Rejser til Trogir

Rejser til Trogir

Trogir er beliggende vest for Split på den kroatiske kyst ved Adriaterhavet. Byen er på UNESCO's verdensarvsliste, og har meget at byde på. Planlægger du en rejse til Trogir, kan du se frem til krystalklart hav, smukke strande, autentiske madoplevelser, shopping og kulturelle seværdigheder. Udforsk den gamle bydel, besøg katedraler og klostre, og tag på udflugter til de nærliggende nationalparker og øgrupper.

Billige rejser til Trogir

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Trogir

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

Apartments Trogir
Apartments Trogir Economy dobbeltværelse
Trogir, Øvrige Kroatien, Kroatien 17. okt fra København 7 nætter
3.056,- Vælg
Apartments Trogir
Apartments Trogir Economy dobbeltværelse
Trogir, Øvrige Kroatien, Kroatien 26. nov fra Hamborg 7 nætter
3.927,- Vælg
Apartments Trogir
Apartments Trogir Economy dobbeltværelse
Trogir, Øvrige Kroatien, Kroatien 8. okt fra Billund 7 nætter
4.490,- Vælg
House Klaudija
House Klaudija Juniorsuite
Trogir, Øvrige Kroatien, Kroatien 7. okt fra Aalborg 7 nætter
7.267,- Vælg

Rejser til Trogir – en historisk by på verdensarvslisten

Trogir er beliggende vest for Split på den kroatiske kyst ved Adriaterhavet. Byen er på UNESCO’s verdensarvsliste, og har meget at byde på. Planlægger du en rejse til Trogir, kan du se frem til krystalklart hav, smukke strande, autentiske madoplevelser, shopping og kulturelle seværdigheder. Udforsk den gamle bydel, besøg katedraler og klostre, og tag på udflugter til de nærliggende nationalparker og øgrupper.

Bedste strande i Trogir og i nærheden

Trogir har mange skønne strande at byde på:

 • Den mest populære er Okrug Gornji Beach, som også kaldes Copacabana Beach. Den ligger forholdsvis tæt på byens centrum på øen Čiovo, som er forbundet med Trogir via en bro. Stranden er børnevenlig og tilbyder vandsport såsom jetski og paddleboarding og har mange faciliteter, caféer, barer og en livlig atmosfære.
 • Pantana Beach er en lille strand ved en ferskvandssø, omgivet af en skov af sumpcypresser. Søger du fred og ro, kan du nyde stilheden her ved det krystalklare vand.
 • Medena Beach strækker sig over 3 km, og er en stenet strand med klart vand. Den har en promenade med barer og restauranter, og tilbyder en række sportsfaciliteter såsom tennis, beachvolleyball og vandsport.
 • Kava Beach ligger på øen Čiovo. Stenstranden er omgivet af fyrreskove, og har en fredelig atmosfære, da den er mindre overfyldt.
 • Labadusa Beach ligger ligeledes på øen Čiovo, og er kendt for sit krystalklare vand og smukke omgivelser. Det er en ideel strand, hvis du søger ro og fred væk fra de travle turistområder.

Mulighederne for at spise i Trogir

Når du rejser til Trogir, kan du se frem til det velsmagende dalmatiske køkken. Prøv lokale specialiteter som Peka, som er en ret, hvor kød og grøntsager steges under en kuppelformet låg. Smag også Brudet, der er en fiskesuppe med delikate smagsnuancer. Besøg de hyggelige restauranter og taverner i den gamle bydel for at smage autentisk kroatisk mad.

Mulighederne for at shoppe i Trogir

Der er rigtigt mange shoppingmuligheder i Trogir. Her finder du bl.a. specialbutikker, der tilbyder alt fra håndlavet kunstværk til lokalt producerede vine og olivenolie. Hvis du går en tur på havnepromenaden, kan du også finde mange souvenirs til at tage med hjem.

Udflugter fra Trogir – seværdigheder og attraktioner i området

Trogir er en historisk skat på UNESCO’s verdensarvsliste, og byen byder på rigtigt mange seværdigheder. Den gamle bydel er en labyrint af smalle brostensbelagte gader, omgivet af imponerende bymure og tårne. Udforsk både St. Lawrence katedral, som er et mesterværk af kroatisk arkitektur og St. Dominic-klosteret med de mange kunstskatte.

Holder du af at opleve fæstninger, er Kamerlengo fæstningen i den gamle bydel og Sankt Nikolaus’ Fæstning på øen Čiovo to gode bud.

Tag også på en udflugt til den nærliggende Krka National Park, hvor du kan opleve de meget smukke vandfald og smaragdgrønne søer. For en udflugt lidt længere væk kan du besøge øgruppen Kornati med helt unikke klippeformationer.

Hvornår er det bedst at rejse til Trogir?

Det bedste tidspunkt at rejse til Trogir er typisk i foråret (april til juni) eller efteråret (september til oktober). På det tidspunkt er vejret behageligt med milde temperaturer og færre turister. Højsæsonen er sommermånederne, som kan være meget varme og travle.

Charterrejser til rejsemål i Kroatien

Charterbureauer med charterrejser til Trogir

 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Trogir her