Afbudsrejser til Krk

Afbudsrejser til Krk

Prøv en afbudsrejse til Krk

Bedøm rejsemål
4,6
(164 bedømmelser)
Er du blevet træt af Danmarks ensformighed og har du lyst til at opleve smukke kroatiske sandstrande, krystalklart vand, flotte klipper, frodige skove og smukke byer uden at rejse verden rundt? Så bestil en rejse til det kroatiske Krk og få alle dine ønsker opfyldt denne mangfoldige ø!

En rejse gennem landskabet på kroatiske Krk

Øen Krk er siden oldtiden blevet kaldt ”den gyldne ø”, og det er ikke uden grund. Dens smukke sandstrande, frodige skove og betagende klippelandskaber synes at skinne gyldent i de mange solskinstimer, øen har.

Krk er en smuk og varieret ø med mange forskellige landskaber og muligheder. De syd- og vestlige dele af øen er blomstrende og frodige ferieparadiser med smukke karakteristiske kroatiske strande, rolige bugter og dejlig skove, som kan give timers underholdning.

I skovene kan man rejse mange kilometer ind i vildnisset – langt væk fra turismen og byerne. Med lidt held støder man endda på vilde dyr og fugle såsom mårer, bukke, gåsegribbe mv. Pludselig kan man igen befinde sig ved en mægtig klippeformation eller det azurblå hav.

Krk og de mange muligheder

Turismen er centreret i de større byer på øen, hvoraf byen Krk på sydbugten er størst, og der er disse steder rig mulighed for at opleve de bedste sider af øen med lidt hjælp fra guides. Vandaktiviteter såsom dykning, sejlads og vandski er meget populære, og næsten hver by har et dykkercenter, hvor man kan høre mere om mulighederne.

Bliver man træt af havet, byder indlandet på flere muligheder. Med fantastisk mad og tilbud, der spænder lige fra en tur i en underjordisk grotte til paragliding højt over øen vil det være svært, for ikke at sige umuligt, at blive træt af den mangfoldigheder, Krk byder på.

Afrejselufthavne til Krk

Hvad koster afbudsrejser til Krk?

Prisen på afbudsrejser til Krk skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 6955. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.