Panoramaudsigt over en farverig kystby med historiske bygninger og en fæstning.

Rejser til Elba

Elba er en sand perle af en italiensk ferieø. Beliggende tæt ved den toskanske kyst, i det varme Middelhav, er Elba en perfekt sammensætning af den delikate, italienske kultur og en klassisk badeferie.
Bedøm rejsemål (118 bedømmelser)
4.4

Rejs til den italienske ø Elba

Elba har mere en 50 fantastiske strande, hvor alle behov for den perfekte strandtur kan opfyldes. Elbas strande byder på surfing, dykning, klipper og strandfester. Selve øen Elba er faktisk et naturreservat, og øen bugner af frodighed, bjerge og smuk natur, der kan opleves på en af de mange vandreruter eller på cykel.

Prismæssigt er Elba billigere end resten af Italien, idet øen er langt mindre turistet. Øen har en fantastisk vinproduktion, skønne strande, vild natur, gode fester og masser af italiensk charme, hvilket gør øen til en ideel rejsedestination for alle slags rejsende.

Elbas natur og by

Som noget sjældent i det italienske land har Elba nogle meget gode muligheder for dykning. Stedet Pareti, som ligger nær den fantastiske by Capoliveri, er et af det bedste. Her ligger et verdenskendt, filmportrætteret dykkercenter, hvor man kan blive taget med på en smuk tur.

Ved Pareti ligger også det smukke bjerg Calamita, som har næsten 200 kilometers mountainbikespor i fire sværhedskategorier. Da det meste af Elba er et naturreservat, har vandrere, cyklister og naturelskende sjæle usandsynligt gode kår på Elba.

Er man mere til den afslappende ferie, skuffer Elba naturligvis ikke. Størstedelen af Elbas mange strande kræver intet andet, at man nyder sin gode frokost, espresso eller kolde vin i parasollens skygge. I øens rolige byer kan man bruge mange timer på at slentre rundt blandt museer, gallerier, butikker, caféer og restauranter.

Placeret i Middelhavet har Elba en stolt madtradition, hvor friskfangne skaldyr fra havet er primære ingrediens. Med en charterrejse til Elba kan man opleve det bedste af Italien.

Søg også rejser med afrejse fra Sverige:
Charterresor till Elba

Charterrejser til rejsemål i Italien