Afbudsrejser til Pula

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejse lufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Vi sammenligner afbudsrejser fra... Sammenlign charterrejser for mange rejsebureauer og mange flere

Pula – en oplagt afbudsrejse

Pula kan trygt prale af deres romerske amfiteater, som ligger i hjertet af byen og er dens hovedattraktion. Teatret stammer helt tilbage fra det første århundrede og er et af de seks største bevarede romerske amfiteatre i verden.

Om sommeren bliver det brugt til at lægge plads til diverse film- og musikarrangementer. Pula gemmer på mange flere af den slags historiske levn, lige fra mægtige triumfbuer og templer over til et oldromersk forum og mange kirker.

Føl dig som en kejser i Pulas amfiteater

Selve Pula er en forholdsvist travl og kommerciel by, som trods det har formået at bevare en hyggelig stemning og historisk charme. Byen har en kystbeliggenhed på Istria-halvøens sydspids, så hvis du har gået dig træt i historiske monumenter, er det nemt at tage en bus et par kilometer ud af selve byen og slappe af på en af de mange karakteristiske kroatiske strande.

For at opleve det kroatiske køkken behøver du ikke at rejse langt fra stranden. De mange restauranter og caféer i Pula findes både inde i selve byen og ude ved strandområderne, og maden, der serveres, er ofte lavet på friske råvarer fra regionen. Vinlavning er desuden en af Pulas stolte, gamle traditioner, så husk at spørge tjeneren efter en lækker, lokal vin.

På opdagelsesrejse i kroatiske Pula

Hvis du har lyst til at udforske området, er der god mulighed for det. Der er en spektakulær og kendt nationalpark, Brijuni National Park, i nærheden, og hvis det er havoverfladen, man ønsker at komme under, findes der tilbud såsom vragdykning, hvor man f.eks. kan se oldgamle romerske skibe samt krigsskibe fra 1. Verdenskrig på havets bund.

For sportslige sjæle kan windsurfing, cykling og kajakroning friste, og for den unge generation eller andre festglade mennesker er der naturligvis også et bredt udvalg af barer og natklubber, nogle med sjove weekendtemaer.
 
Bedøm rejsemål
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK