dalmantinerkysten?

Du kan rejse til Dalmantinerkysten fra følgende lufthavne: Aalborg, Aarhus, Billund, Hamborg og København.

Er afbudsrejser til Dalmantinerkysten populære?

Ja, afbudsrejser til Dalmantinerkysten er populære. Vores brugere giver Dalmantinerkysten 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Dalmantinerkysten her

Hvad koster afbudsrejser til Dalmantinerkysten?

Prisen på afbudsrejser til Dalmantinerkysten skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 11.411,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Dalmantinerkysten her