Seværdigheder Estland

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.123,- Fra 1.833,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.425,- Fra 955,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Estland

Borgen Hermanni kindlus (Narva)
Byen Narva-Joesuu (Narva-joessu)
Bade- og kurbyen Narva-Joesuu ligger et stykke uden for selve Narva og er med sine langstrakte sandstrande langs Den Finske Bugt et behageligt bekendtskab, hvis man ønsker at bade eller fordybe sig i østlandenes fordums blomstrende kurby-kultur.
Byen Otepää (Otepaa)
Byen Otepää, der ligger godt 50 kilometer syd for Tartu, er i vinterhalvåret så ideel til langrend, at Sovjetunionen i mange år havde deres officielle langrends-træningslejr netop her. I dag er russerne som bekendt borte, men området er stadig fantastisk. Om vinteren til en god skitur og om sommeren til lange vandreture i den flotte natur.
Mindesmærket i Saaremaa (Saaramaa)
Saaremaa oplevede under anden verdenskrig en række voldsomme slag mellem nazisterne og Den Røde Hær. Flere små landsbyer blev jævnet med jorden, og det har man valgt at markere med et imponerende mindesmærke bestående af et over 20 meter højt sværd.
Saaremaas meteorkrater (Saaramaa)
Enhver besøgende på Saaremaa bør runde øens fantastiske meteorkrater. Krateret, der ligger nordøst for Kuressaare, er Europas største af sin art og er med sine enorme dimensioner et både skræmmende og fascinerende eksempel på naturens uforudsigelige luner.
Dannebrog faldt i Tallinn (Tallinn)
Det var som i 1219, at Dannebrog flaget faldt ned fra himlen over Tallinn og sikrede både Valdemar Sejr sejren og esternes omvendelse til kristendommen. Begivenheden er markeret i Den danske konges Have i Tallinn med en mindesten.
Kadrorg parken (Tallinn)
Tallinns største park Kadrorg parken ligger omkring et mægtigt slot opført af den russiske Zar Peter den Store. Såvel park som slot er opført i barokstil og er ganske imponerende. Parken ligger et stykke uden for Tallinns centrum, men er man interesseret i historie og fascineret af fortidens pompøse magtdemonstrationer, eller holder man blot af en god tur i idylliske omgivelser, er stedet et besøg værd.
Tallinns rådhus (Tallinn)
Tallinns middelalder-rådhus er bygget under danskernes herredømme i midten af 1300-tallet. Rådhuset er med sine mange udstillede værker og museum et godt sted at begynde en historisk rundtur i den historiske by Tallinn.
Nationalmuseet (Tartu)
Tartu betegnes af mange som Estlands kulturelle centrum, og landets nationalmuseum ligger da også her. På museet kan man gennem de mange udstillede dragter, møbler og håndværk få et godt indblik i den gamle estiske kulturhistorie.
Tartus Universitetet (Tartu)

Område og byseværdigheder

Område: 
• Saaramaa
By: 
• Narva
• Narva-joessu
• Otepaa
• Tallinn
• Tartu
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.