Rejser til Dubrovnik

Rejser til Dubrovnik

Billige rejser til Dubrovnik

Udvalgte rejsetilbud til Dubrovnik

Bedøm rejsemål (14 bedømmelser)
4.6

Dubrovnik er en by, som sætter en stor ære i at bevare byens historie. Dette er også grunden til, at byen er kendt for den karakteristiske Old Town, som er omgivet af store stenvægge. Byen blev opført tilbage i det 16. århundrede, og befolkningen har siden da gjort en stor dyd ud af at bevare de gamle bygninger, som er opført i barokstil. I byen finder du blandt andet St. Blaise kirken og flere andre historiske bygninger, der i dag fungerer som museer for byens historie.

Rejser til den autentiske balkanstil

Udover at Dubrovnik har bevaret den gamle arkitektur så har byen også i større grad bevaret den originale stemning fra de gamle balkantider. Dette betyder, at du på rejser til Dubrovnik får lov til at opleve den ægte stemning af byen. Dette gælder både i forhold til musik og restauranter, som byder på kroatiske specialiteter gamle som nye. Det at befolkningen går så meget op i deres kultur har også lagt grobund for flere kunstgallerier samt store arrangementer i byen, herunder Dubrovnik Sommer Festival der fejres i den gamle by.

Dubrovniks bedst bevarede attraktioner

Noget af det som er med til at tiltrække mange turister til Dubrovnik er den gamle arkitektur, som er blevet bevaret gennem mange år. Hvis du også er en af de turister, som nyder ældre arkitektur, så kan du finde pakkerejser med fly og hotel til Dubrovnik på Travelmarket.dk. Når du så ankommer til byen, kan du blandt andet besøge følgende populære attraktioner: