Par krammer og smiler ved stranden, manden bærer en lyseblå skjorte og kvinden en blå kjole.

5 sparetips: Derfor skal du bruge en rejsesøgemaskine!

Ole Stouby
At få overblik over de mange flypriser og charter- og afbudsrejser i markedet kan virkelig være en udfordring. Via internettet har du mulighed for at søge efter rejser 24 timer i døgnet, men hvor skal du starte for at få det bedste overblik?

En person med hævede arme står foran Eiffeltårnet i Paris.Der er mange forskellige rejsesider at vælge imellem, og mange vælger også at starte deres søgning i Google.

Et godt sted at starte er at finde en rejsesøgemaskine som Travelmarket.dk, som sammenligner priser på rejser fra mange forskellige flyselskaber, rejsebureauer, charterselskaber og hotelbookingsider.

Men hvorfor skal du vælge en rejsesøgemaskine frem for så mange andre websider, når du starter din søgning efter de billigste og bedste rejser?

Råd nr. 1: Du sparer tid
I en rejsesøgemaskine kan du sammenligne priser fra alle rejseselskaberne på en gang.

Du behøver derfor kun at lave én søgning, hvorefter du bliver præsenteret for alle fly- eller chartertilbud fra hele rejsemarkedet. På den måde slipper du for at skulle bruge tid på at søge på mange forskellige rejsesider.

To personer sidder ved et bord og kigger på en bærbar computer, mens den ene holder et kreditkort, og der står en kaffekop ved siden af dem.Råd nr. 2: Du sparer penge
Der er stor konkurrence blandt selskaberne om at tilbyde dig de billigste fly- og afbudsrejser og dermed ligge øverst i resultaterne i en rejsesøgemaskine.

Derfor kan du ofte finde billigere priser i en rejsesøgemaskine end direkte hos både flyselskaberne og onlinerejsebureauerne. Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk indeholder samtidig charterselskabernes flypriser, så du kan sammenligne flypriser med både rutefly og charterfly.

Råd nr. 3: Du får gratis prisovervågning
Når du har besluttet dig for din destination og de datoer, du ønsker at rejse, kan du oprette en såkaldt prisagent, som hjælper dig med at følge prisudviklingen på din rejse.

På travelmarket.dk kan du få gratis prisovervågning af både charterrejser/afbudsrejser og flybilletter. Du modtager dagligt en e-mail, som fortæller dig, om prisen på din rejse stiger eller falder.

Et barn med rygsæk og kasket står i en lufthavn og kigger ud på et fly.Råd nr. 4: Du får priser fra flere afrejselufthavne i én søgning
Der kan være stor prisforskel alt efter, hvilken afrejselufthavn du vælger. Derfor er det en god idé at tjekke priser på rejser fra flere afrejselufthavne.

Travelmarket.dk er den eneste søgemaskine, hvor du kan vælge at få priser fra op til 4 afrejselufthavne i én og samme søgning.

Råd nr. 5: Du får optimalt overblik med en priskalender
Hvis du er fleksibel med din ud- og hjemrejsedag, kan der være penge at spare både på flybilletter og afbudsrejser.

Hvis du leder efter flybilletter, er der måske endda kun direkte flyforbindelser på bestemte ugedage. Via priskalenderen i Travelmarkets flysøgemaskine kan du se, om prisen er lavere, hvis du ændrer din ud- eller hjemrejse en dag eller to. I søgemaskinen med afbudsrejser kan du vælge, om du er fleksibel med 1 dag, 2 dage, 3 dage osv.

To personer iført solbriller og rygsække kigger på et kort, mens den ene person peger ud i det fjerne.Alt i én søgning
I en rejsesøgemaskine kan du sammenligne priser på rejser fra mange rejsebureauer på en gang.

Men som den eneste rejsesøgemaskine tilbyder travelmarket.dk, at du i en og samme søgning får priser med både fly, hotel, pakkerejser og charterrejser.

Alt i én søgningen foretages fra søgeboksen på forsiden af Travelmarket.

Fotos:
Topfoto © istockphoto / stevecoleimages
Foto © istockphoto / NiseriN
Foto © istockphoto / pixdeluxe
Foto © istockphoto / ArtMarie
Foto © istockphoto / PeopleImages

 Kommentarer til indlægget

 1. Håber jeg kan finde billige rejser. Da jeg elsker at se verden.

 2. Jeg håber virkelig det er gratis. Ellers er jeg ikke interesseret… MEN en virkelig god idé. MEN køber aldrig noget uden at prøve produktet først.V.h Lea Stryhn????

  • Hej Lea

   Det er helt gratis at bruge Travelmarket.dk – det er også en af fordelene ved at bruge en rejsesøgemaskine som os.

   Venlig hilsen

   Kenneth, Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.