Et frodigt landskab i Island, med et kraftigt vandfald på en grønklædt klippevæg under en himmel med let skydække.

Billige flybilletter til Island

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Island

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Reykjavik

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
22. aug 29. aug
BLL
KEF
KEF
BLL
PLAY Direkte
PLAY Direkte
Fra kr. 770,- Vælg
22. aug 29. aug
BLL
KEF
KEF
BLL
PLAY Direkte
PLAY Direkte
Fra kr. 790,- Vælg
1. sep 8. sep
BLL
KEF
KEF
BLL
PLAY Direkte
PLAY Direkte
Fra kr. 809,- Vælg
1. sep 15. sep
BLL
KEF
KEF
BLL
PLAY Direkte
PLAY Direkte
Fra kr. 811,- Vælg
29. aug 1. sep
BLL
KEF
KEF
BLL
PLAY Direkte
PLAY Direkte
Fra kr. 871,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Island

Hvad koster flybilletter til Island?

Har du valgt at flyve til Island, skal du regne med at skulle betale mellem kr. 650 og kr. 800 for en flybillet t/r. Den billigste pris fundet i søgemaskinen er kr. 430.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Island?

Island er et lille land, og derfor er det næsten altid billigst at flyve til Reykjavik.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Island?

Det er oftest billigst at flyve fra København til Island. En god idé er dog også at tjekke afrejser fra Hamborg, Billund og Aalborg. Du kan søge på alle 4 lufthavne i én søgning på Travelmarket.

Hvilke flyselskaber flyver til Island?

Icelandair, SAS, Ryanair og WYZ er nogle af de flyselskaber, som du kan flyve med, når du tager på flyrejser til Island.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Island?

En direkte flyvning fra Danmark til Island tager cirka 3 timer. Skal du have et stop undervejs, kan rejsen tage fra 8 timer og opefter.

Bedøm rejsemål (250 bedømmelser)
4.6

Find flybilletter til vikingernes ø – Island

SAGAØEN: Flyv til Island og oplev historiens vingesus. Her i det nordlige Atlanterhav høres det sprog, der kommer tættest på vikingernes modersmål. Island har de skønneste bjerge, gletsjere og geotermiske varme kilder.

Højt mod nord i Atlanterhavet, midt mellem Europa og Nordamerika, på kanten af Polarcirklen, ligger Island.

Island blev beboet af norske vikinger i det 9. århundrede, og islændingene taler stadig deres forfædres vidunderlige sprog. Det er som om, man kan høre de gamle vikinger tale, når man hører islandsk.

På Island bruger man stadig den gamle skik med at tage efternavn efter sine forældre. Det er også på Island, at de gamle nordiske guder holdes i hævd. Jo, Island har masser at byde på, hvis man holder af den norrøne kultur, litteratur og historie. Velkommen til sagaernes hjemland.

Selve navnet Island er lidt af en tilsnigelse, da kun 10 procent af landet er dækket af gletsjere. Faktisk har Island et overraskende mildt klima på grund af den store geotermiske aktivitet.

Island kan let nås med fly til den internationale lufthavn Keflavik, som ligger i den sydvestlige del af landet cirka 40 kilometer fra Reykjavik.

Islands nationalparker

Thingvellir nationalpark er på UNESCO’s Verdenskulturarvsliste. Parken ligger øst for Reykjavik, og det var her de gamle islændinge holdt rådslagning på den tids parlament – tingstedet. Det er også lige her, at den nordamerikanske og den europæiske kontinentalsokkel bliver flået fra hinanden, og dermed er det her, nyt land fødes.

Islands nyeste nationalpark, Vatnajökull nationalpark er Europas største nationalpark på hele 12.000 kvadratkilometer. Faktisk dækker parken 12 procent af Island, og det er her, turister kan se Islands højeste bjerg Hvannadalshnúkur, Islands største gletsjer Vatnajökull og Europas største vandfald, Dettifoss .

Beliggende helt ude på spidsen af Snæfellsnes i den vestlige del af Island på en halvø ligger Snæfellsjökull nationalparken.

Den Blå Lagune

De fleste feriegæster kender Den Blå Lagune. Stedet er berømt for sit azurblå vand, der er varmt og livgivende. Det berømte udendørs swimmingpool og helsecenter ligger omkring 13 kilometer fra Keflavik Internationale Lufthavn og 40 kilometer fra Reykjavik.

Det geotermiske spa med sit mælkeagtige blå vand giver en særligt næsten overnaturlig oplevelse, som man husker for livet.

I røg og damp

Mývatn er en søregion nær Akureyri i det nordlige Island. Her er specielle vulkanske kratere i søen. Tæt ved Smajfall kommer der svovlsyredamp ud af jorden.

Gullfoss er nok Islands mest berømte vandfald, der kan sammenlignes med Niagara i størrelse og kraft. Det er her floden Hvítá styrter ned en dobbelt kaskade, der laver det smukkeste syn. 10 kilometer herfra finder man Geysir, der er et geotermisk “hotspot”.

Det enestående område Landmannalaugar – er natur i al sin vælde. Skønheden er så slående, at mange nærmest mister mælet. Island er i sandhed ren og ufiltreret naturskønhed, og man forstår, hvorfor de stærke nordiske guder overlevede her i vildmarken.

Mængden af dagslys i Island varierer med årstiden. I juni bliver det aldrig helt mørkt. Omvendt er der næsten 20 timers mørke i december.

Sommeren er derfor det bedste tidspunkt at flyve til Island, og midnatssolen er et smukt syn.

Reykjavik

Islands hovedstad, Reykjavik, er undtagelsen, der bekræfter, at på Island regerer naturen. Byen er nemlig både moderne og kosmopolitisk.

Her i byen finder turister alle typer restauranter, og indkøbsmulighederne er strålende. Faktisk er der rigtig gode muligheder for at gøre et regulært kup, hvis man er på jagt efter eksempelvis de nyeste gadgets.

Der kan være mange penge at spare. Det samme gælder i øvrigt, hvis du er på jagt efter den billigste flybillet til øen i Nordatlanten. Søg på Travelmarket.dk, hvis du vil være sikker på, at finde den bedste og billigste flybillet til Island. På den måde bliver der lidt mere at købe ind for. God tur!

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Island:
København til Reykjavik
4. oktober til 13. oktober fra kr. 753,-

De mest populære lufthavne i Island

Populære rejsemål i Nordeuropa