Kristi himmelfartsferien

Billige rejser i Kristi himmelfartsferien – bliv inspireret her

Hvem elsker ikke det skønne spirende forår for at komme netop, når man længes allermest efter det – og for alle de mange dejlige helligdage, der kommer som perler på en snor? Kristi himmelfartsdag er en af de mange helligdage, og du tager måske en, to eller flere fridage i forbindelse hermed, så du kan få en forlænget weekend eller endda ligefrem en miniferie. Her får du forslag til billige rejser i Kristi himmelfartsferien.

Mange synes, det er oplagt at være hjemme og pusle i haven, hvor andre har traditioner med at tage på camping eller i sommerhus. Har du hverken traditioner, have, campingvogn eller sommerhus, og må der gerne være aktiviteter og lidt luftforandring fra hverdagen, så giver jeg dig her nogle bud på, hvor du kan tage hen.

Danmark i Kristi himmelfartsferienEr du så heldig at have mulighed for at tage væk med børn eller børnebørn, så er en kør selv-ferie herhjemme i Danmark en dejlig mulighed, hvor I kan benytte jer af alle de gode tilbud og seværdigheder for både børn og voksne i f.eks. Aarhus, Odense eller København – eller hvorfor ikke tage til Skagen, Samsø eller Bornholm?

Læs videre og få hjælp til, hvordan du finder billig overnatning her.

Her kan du søge på netop dét hotel, du ønsker dig.

Grib muligheden, og tag chancen

Er du åben for at tage til en by eller at besøge et sted, som du ikke umiddelbart havde forstillet dig, kan du tjekke ugens tilbud på Sweetdeal og Take Offer og lade et af dem være grundlaget for, hvor årets Kristi himmelfartsferie skal gå hen.

Gå ind på Sweetdeal eller Take Offer.

Her kan du altid få et rigtig godt tilbud på f.eks. hotel- eller kroophold i Danmark, wellness-forkælelse i Sverige eller storbyferie i Barcelona. Deres tilbud varierer meget, og der er som regel noget for de fleste aldersgrupper og enhver interesse. Og når det er rigtig billigt, ja så har du flere lommepenge til at spendere på turen, og hvem kunne ikke tænke sig det?

Badelandsferie om foråret

I foråret kan luften sagtens være varm i dagtimerne, men ofte har vandtemperaturerne endnu ikke sneget sig helt så højt op på termometret. Da børn ofte forbinder ferie med at lege i vand, er et feriecenter med adgang til vandland og mange andre aktiviteter et godt alternativ til ferien med børn eller børnebørn. Her indlogeres du og familien i en 1 – 4 værelses lejlighed eller feriehus, hvor I selv kan lave mad, og der er som regel også mulighed for at spise på stedets familierestaurant.

Friferie har f.eks. flere gode tilbud til familieferien herhjemme i Danmark, Tyskland og endda i Holland, hvis du har mod på at køre lidt længere væk. For 3 nætter koster det fra ca. 560,- kr. pr. person. Se alle tilbuddene her.

Island i Kristi himmelfartsferienMiniferie i ét med naturen

Hvis du har tænkt dig at tage en ferie af 3-4-5 dages varighed, kan du f.eks. få en oplevelse for på Island. Og det er faktisk ofte billigere end du lige går og forestiller dig. Rejseselskaber såsom Icelandair og Vulkanrejser har en bred vifte af rejser til Island af kortere varighed, herunder fly & drive og fly & hotel-pakker.

Island har virkelig meget at byde på, f.eks. storbyen Reykjavik, fascinerende natur med vulkaner og spaoplevelse i Den blå Lagune. Du kan opleve landet med eller uden børn, på hesteryg eller i superjeep – og med eller uden guide. Kombinationerne og mulighederne er mange, og du kan lade dig inspirere her.

