Billede af en malerisk kystby med farverige huse og frodig vegetationsklædt terræn mod en klar blå himmel.

Rejser til Sicilien

Sicilien har gennem hele sin farverige, brogede og interessante historie været et mødested for Vesten og Østen og for Afrika og Europa. Øen er en smuk middelhavsø, med alt hvad der hører til: lange, hvide sandstrande, frisktilberedte fisk fra havet, en fantastisk vinproduktion, sol og varme det meste af året og venlige, imødekommende mennesker. Sicilien er efterhånden blevet en verdenskendt rejsedestination, der hvert år tiltrækker alle typer rejsende.

Billige rejser til Sicilien

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Sicilien

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

Grand Hotel Mose
Grand Hotel Mose Dobbeltværelse
Agrigento 1. jul fra Hamborg 7 nætter
2.727,- Vælg
Etnea 316
Etnea 316 Dobbeltværelse
Catania 5. jul fra Hamborg 7 nætter
2.776,- Vælg
Casa Cristina
Casa Cristina Superior dobbeltværelse
Siracusa 8. jul fra Hamborg 7 nætter
2.884,- Vælg
Centrale
Centrale Dobbeltværelse
Alcamo 1. jul fra Hamborg 7 nætter
2.896,- Vælg
La Dimora di Spartivento, Best Western Signature Collection
La Dimora di Spartivento, Best Western Signature Collection Dobbeltværelse
Ragusa 5. jul fra Hamborg 7 nætter
2.925,- Vælg
Mareneve Resort
Mareneve Resort Economy dobbeltværelse (anneks)
Linguaglossa 5. jul fra Hamborg 7 nætter
2.989,- Vælg
GH Avalon Sikani Resort
GH Avalon Sikani Resort Dobbeltværelse
Gioiosa Marea 1. jul fra Hamborg 7 nætter
2.995,- Vælg
Hotel Sabbie d´Oro
Hotel Sabbie d´Oro Dobbeltværelse
Giardini 26. jun fra Billund 7 nætter
3.024,- Vælg
Casale Romano Resort
Casale Romano Resort Dobbeltværelse
Gaggi 5. jul fra Hamborg 7 nætter
3.188,- Vælg
Il Borgo Country Resort
Il Borgo Country Resort Classic-værelse (udsigt til haven)
Castiglione di Sicilia 6. sep fra Hamborg 7 nætter
3.214,- Vælg
Etna Hotel
Etna Hotel Dobbeltværelse
Sicilien 6. sep fra Hamborg 7 nætter
3.220,- Vælg
Villa Principe di Belmonte
Villa Principe di Belmonte Superior dobbeltværelse
Ispica 25. jun fra Hamborg 7 nætter
3.270,- Vælg
Best Western Hotel Stella D'Italia
Best Western Hotel Stella D'Italia Værelse - adskilte senge
Marsala 8. jul fra Hamborg 7 nætter
3.289,- Vælg
Dolcestate Hotel
Dolcestate Hotel Dobbeltværelse
Campofelice di Roccella 26. jun fra Billund 7 nætter
3.376,- Vælg
Residence Sud Est
Residence Sud Est Lejlighed (anneks) (2 soveværelser)
Marina di Ragusa 6. sep fra Hamborg 7 nætter
3.377,- Vælg
Tartarughe Residence
Tartarughe Residence Treværelses lejlighed
Taormina 19. jun fra København 7 nætter
3.394,- Vælg
La Piazzetta
La Piazzetta Classic dobbeltværelse
Castellammare del Golfo 2. sep fra København 7 nætter
3.586,- Vælg
Bedøm rejsemål (82 bedømmelser)
4.3

Farverige Sicilien

Sicilien adskiller sig på mange måder fra det traditionelle Italien, hvilket kun er til øens egen fordel. Især er Sicilien kendt og anerkendt for sin særegne og anmelderroste madkultur, hvor de lokale kokke formår at blande de bedste ingredienser fra områder over hele verden. Desuden byder Sicilien dig velkommen med kilometervis af strande, palmer, bjerge og et hav af farvestrålende, livlige byer. Med charterrejser til Sicilien kan man opleve en af verdens mest spændende øer.

Siciliens byer, natur og kultur

Sicilien har et meget varierende landskab, der byder på mange spændende oplevelser for den aktive ferie. Øen bugner af vulkaner, bjerge, søer, skove og fantastiske strande, hvorfra man kan udforske de spændende landskaber som dykker, som vandrer, som cyklist, som bilist, som klatrer og som svømmer.

En af øens mest kendte byer er perlen Palermo, som blandt andet er kendt for sin enestående arkitektoniske sammensætning. Selv på en kort gåtur i byen passerer man arabiske bygninger, labyrintiske mosaikker, barokke bindingsværker og hypermoderne glasfacader.

