Solrig strandpromenade ved Lidoen med mennesker, der nyder stranden, palmetræer og klart blåt vand.

Afbudsrejser til Lido di Jésolo

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Lido di Jésolo

Er afbudsrejser til Lido di Jésolo populære?

Ja, afbudsrejser til Lido di Jésolo er populære. Vores brugere giver Lido di Jésolo 4,5 ud af 5 stjerner.

Bedøm rejsemål (228 bedømmelser)
4.5

Rejs på badeferie til Lido di Jesolo, Italien

Bestil en dejlig afbudsrejse til Lido di Jesolo i det nordlige Italien med kig ud over Adriaterhavet.

Italienske lækkerier på afbudsrejsen

De fleste kender elementer fra det italienske køkken hjemme fra, og maden bliver kun bedre, når man prøver den i Italien. Lækre retter med frisk pasta, sprøde pizzaer og tapas med grøntsager, kød og alt godt fra havet. Kun fantasien sætter grænser. Køb en flaske af den lokale vin til maden og slut måltidet af med lidt dessert og en dejlig kop kaffe.

De velkendte italienske is fås nærmest i alle smagsvarianter og sælges på hvert et gadehjørne.

Strandene – Lido di Jesolo

Der er sandstrand så langt øjet rækker, men man bør helt kart prioritere at tage til den østlige del af byen, for at tage på stranden, da der er mere roligt. Der er markeret med blåt badeflag de fleste steder. Det er let at komme fra øst til vest og tilbage igen med offentlig transport.

Der er nærmest garanti for at det vil blive en varm og solrig ferie, hvis man rejser i sommermånederne. Temperaturen ligger omkring de 25-30 grader. De øvrige måneder er vejret også mildt, men det kan regne lidt.

Badeferie på afbudsrejsen til Italien

I den vestlige del af Lido di Jesolo er der flere butikker og restauranter. Desuden er det også i denne del at man bl.a. kan finde diskoteker, gokartbaner, tivoli, golfbaner. Det er muligt at leje cykler flere steder langs kysten eller deltage i sjove vandaktiviteter. Den lange hovedgade der forbinder øst og vest er delt op med flere små pladser, som om aftenen konverteres den til en bred gågade med små boder og cykelvogne.

Tag bussen til Punta Sabbione eller Treporti, og båden videre til den smukke og romantiske gamle by Venedig. Det er selvfølgelig også muligt at leje en bil og køre de 45 km vest over selv.

Afbudsrejser All Inclusive

Rejsemål med afbudsrejser til Den Italienske Adriaterhavskyst