Et loop på en rutsjebane med passagerer på en dag med blå himmel og lette skyer.

Besøg Heide Park i Nordtyskland

Travelmarket
Kun 60 kilometer syd for Hamburg og tæt på motorvej A7 venter Heide Park, Nordtysklands største forlystelsespark med alt, hvad der skal til for at give børnefamilien en uforglemmelig dag fyldt med oplevelser langt over det sædvanlige.

Derfor et godt ferietip til alle der endnu ikke har besøgt Heide Park. Enten I holder nogle dage fri i Nordtyskland eller er på vej ad A7 til eller fra ferien sydpå: Følg afkørselsskiltet ved Soltau og på et øjeblik er I ved indgangen til Heide Park og en verden af oplevelser for hele familien.

Til gys eller grin

Hvadenten I er til gys eller grin er det her, hele familien føler sig hjemme. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til mere end 50 attraktioner. Prøv bare, hvis du da tør, Collossos, verdens største og stejleste trærutchebane eller, hvis du har hang til det helt store gys, Scream med frit fald fra det 103 meter høje tårn. I den mere stilfærdige ende af forlystelseskoven findes et væld af underholdning og legefaciliteter for de mindste børn. Og midt imellem er der mere, end de fleste vil kunne nå på en lang dag. For eksempel Mountain Rafting, bobbane, gammeldags karrusseller og ægte Missisipi damper. Mellem alle de fysiske aktiviteter samles der nye kræfter ved det spektakulære show med delfinerne Fritz og Joker eller et besøg på alligatorfarmen. Hvis I da ikke vælger at lade jer underholde af de mange shows med akrobatik, sang, musik og anden entertainment i verdensklasse.

Mad og overnatning i Heide Park

Når maverne melder sult, behøver der ikke at være langt fra tanke til handling. I Heide Park venter 23 meget forskellige spisesteder kun på at kræse op for hele familien. Foretrækker I den medbragte madkurv, er der også pladser til den.

Vær forberedt på at børnene næppe erklærer sig færdige med forlystelsesparken efter en enkelt dag. Derfor kan det være rart at vide, at der findes adskillige hoteller og campingpladser tæt ved parken, men i højsæsonen er det sikrest at booke din overnatning hjemmefra.

Sammenlign priser på ferieboliger i Heide Park eller i nærheden.

Hvad koster billetter til Heidepark?

Priser for 1 dag: Fra 37 Euro både for voksne og børn under 12 år.
Sæsonpas til Heidepark fra 65 Euro
Merlin Adventure Pass med adgang til 16 attraktioner i Tyskland fra 104 Euro + 10% rabat på mad og drikkevarer
Børn under 3 år er gratis.

HUSK at bestille online og i god tid.

E-mail: info@heide-park.de

– fakta opdateret oktober 2022

Rabatter på billetter til Heide Park

Hvis du har sæsonpas til Legoland Danmark, så kan du komme ind i Heide Park for kun 15 Euro.

Fordele ved sæsonpas til Merlin Entertainment

Merlin Entertainment ejer både Heide Park, Legoland Tyskland, Madame Tussaud i Berlin og flere andre attraktioner i Tyskland. Hvis du køber et Merlin Adventure Pass har du et års adgang til Heidepark og 15 andre attraktioner.

For at være sikker på, at disse fordele stadig gælder, kan du tjekke fordele på Legolands hjemmeside og Merlin Entertainments

Besøg Heide Parks hjemmeside

Start selv turen til Heide Park med et besøg på Heide_parks hjemmeside. Hvis resten af familien kigger med, så vær forberedt på, at du kan komme under pres, når skærmen bliver fuld af billeder, der giver appetit på mere. Til gengæld finder I også her alle de praktiske oplysninger, som I kan bruge til planlægningen af jeres ferie.

Fakta om Heide Park:

Heide Park ligger ved Soltau, 60 km ad A7 syd for Hamburg med afkørselsskilt ved motorvejen.

Læs også: 10 skønne nordtyske byer
Læs også: 5 unikke nationalparker i Tyskland
Læs også: Ferie i Berchtesgaden – naturoplevelser og historie

Bedøm artiklen her (36 bedømmelser)
3

Fotos:
Topfoto © Heide Park Resort / Heide-Park Soltau GmbH

 

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.