Afbudsrejser til Rovinj

Afbudsrejser til Rovinj

Billige afbudsrejser til Rovinj

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Tag på rejse til inspirerende Rovinj

Bedøm rejsemål
4,6
(129 bedømmelser)
I smukke Rovinj, der er en af de mest besøgte byer i på halvøen Istria, kan du opleve Kroatien fra landets bedste og mest mangfoldige side. Her i Rovinj finder du alt fra smukke karakteristiske kroatiske strande til frodige, grønne skove og klippeområder til en gammel bymidte og et fascinerende akvarium.

Rovinj i Kroatien – en fantastisk havneby

Rovinj ligger ved halvøen Istrias vestkyst, og der er således aldrig langt til de smukke strande, hvor man ofte har de grønne træer lige i ryggen. Ved nogle strande er der tilmed høje klipper helt ud til vandet, så naturligt udspring i havet her er en sjov oplevelse for børn. Får man blod på tanden og vil udforske havet endnu mere, er det i Rovinj muligt at tage dykkercertifikat eller at blive sejlet over til de nærtliggende øer.

Markederne i den gamle bydel bugner med lokale delikatesser som f.eks. trøfler, olivenolier, frugt, grøntsager og ikke mindst den fangst, som den store lokale fiskeriindustri hver morgen hiver i land.For at få et overblik over den smukke by og de omkringliggende øer, kan man midt i den gamle bydel tage op i St. Euphemia-katedralens 60 meter høje tårn.

En sanselig rejse i Rovinj

Når sulten begynder at stille sig, er det heldigt, at restauranterne i området serverer en lækker lokal blanding af det bedste fra det kroatiske og italienske køkken, hvor især fisk og andet godt fra havet er en hyppighed på menukortene.

Efter solen er gået ned, går byen dog ikke ned. Rovinj er vant til og er glad for turister, så der er mange populære og stemningsfyldte barer og caféer, nogle med sjove temaer som f.eks. ”Zanzibar” eller ”Havana”. For kunstinteresserede er der et officielt galleri, hvor byens imponerende kunstsamling permanent er på udstilling.

Hvis man ønsker at se området omkring Rovinj fra en cykelsaddel, er der mod syd kilometervis af afmærkede cykelstier, som igennem fyrreskovene bringer en langt ned ad kysten.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Rovinj

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies

Hvad koster afbudsrejser til Rovinj?

Prisen på afbudsrejser til Rovinj skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1621. Find den aktuelle pris lige her

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Rovinj?

Du kan rejse til Rovinj med Escapeaway. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Rovinj?

Du kan rejse til Rovinj fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg, Århus (Tirstrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Rovinj populære?

Ja, afbudsrejser til Rovinj er populære. Vores brugere giver Rovinj 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Rovinj her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.