Palermo huser også et over hele Italien velkendt og godt natteliv, hvor unge fra hele verden trygt kan færdes på de mange barer og diskoteker. I byen findes – ligesom alle andre steder på øen – hoteller i alle prisklasser.

Byen Taormina er bestemt også en ferie værd. Her findes blandt andet vulkanen Etna.

Sicilien er en ø for alle typer rejsende med kærlighed til livet.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Sicilien

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Sicilien?

Du kan rejse til Sicilien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Sicilia | Charterresor till Sicilien

Andre rejsemål til Sicilien

Charterbureauer med charterrejser til Sicilien

 • Billige charterrejser med Amisol Travel
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med TripX
 • Billige charterrejser med TUI

Tag på ferie på skønne Sicilien

Sicilien er et skønt og unikt rejsemål i SydItalien. Øens multikulturelle historie har gjort den til en kulinarisk højborg. Kombineret med det dejlige lune klima, får du en skøn ferie her.

Værd at opleve på Sicilien

Øens lange historie er naturligt præget af mange år med fremmed herredømme. Disse påvirkninger har gjort øen til en guldgrube af spændende steder at udforske. Heldigvis har man formået at bevare det meste af den oprindelige charme på øen, der er lidt mindre end Jylland. Sicilien er en bjergrig ø med herlige badestrande, skønne udsigter og ikke mindst går tiden bare lidt langsommere her.

Den kulinariske ø

Sicilien har en stolt og lang tradition for sin gastronomi. Både den lokale og påvirkningen fra mange år med fremmede magthavere. Find de lokalt producerede varer på øens mange markeder. Råvarerne er helt i top. Kombinér dem med de lokale sicilianske vine. At gå på restaurant er en livsstil for de lokale på øen ved Italiens tåspids.Rundt på øen

Turen starter i Palermo, der er Siciliens hovedby. Byen på den nordvestlige del af øen er tydeligt præget af sin arabiske arv. Der er naturligvis storbystemning i Italiens 5. største by, med gode shoppemuligheder og stemningsfyldte gadekøkkener i det historiske centrums smalle gader. Her nydes det lune vejr, fx på byens ældste og største gademarked Mercato di Ballarò eller på fiskemarkedet Il Capo. Byens katedral er et enormt bygningsværk, du absolut heller ikke må gå glip af. Her er kupler og buegange, der viser den arabisk-normannske stil, der er så unik for Sicilien. Krypten og skatkammeret i kirken er bestemt også et besøg værd. Teatro Massimo på Piazza Verdi er byens vartegn. Operahuset fra 1897 er Italiens største. Et oplagt sted for en koncert eller teateroplevelse.Gå heller ikke glip af den glitrende katedral og klostret i Monreale lige uden for Palermo. Her finder du det fineste eksempel på normannisk arkitektur på Sicilien.Cefalù øst for Palermo er en populær ferieby ud til Tyrrhenske Hav, og det er forståeligt med dens store sandstrande og smukke historiske centrum. Her finder du den storslåede katedral på den dejlige Piazza Duomo, som er byens hjerte. Tag også turen op på La Rocca klippen og få et imponerende syn over byen og havet.Besøg også Taormina på østkysten. Nyd den skønne strand eller tag på shopping i de charmerende stræder i centrum. Du finder også Teatro Greco, græsk/romersk amfiteater med en mageløs udsigt til vulkanen Etna. Tag også svævebanen op til kraterzonen på Etna, hvor der fortsat er liv i Europas største vulkan.Videre ned af østkysten kommer vi til Catania, der er øens næststørste by. Byen er bygget af den lava, der dækkede byen i 1669.Siracusa på den sydøstlige del af øen ansås længe for den smukkeste by i oldtiden. I den gamle bydel Ortygia, egentlig en halvø forbundet med den moderne by med 2 broer, er der charmerende stemning på de hyggelige torve og smalle stræder. Gå heller ikke glip af det gamle Siracusa ved at besøge Parco Archaeologico della Neapolis der er på Unescos liste over verdens naturarv.Midt på sydkysten helt ud til Middelhavet ligger Agrigento, der er en af de ældste byer på øen. Her finder du storslåede Valle dei Templi (Templernes dal), der er et gammel græsk vidunder. Ruinerne i det barske landskab med havet i baggrunden er et skønt syn.Længere henne af kysten kommer vi til Selinunte, der udgør den største arkæologiske park i Europa. Her kan du gå rundt blandt ruinerne og mærke historiens fodspor.Marsala der nok er mest kendt for sin vin af samme navn, er et besøg værd på vestkysten. Gå på vinsmagning rundt i byens vinkældre. Husk også et besøg ved saltmøllerne, der ligger langs kysten ind mod Marsala, et smukt syn.