Afbudsrejser til Zadar

Afbudsrejser til Zadar

Find en billig afbudsrejse til Zadar her hos Travelmarket. Strandene ved Zadar er intet mindre end fantastiske. Vandet er glasklart, og de små øer i området giver en utrolig god feriestemning. Den gamle bydel er nyrestaureret, og her er alt, hvad en feriegæst kan ønske sig. Hav en dejlig rejse til Zadar.

Tag på rejse til Zadar og udvid din horisont

Bedøm rejsemål
4,5
(150 bedømmelser)
Slå til nu og kom på en fantastisk afbudsrejse til en af de største byer i Kroatien, hvor flere tusinde år gamle bygninger står side om side med moderne butikker og caféer, og hvor der aldrig er langt til den nærmeste sandstrand ved det azurblå Adriaterhav. Slap af på stranden eller lær om den spændende lokalhistorie i museerne – valget er dit!

En tur igennem de sjælerige gaderne i Zadars gamle bydel vil smitte enhver med den gode stemning og atmosfære, den rummer. Man vil blive mødt af mange gamle, prægtige kirker, hvoraf den mest kendte er den prægtige St Donats Kirke, som næsten er et varemærke for byen.

Byen bugner af spændende historie, der bare venter på at blive udforsket. Besøg f.eks. Zadar Universitetet som blev stiftet af dominikanske munke helt tilbage i 1396 og i dag er et af Europas ældste universiteter og det allerældste i Kroatien.

På byens mange museer kan du tage en rejse tilbage igennem historien bag ting såsom glas, kirkekunst eller arkæologi. Er det de berømte kroatiske strande, der har lokket dig til Zadar, er det heldigt, at byen ligger på kysten.

Zadar – en kulturel rejse

Byen selv har flere strande, men hvis der er for mange mennesker til din smag, er der rig mulighed for at købe en færgebillet ud til en af de nærtliggende øer i Adriaterhavet og finde en isoleret strand, som du alene kan ”herske” over for en dag.

Helt oplagt vil det være at nyde stranden eller byens spændende kultur om dagen og om aftenen at sætte sig på en af de mange stemningsfyldte caféer, barer eller restauranter og få noget indenbords. Mange af stederne vil have smuk udsigt over Adriaterhaver, hvor den friske fisk, du måske sidder og spiser, garanteret er blevet fanget.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Zadar

Afbudsrejser med Escapeaway

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Zadar?

Du kan rejse til Zadar med TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Zadar?

Du kan rejse til Zadar fra følgende lufthavne: Billund og København (Kastrup).

Er afbudsrejser til Zadar populære?

Ja, afbudsrejser til Zadar er populære. Vores brugere giver Zadar 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Zadar her

Hvad koster afbudsrejser til Zadar?

Prisen på afbudsrejser til Zadar skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 5544. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.