Billede af en solrig strandpromenade med mennesker, palmer og en klar blå himmel.

Rejser til Lido di Jésolo

Oplev et lille paradis i Italien, hvor liv, glæde, varme, strand, is, mad, vin og lange aftener er i fokus. I det nordlige Italien, under varme himmelstrøg, i regionen Veneto, som er beliggende i provinsen Venedig, finder man en lille, skøn by, der egentlig er én lang kyststrækning ud til det varme Adriaterhav. Byen hedder Lido di Jesolo.
Bedøm rejsemål (74 bedømmelser)
4.4

Lido di Jesolo

Hele byens kyststrækning udgøres af én lang strand, hvor pastelfarvede hoteller og lejligheder i alle prisklasser ligger ud til denne sceniske, hvide sandstrand. Langs hele stranden er der endeløse muligheder for aktiviteter, hvor børn, unge og ældre kan være med.

Lido di Jesolo er i Italien kendt som et af landets mest rolige og børnevenlige steder, hvilket også tiltrækker mange italienske turister. På den måde har Lide di Jesolo formået at beholde den klassiske, italienske charme og hertil hørende fantastiske humør, vin og mad.

Find charterrejser til Lido di Jesolo der opfylder dine ønsker.

Aktiviteter i Lido di Jesolo

Især italienske børnefamilier drager mod Lido di Jesolo, idet byen har utallige aktiviteter og seværdigheder, som børnene aldrig vil glemme. Alene langs stranden finder man mange aktiviteter, både i sandet og i vandet.

Lidt væk fra stranden finder man det gigantiske vandland, Aqualandia, hvor der er forlystelser og sjov for alle aldre. Også Tropacarium Park er et besøg værd for den nysgerrige børnefamilie. Blandt stedets tusinder af dyr, er det især hajerne, slangerne og edderkopperne der tiltrækker opmærksomheden.

Langs den lange strand, og i de hyggelige stræder der går væk fra stranden, finder man et hav af traditionelle og lokale spisesteder i alle prisklasser, hvor der også serveres friskfangne fisk fra Adriaterhavet. Retterne serveres gerne med en eller flere af områdets gode, lokale vine.

I stræderne finder man desuden shoppebutikker og gallerier.

Besøg Lido di Jesolo.

Andre rejsemål til Den Italienske Adriaterhavskyst