Billige flybilletter til Middelhavets perle Cypern

Billige flybilletter til Cypern

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Cypern

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Middelhavets perle Cypern

Cypern fortjener at blive Middelhavets hovedstad. Beliggende i øst mod Tyrkiet tilbyder Cypern et varmt og sprødt klima til behag for både naturen og de rejsende, der besøger dette lille mirakel. Cypern har alle remedier til den ultimative ferie, hvad enten man vil hænge i strandstole under kulørte parasoller, danse i måneskinnet, opleve med familien eller opsøge den stille, skønne ensomhed.

Klimaet er fuldstændig fortrinligt i næsten alle årets måneder, idet øen er så sydligt placeret. Som den tredje største i Middelhavet er der nok at bruge sin tid på og nok at komme tilbage efter. Bjergene rejser sig smukt i både de nordlige og sydlige regioner af øen, mens de indbydende kyster huser byer i alle afskygninger.

Mad og vin på Cypern

Sin brogede historie favner øen flot. Der er en utrolig venlig, imødekommende og glædelig stemning blandt de fastboende cyprioter. Byerne bugner af liv og glade dage, hvor middelhavets charme skinner igennem fra de fyldte beværtninger, caféer og restauranter.

Den cypriotiske vin Commondaria serveres til ingen penge på alle barerne, hvor børn, unge, lokale og rejsende nyder aftenens varme og smukke himmel. Til Commondariaen serveres cypriotisk meze, som er øens langt mere sofistikerede svar på den spanske tapas.

På øens nordlige del finder man Troodos-bjergene. Med intet mindre end 9 af UNESCO prissatte verdensarve er bjergene ikke et dårligt sted at tilbringe nogle af sine dage. Her er desuden opført unikke vandrestier i alle sværhedsgrader og beværtninger med udsigt udover resten af øen.

Med hensyn til hoteller og hostels er det meget nemt at finde sit helt rette sted på Cypern. Her findes alt fra 5-stjernede hoteller til små, hyggelige hostels ud til vandkanten. Det generelle prisniveau er lavt, hvilket også gælder for hotellerne.

Find dine billige flybilletter til Cypern i søgemaskinen her på siden. Vi sammenligner priser, så du nemt kan komme billigt afsted.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Cypern:
København til Larnaca
14. januar til 21. januar fra kr. 84,-

Bedøm rejsemål
4,6
(174 bedømmelser)
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.