Havana

Storbyferie til Havana

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Havanna – Livsglæde, kolonicharme, salsa og cigarer

Havanna

Bedøm rejsemål
5
(2 bedømmelser)

Nyd det gode liv i denne charmerende kulturby

På en ferie i Havanna vil du opleve at livsglæden er høj. De cubanske traditionelle stuer vender altid ud mod gaderne, så det lokale familieliv leves for åbne døre. Hvor du end går i denne livlige by, vil du se de nysgerrige og imødekommende lokale, der sidder på fortovet og følger med i livet, der udspiller sig foran dem. De vil ofte byde dig på en lækker kop kaffe og lade dig tage del i dette hyggelige gadebillede.

Den gamle bydel i Havanna, der også er kendt som Habana Vieja, er hvor du vil finde de traditionelle farverige kolonihuse. Det er et absolut must at gå en tur rundt i denne bydel imellem de snoede gader og de smalle stræder. Nyd det lokale gadeliv og lad dig beundre af de restaurerede og velpolerede gamle amerikanske biler, der er blevet en del af Cubas varemærke.

Mis ikke en caribisk tropenat på din ferie i Havanna

Selvom Havanna er en yderst livlig by om dagen, så er det for alvor efter solnedgangen, at Havanna vågner. Rejser til Havanna er ufuldendte uden et indblik i den verden, der udfolder sig efter mørkets fremgang.

Du kan bruge de tidlige aftentimer på at nyde en fantastisk kop kaffe. Ofte serveres den sammen med en lokalbrygget god mørk rom, som gør dig klar til aftenens fornøjelser. Når du rejser til Havanna, vil du opleve, at byen om aftenen forvandles til den smukke metropol, som den engang var før revolutionen. Tag del i cubanernes smittende livsglæde og dans natten væk på en af de utallige salsaklubber.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.