Afbudsrejser til Porec

Afbudsrejser til Porec

Hos Travelmarket kan du finde billige afbudsrejser til Porec. Den kroatiske by Porec er en flere tusind år gammel badeby, hvor du bliver mødt med dejlige strande med plads til lej og muligheder for dykning, venlige mennesker, spændende museer, flotte kirker og lækre restauranter. Hav en god rejse til Porec.

Billige afbudsrejser til Porec

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

På afbudsrejse til historiske Porec

Bedøm rejsemål
4,6
(158 bedømmelser)
Porec har efter sigende været den mest populære kroatiske kystby lige siden 1970'erne, og grundene dertil bliver åbenlyse, når man besøger den.

Porec adskiller sig fra mange andre kroatiske feriebyer igennem sin interessante kulturelle og historiske arv - her er virkelig tale om en seværdighedernes by. Byen blev stiftet under romersk styre for næsten 2.000 år siden, og det kan man stadig se mange spor af i dag.

Porec – en rejse gennem historien i Kroatien

Det absolut vigtigste historiske monument er Euphrasius Basilika, som er en basilika (klassisk romersk og græsk bygningstype) fra det 6. århundrede. En tur ned ad Porecs gader er som en rejse tilbage i tiden, da meget af byen stadig består af disse gamle, flotte bygninger, som fremstår prægtige og elegante.

Porecs blanding af gammelt og nyt

Selvom Porec er en gammel by, er den på samme tid også meget moderne. Byen byder på smukke sandstrande ved det azurblå Adriaterhav, hvor der er plads til alle – solbadere såvel som vandhunde og dykkere. Vandkvaliteten i havene er siden 1988 blevet årligt, og 20 strande i Porec kan prale med den sjældne ”Blue Flag” for særligt høj kvalitet. Når rejsen igennem byen har gjort dig sulten, er der mange lokale restauranter at vælge imellem. Det kroatiske køkken drager inspiration fra Middelhavet: meget fisk, oliven, salat mv.

Efter aftensmaden kan man underholde sig med kunstoptrædener i forskellige caféer eller barer, og ud på natten kan Porecs sprudlende natteliv opleves. Side om side med de oldgamle bygninger ligger barer, diskoteker og casinoer, som sikrer, at nattelivet i Porec aldrig går i stå. En uforglemmelig oplevelse finder man bl.a. i diskoteket ”Byblos Discotheque”, som er det største i området.

Bestil en rejse til Porec og oplev et glimrende eksempel på, hvordan det nye og det gamle kan kombineres og give en helt enestående oplevelse!

Rejseselskaber med afbudsrejser til Porec

Afbudsrejser med Escapeaway

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Porec?

Prisen på afbudsrejser til Porec skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2329. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.