Heide Park

Besøg Heide Park i Nordtyskland

Kun 60 kilometer syd for Hamburg og tæt på motorvej A7 venter Heide Park, Nordtysklands største forlystelsespark med alt, hvad der skal til for at give børnefamilien en uforglemmelig dag fyldt med oplevelser langt over det sædvanlige.

Derfor et godt ferietip til alle der endnu ikke har besøgt Heide Park. Enten I holder nogle dage fri i Nordtyskland eller er på vej ad A7 til eller fra ferien sydpå: Følg afkørselsskiltet ved Soltau og på et øjeblik er I ved indgangen til Heide Park og en verden af oplevelser for hele familien.

Til gys eller grin
Hvadenten I er til gys eller grin er det her, hele familien føler sig hjemme. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til mere end 50 attraktioner. Prøv bare, hvis du da tør, Collossos, verdens største og stejleste trærutchebane eller, hvis du har hang til det helt store gys, Scream med frit fald fra det 103 meter høje tårn. I den mere stilfærdige ende af forlystelseskoven findes et væld af underholdning og legefaciliteter for de mindste børn. Og midt imellem er der mere, end de fleste vil kunne nå på en lang dag. For eksempel Mountain Rafting, bobbane, gammeldags karrusseller og ægte Missisipi damper. Mellem alle de fysiske aktiviteter samles der nye kræfter ved det spektakulære show med delfinerne Fritz og Joker eller et besøg på alligatorfarmen. Hvis I da ikke vælger at lade jer underholde af de mange shows med akrobatik, sang, musik og anden entertainment i verdensklasse.

Kost og logi
Når maverne melder sult, behøver der ikke at være langt fra tanke til handling. I Heide Park venter 23 meget forskellige spisesteder kun på at kræse op for hele familien. Foretrækker I den medbragte madkurv, er der også pladser til den.

Vær forberedt på at børnene næppe erklærer sig færdige med Heide Park efter en enkelt dag. Derfor kan det være rart at vide, at der findes adskillige hoteller og campingpladser tæt ved parken, men i højsæsonen er det sikrest at reservere plads hjemmefra.

Rabatter
Lige som med Legoland i Danmark er der gode muligheder for at kommer ind i Heide Park med gode rabatter. Det er Merlin Entertainments, der ejer dem begge sammen med en lang række andre forlystelsessteder.
Søg på Google efter: ”Heide Park 2-für-1”, så får du se at der er en masse måder at få to billetter til ens pris på.

Husk at hvis du har Legoland sæsonkort, så se efter om du kan komme gratis ind i Heide Park. Man kan også købe et årskort i Heide Park der også kan bruges i Legoland. Fordelen er at man i Heide Park køber årskort mens man i Legoland køber sæsonkort.
Det indebærer at hvis man køber kortet lidt senere på sæsonen så kan man med et årskort fra Heide Park bruge det næste år også.

Besøg hjemmesiden

Start selv turen til Heide Park med et besøg på Heide_parks hjemmeside. Hvis resten af familien kigger med så vær forberedt på, at du kan komme under pres, når skærmen bliver fuld af billeder, der giver appetit på mere. Til gengæld finder I også her alle de praktiske oplysninger, som hører planlægningen af ferien til.

Fakta om Heide Park:

Beliggende ved Soltau, 60 km ad A7 syd for Hamburg med afkørselsskilt ved motorvejen.
Priser for 1 dag: Fra 42 euro for voksne og 39 euro for børn under 12 år.
Børn under 3 år koster 1 euro.

HUSK at bestille online og i god tid.

E-mail: info@heide-park.de

– fakta opdateret august 2020. I disse Corona-tider bør du dog tjekke forlystelsesparkens hjemmeside, inden du planlægger dit besøg.

Besøg Heide Park i Nordtyskland

Bedøm artiklen her.

DårligtIkke optimalOKGodFantastisk

Current rating 3.7
Topfoto: Heide Park Resort / Heide-Park Soltau GmbH

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.