Malerisk havn med farverige både og traditionelle bygninger under en klar himmel.

All Inclusive rejser til Cypern

Billige All Inclusive rejser til Cypern

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Cypern

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

  • Aarhus

Toxotis Hotel
Toxotis Hotel Dobbeltværelse
Fig Tree Bay 29. apr fra København 7 nætter
All Inclusive
3.499,- Vælg
Akteon Village m/ All Inclusive
Akteon Village m/ All Inclusive 1-vær. lejl. (studio) - (2-3 pers.)
Paphos 11. maj fra Aarhus 7 nætter
All Inclusive
4.499,- Vælg
Amethyst Napa Hotel & Spa
Amethyst Napa Hotel & Spa Dobbeltværelse med balkon
Ayia Napa 10. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
5.495,- Vælg
Atlantica Oasis
Atlantica Oasis Dobbeltværelse
Limassol 29. apr fra Billund 7 nætter
All Inclusive
5.601,- Vælg
King Evelthon Beach Hotel and Resort
King Evelthon Beach Hotel and Resort Superior dobbeltværelse
Cypern 30. apr fra Billund 7 nætter
All Inclusive
6.640,- Vælg
Bedøm rejsemål (27 bedømmelser)
4.6

Cypern – tæt på tre kontinenter

ØFERIE: Den store ø Cypern ligger i det øverste højre hjørne af Middelhavet, og den er på samme tid tæt på Afrika, Asien og Europa. Cyprioterne siger selv, at de er springbræt til tre kontinenter.

Mindst 9.000 år tilbage kan man spore Cyperns historie. Masser af folkeslag her som vore dages turister valfartet til Cypern, som derfor er en sand blanding af civilisationer.
Turister, der tager på all inclusive rejser til Cypern på et moderne hoteller, kan derfor samtidig opleve arkæologiske rester fra stenalder, den græske periode og den romerske periode. Øen har mange historiske steder, hvor man kan se og beundre de kirker og kloster, der stammer fra byzantinsk tid. Historieinteresserede vil også sætte pris på paladser og slotte fra korsfarernes tid, fra frankernes tid og fra de venetianske bosættere.
I den græske mytologi er Cypern kædet sammen med kærlighedsgudinden Afrodite.
Cypern er et sted, der svulmer over af skønhed, gyldne strande og smykke kyster for foden af skovklædte bjerge. De maleriske landsbyer er dragende, og mange feriegæster ynder at køre rundt på øen.

Strandferie på Cypern
De ualmindeligt skønne sandstrande og de smukke kystområder udgør en af Cyperns hovedattraktioner.
Der er en bred vifte af strande, der spænder fra meget overfyldte og populære strande til andre, som er mere afsidesliggende og rolige. Det hele afhænger af, hvilken type ferie man vil have.

Mange af strandene på Cypern har det Blå Flag, der viser, at de har alle nødvendige faciliteter og livredderudstyr, samt at vandet er rent og klart.
Man behøver kun tage en dyb indånding og dykke ned i det krystalklare blå vand omkring hele øen, så er man solgt til de cypriotiske strande.
Hvilken en man vælger er smag og behag, men der er med garanti en for enhver, der vælger en all inclusive på Cypern. En strand man roligt kan fremhæve er Pissouri.
Stranden ved Pissouri
Ved landsbyen Pissouri ligger den mest storslåede strand med en fantastisk udsigt. Stranden er omkring to kilomenter lang, og sandet er gyldent, vandet er krystalklart og hvide klipper, Cape Aspro, omgiver stranden. Pissouri er det perfekte sted for familier og aktive folk, der vil dyrke vandsport.

Pissouri ligger en halv times kørsel fra Limassol og Paphos. Selvom landsbyen har udviklet sig gennem de seneste årtier med et forbløffende antal taverner, barer, restauranter, butikker og vinbarer, har den stadig bevaret sin traditionelle cypriotiske karakter.

Lækre Cypern
Den cypriotiske mad kan bedst betegnes som lækker, og maden er nærmest en begivenhed på Cypern.
Øens geografiske placering og dens historie har resulteret i et blandingskøkken af græsk, tyrkisk, arabisk og engelske kulinariske traditioner.

Cyprioterne elsker det, de kalder for Meze, der betyder blanding. Altså en blanding af mange små retter med lidt af hvert, der er tilgængelig på tavernaen eller restauranten, man er i denne dag.
En meze omfatter altid et par cypriotiske specialiteter, primært halloumi ost, produceret af timian-fodrede geder – en delikatesse, som kan fås kun på øen.

Cypriotiske retter er godt krydrede, men ikke for meget – bare lige tilpas.
Selvom Cypern er en ø er prisen på fisk og skaldyr ganske høj, da denne del af Middelhavet er ikke rig på fisk, men smag alligevel på de fantastiske retter. Traditionelle cypriotiske skaldyrsretter omfatter små, dybstegte fisk og blæksprutter.

Natteliv på Cypern
Når man har valgt all inclusive på Cypern, er man sikkert også klar til at dykke ned i det fantastiske natteliv, der er på øen.
Alle byer – alle – har et væld af natklubber og barer, et “hotspot” er Ayia Napa, der er internationalt kendt som en af de ultimative party byer. Limassol følger efter og også Paphos, Larnaca, Protaras og selvfølgelig Nicosia er super steder at gå i byen og finde romantikken frem.

Cypern er sjov, musik, nonstop, funky klubber. Barer og pubber lukker omkring klokken to, men i natklubber sejler festen videre til den lyse morgen.

Afbudsrejser All Inclusive

Afrejselufthavne til Cypern