Afbudsrejser til Pula

Afbudsrejser til Pula

Billige afbudsrejser til Pula

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Pula – en oplagt afbudsrejse

Bedøm rejsemål
4,6
(149 bedømmelser)
Pula kan trygt prale af deres romerske amfiteater, som ligger i hjertet af byen og er dens hovedattraktion. Teatret stammer helt tilbage fra det første århundrede og er et af de seks største bevarede romerske amfiteatre i verden.

Om sommeren bliver det brugt til at lægge plads til diverse film- og musikarrangementer. Pula gemmer på mange flere af den slags historiske levn, lige fra mægtige triumfbuer og templer over til et oldromersk forum og mange kirker.

Føl dig som en kejser i Pulas amfiteater

Selve Pula er en forholdsvist travl og kommerciel by, som trods det har formået at bevare en hyggelig stemning og historisk charme. Byen har en kystbeliggenhed på Istria-halvøens sydspids, så hvis du har gået dig træt i historiske monumenter, er det nemt at tage en bus et par kilometer ud af selve byen og slappe af på en af de mange karakteristiske kroatiske strande.

For at opleve det kroatiske køkken behøver du ikke at rejse langt fra stranden. De mange restauranter og caféer i Pula findes både inde i selve byen og ude ved strandområderne, og maden, der serveres, er ofte lavet på friske råvarer fra regionen. Vinlavning er desuden en af Pulas stolte, gamle traditioner, så husk at spørge tjeneren efter en lækker, lokal vin.

På opdagelsesrejse i kroatiske Pula

Hvis du har lyst til at udforske området, er der god mulighed for det. Der er en spektakulær og kendt nationalpark, Brijuni National Park, i nærheden, og hvis det er havoverfladen, man ønsker at komme under, findes der tilbud såsom vragdykning, hvor man f.eks. kan se oldgamle romerske skibe samt krigsskibe fra 1. Verdenskrig på havets bund.

For sportslige sjæle kan windsurfing, cykling og kajakroning friste, og for den unge generation eller andre festglade mennesker er der naturligvis også et bredt udvalg af barer og natklubber, nogle med sjove weekendtemaer.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Pula

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med TUI

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Pula?

Du kan rejse til Pula med Escapeaway og TUI. Sammenlign priserne her

Er afbudsrejser til Pula populære?

Ja, afbudsrejser til Pula er populære. Vores brugere giver Pula 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Pula her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Pula?

Du kan rejse til Pula fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg, Århus (Tirstrup) og Hamborg.

Hvad koster afbudsrejser til Pula?

Prisen på afbudsrejser til Pula skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 4265. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.