Afbudsrejser til Costa Brava

Afbudsrejser til Costa Brava

Søger du efter en billig afbudsrejse til Costa Brava, kan du finde den her hos Travelmarket. På Costa Brava kan du opleve fantastiske badestrande, skønt og levende byliv, spise på lækre restauranter, feste på farverige barer og se utallige spændende seværdigheder. Hav en rigtig dejlig rejse til Costa Brava.

Find en billig afbudsrejse til Costa Brava

Bedøm rejsemål
4,6
(159 bedømmelser)
Fantastiske strande, smuk natur, glimrende dykning, lækker mad – en afbudsrejse til Costa Brava i det nordøstligste Spanien giver dig det alt sammen.

Lloret de Mar – Costa Bravas festlige strandby med utallige aktiviteter

Strandferien er sikret med en afbudsrejse til Lloret de Mar. Her finder du nogle af Costa Bravas bedste strande sammen med et enormt udvalg af vandsportsaktiviteter - for eksempel snorkling, vandski, havkajak, jetski, samt virkelig glimrende dykning. Og så er byen også hjemsted for et sjovt badeland.
Der er en ungdommelig stemning i byen ved det azurblå hav, hvor feriegæsterne daser dagen lang i solens stråler, og om natten kan du danse benene trætte til lyden af tidens musik og drinksglassenes klirren.
Her er fine gågader og mange lækre restauranter, og hvis du får lyst til lidt kulturliv, har Lloret de Mar flere smukke haver og udendørsmuseer, samt et fint maritimt museum at byde på. Du kan også tage en gåtur op til byens gamle borg, Skt. Joan, hvorfra du har den skønneste udsigt over byen og stranden.
Endelig ligger Lloret de Mar blot én times buskørsel fra pragtfulde Barcelona, der bestemt er et besøg værd.

Tossa de Mar – rolig og afslappende feriestemning i den gamle bydel

Du finder den hyggeligste atmosfære i Tossa de Mars gamle bydel, hvor de hvide huse står i skarp kontrast til havets dybt azurblå farve. Byens middelaldermure og små, skæve gader indbyder til mange gåture med afslappet feriestemning i solskinnet.
Platja Gran er hovedstranden i Tossa de Mar, og med sin centrale placering er den lidt af et tilløbsstykke for byens feriegæster. Følger du kysten til begge sider, vil du finde flere glimrende og mindre besøgte strande, hvor børnefamilier og kærestepar vil elske at være. Tag på tur med en af de glasbundede både, hvor du kan se på livet i havet, mens båden sejler dig ud til grotter og afsidesliggende strande i området. Det er alle pengene værd.

Calella – strandferie i den moderne strandby med de store naturoplevelser

Området ved Calella byder på mange bugter og mindre strande, hvor det lækre strandsand og rene havvand byder byens glade feriegæster velkommen. Stemning er i top her med de små, lokale fiskerbåde trukket op på stranden, hyggelige pladser hvor feriegæster og lokale samles om aftenen, glimrende shoppemuligheder og pragtfulde restauranter og barer. Her er mange muligheder for dejlige naturoplevelser med bjergene, som går helt ned til byen og stranden. Så lej en bil og kør ud og se det dejlige landskab, eller tag vandreskoene på og tag turen på gåben. Calella er en moderne ferieby, og byen har virkelig ferieoplevelser for alle aldre og interesser. Køb en billig afbudsrejse, hop på flyet og ny livet i skønne Calella.

Girona – oplev den skønne atmosfære i byens middelalderbymidte

Girona er en fantastisk by med sin stemningsmættede middelalderbymidte, sin smukke flod og sin overdådige katedral. Girona er fyldt med gamle huse og bygninger, og her er aktiviteter og seværdigheder for enhver alder og smag. Blandt andet kan du finde et biografmuseum, kunst- og historiemuseer, klostre og kirker, samt et arabisk badehus. Der er utallige, fine restauranter, caféer og barer i byen, hvor du kan sidde med et godt glas vin og nyde livet over en portion lækker lokal tapas, og bagefter er der gode muligheder for en sjov festtur i byen. Girona er en af de to lufthavnsbyer i det nordligste Catalonien (den anden by er Barcelona).

Rejseselskaber med afbudsrejser til Costa Brava

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TripX

✔️ Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Costa Brava?

Du kan rejse til Costa Brava med Escapeaway, Sunweb og TripX. Sammenlign priserne her

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Costa Brava?

Du kan rejse til Costa Brava fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Hamborg.

✔️ Er afbudsrejser til Costa Brava populære?

Ja, afbudsrejser til Costa Brava er populære. Vores brugere giver Costa Brava 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Costa Brava her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Costa Brava?

Prisen på afbudsrejser til Costa Brava skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1815. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.