Er du også til frisk havluft og bølgebrus, er et minicruise på 4-5 dage med Norsk Rejsebureau måske noget for dig. ”Pakket & klar”-turen med Hurtigruten er smuk hele året rundt, og koster fra ca. 4.800 kr. pr. person inkl. fly tur/retur fra København. Læs mere her.

En smuttur syd for grænsen

Ønsker du at selv at køre – men dog ikke så langt – er det mest nærliggende at tage syd for grænsen. Tyskland byder ligesom Island og Norge på storslåede naturoplevelser, og et besøg i en eller flere af Tysklands nationalparker kan varmt anbefales. Se hvilken park, der passer til dig og din familie her.

Nordtyskland er indenfor overkommelig afstand, og du kan derfor nå at se og opleve meget i Kristi himmelfartsferien. Har du børn eller børnebørn med, er Nordtysklands største forlystelsespark Heidepark oplagt og bestemt et besøg værd. Læs mere her.

Rom i Kristi himmelfartsferienSpændende storbyer i Kristi himmelfartsferien

Vil du gerne mærke storbypulsen i din forlængede weekend eller miniferie, kan du også tage en smuttur til en storby, hvor der er en skøn blanding af kultur og seværdigheder, shopping, arkitektur, grønne oaser og åndehuller samt et væld af restauranter & caféer.

I Tyskland kan du fordybe dig i fantastiske Berlin med dens historie, de mange seværdigheder og utallige tilbud, som du kan læse om her.

Du kan også udforske f.eks. København, Rom, London og Amsterdam… eller hvad med skønne Paris? Få inspiration til, hvilken storby du vil besøge her.

Om foråret er der stor forskel på temperaturer og klima i de populære storbyer. Du kan få et hurtigt overblik over forårsklimaet i 19 populære storbyer, og samtidig se, hvad de billigste flybilletter til de populære storbyer koster lige nu her.

Kristi himmelfartsferien ligger ofte i maj, og Rom er f.eks. en af de storbyer, hvor du i maj måned kan nyde temperaturer på over 20 grader.

Flybilletter til Rom i Kristi himmelfartsferien:

 

At have børn eller børnebørn med på storbyferie i Kristi himmelfartsferien kan sagtes blive en succes. Vælger du netop Paris, findes der flere gode råd og idéer til, hvad I kan opleve sammen. Læs blot her.

Eller hvad med et par dage i børnenes paradis, Disneyland? Læs om Disneyland her.

Flybilletter til Paris i Kristi himmelfartsferien:

 

Læs også: Ferie i London med børn

Flybilletter til London i Kristi himmelfartsferien:

 

Kristi himmelfartsferienTag forskud på sommeren

Fortrækker du sol og badeferie sydpå, og ønsker du mere varme, end foråret kan give dig herhjemme? En charter- eller afbudsrejse kan være en god idé.

Du kan være heldig at finde en 4-dages charterferie i Kristi himmelfartsferien her. Men da hovedparten af charterrejserne er på 7-8 dage, kan du med fordel selv arrangere og booke fly og hotel her. Så kan du selv bestemme, om du vil være afsted i 4, 5 eller 6 dage alt efter, hvad du har mulighed for.

Derudover skal du være opmærksom på, at det er billigere, jo tidligere du booker dit fly.

Jeg håber, du har fået inspiration og hjælp til at beslutte dig for, hvor årets Kristi himmelfartsferie skal gå hen – uanset om du rejser alene, med din partner eller med dit barn eller barnebarn.

Hvor er det varmt i maj?
Find billige rejser i maj. på vores søgeside med majrejser.

Har du også gode tips til billige rejser i Kristi himmelfartsferien?

Hvis du har et eller flere gode forslag til en billig Kristi himmelfartsferie,
må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet.

Topfoto (c) istockphoto / JackF
Den Fynske Landsby, Odense (c) istockphoto / Westersoe
Island (c) istockphoto / narvikk
Rom (c) istockphoto / franckreporter
Solferie (c) istockphoto / ArtMarie

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.