Seværdigheder Amman

Amman
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.999,- Fra 2.400,- -
Charter (fly+hotel) Fra 6.447,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Amman

Amfiteatret i Amman (Amman)
Det gamle romerske amfiteater er hovedstaden Ammans mest interessante seværdighed. Med 6000 siddepladser fylder teatret godt op i centrum af byen. Man regner med, at det blev bygget i det andet århundrede efter Kristi. Siden har tidens slid lagt det i ruiner, men nu er det delvist restaureret.
Det arkæologiske museum i Amman (Amman)
Ikke langt fra amfiteateret ligger det nationale arkæologiske museum. Jordan er velsignet af en rig historie, der strækker sig mange tusind år tilbage. Det viser sig, så snart man stikker en spade i jorden, for så vælter det op med fortidsminder. Mange af dem, der i årenes løb er dukket op af sandet, findes i dag på det arkæologiske museum. Museet er bestemt et besøg værd, også selvom man ikke har en stor baggrundsviden om oldtidshistorie.
Markedet i Amman (Amman)
Ammans oprigtigt venlige og imødekommende befolkning kan man komme på to-mandshånd med i det livlige og til tider kaotiske marked omkring Kong Husseins moské. Befolkningen består dels af oprindelige jordanere, dels af en stor gruppe palæstinensiske flygtninge, der er kommet til Jordan i forbindelse med krigene mod Israel. Begge grupper er generelt gode til engelsk og interesserede i at snakke med fremmede.

Område og byseværdigheder

By: 
• Amman
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.