To piger spiser is, og et ældre par smiler glad.

5 grunde til at bestille din ferie så tidligt som muligt

Birgitte Oxlund
Er du i tvivl om, hvornår du skal bestille din ferie? Så er du ikke den eneste. Det er nemlig det spørgsmål, som vi oftest får stillet af vores brugere. Og det er faktisk svært at svare på. Det afhænger nemlig bl.a. af, hvilke krav du stiller til din ferie. Her får du fem rigtigt gode grunde til at bestille din ferie i god tid.

bestille din ferie i god tid

1. Du får det bedste udvalg


Jo tidligere du booker din ferie, jo flere rejsetilbud kan du vælge imellem.

Er du ude efter en dejlig charterferie, er det med at bestille din ferie i god tid. Det er nemlig altid de mest populære hoteller og værelser, som bliver først udsolgt.

Hvis du er åben over for selv at arrangere din rejse, bør du prøve Travelmarkets supersøger, hvor du kan sammenligne priser på flere forskellige rejsetyper i én søgning.

Indtast, hvornår du vil rejse og hvorhen og antal rejsende. Og umiddelbart efter får du et overblik over prisforskellene på fly, hoteller, pakkerejser og eventuelt charterrejser, storbyferier eller rundrejser.

2. Du har mulighed for at få opfyldt alle dine ferieønsker


Har du mange kriterier til din ferie, som du ønsker opfyldt? Måske har du en favoritdestination? Måske skal du rejse på et bestemt tidspunkt? Måske har du flere ønsker til dit hotel. Det kan være, at det skal have en bestemt beliggenhed, 4 stjerner og børnepool?

Hvis du har mange ferieønsker, er det vigtigt at bestille din ferie i god tid. Især hvis du ønsker at rejse på charterferie i en af skoleferierne.

bestille din ferie i god tid

3. Du får den bedste flybillet til prisen


Et fly er ofte opdelt i mange forskellige ”prisklasser”, og de bedste og billigste billetter bliver altid solgt først.

Mange ruteflyselskaber har fx ruter til de populære sommerferiedestinationer, og skal du på ferie i skolernes ferie, bør du være tidligt ude for at få de billigste flybilletter. En hovedregel er faktisk, at du bør bestille dine flybilletter, så snart du ved, hvor du vil rejse hen og hvornår.

Det kan også betale sig at booke i god tid, hvis du vil på storbyferie i foråret, sommerperioden, efteråret eller i juleshoppingperioden.

4. Du har mulighed for at få book-tidligt-rabat


Nogle rejsebureauer såsom Primo Tours og FDM travel, flere skirejsebureauer og steder såsom Disneyland Paris giver dig rabat, hvis du booker din rejse inden en bestemt dato.

bestille din ferie i god tid

5. Du har styr på ferien og rigtig lang tid til at glæde dig


Sidst men ikke mindst så har du det måske lige som mig. Nemlig at det er rigtigt dejligt at være i god tid med rejseplanlægningen, så du har styr på, hvor du skal hen på ferie.

Det giver en virkelig rar mavefornemmelse, når ferien er bestilt i god tid. Så har du også rigtig god tid til at glæde dig, og du kan begynde at planlægge, hvad du vil se og måske hvor der er godt at spise.

Har du bestemt dig for at bestille din ferie i god tid?

I Travelmarkets søgemaskiner kan du finde mange forskellige rejsetyper.

Klik på et af disse links og sammenlign priser på flybilletter, charterrejser, rejser med All Inclusive, pakkerejser med fly og hotel og meget mere.
 Kommentarer til indlægget

  1. Jeg vil til Thailand i december 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.