Solnedgang bag Eiffeltårnet i Paris med en varm orange himmel og silhuetten af byens skyline.

Seværdigheder Estland

Narva

Borgen Hermanni kindlus

Narva-joessu

Byen Narva-Joesuu

Bade- og kurbyen Narva-Joesuu ligger et stykke uden for selve Narva og er med sine langstrakte sandstrande langs Den Finske Bugt et behageligt bekendtskab, hvis man ønsker at bade eller fordybe sig i østlandenes fordums blomstrende kurby-kultur.

Otepaa

Byen Otepää

Byen Otepää, der ligger godt 50 kilometer syd for Tartu, er i vinterhalvåret så ideel til langrend, at Sovjetunionen i mange år havde deres officielle langrends-træningslejr netop her.I dag er russerne som bekendt borte, men området er stadig fantastisk. Om vinteren til en god skitur og om sommeren til lange vandreture i den flotte natur.

Saaramaa

Mindesmærket i Saaremaa

Saaremaa oplevede under anden verdenskrig en række voldsomme slag mellem nazisterne og Den Røde Hær. Flere små landsbyer blev jævnet med jorden, og det har man valgt at markere med et imponerende mindesmærke bestående af et over 20 meter højt sværd.

Saaremaas meteorkrater

Enhver besøgende på Saaremaa bør runde øens fantastiske meteorkrater. Krateret, der ligger nordøst for Kuressaare, er Europas største af sin art og er med sine enorme dimensioner et både skræmmende og fascinerende eksempel på naturens uforudsigelige luner.

Tallinn

Dannebrog faldt i Tallinn

Det var som i 1219, at Dannebrog flaget faldt ned fra himlen over Tallinn og sikrede både Valdemar Sejr sejren og esternes omvendelse til kristendommen.Begivenheden er markeret i Den danske konges Have i Tallinn med en mindesten.

Kadrorg parken

Tallinns største park Kadrorg parken ligger omkring et mægtigt slot opført af den russiske Zar Peter den Store. Såvel park som slot er opført i barokstil og er ganske imponerende. Parken ligger et stykke uden for Tallinns centrum, men er man interesseret i historie og fascineret af fortidens pompøse magtdemonstrationer, eller holder man blot af en god tur i idylliske omgivelser, er stedet et besøg værd.

Tallinns rådhus

Tallinns middelalder-rådhus er bygget under danskernes herredømme i midten af 1300-tallet. Rådhuset er med sine mange udstillede værker og museum et godt sted at begynde en historisk rundtur i den historiske by Tallinn.

Tartu

Nationalmuseet

Tartu betegnes af mange som Estlands kulturelle centrum, og landets nationalmuseum ligger da også her. På museet kan man gennem de mange udstillede dragter, møbler og håndværk få et godt indblik i den gamle estiske kulturhistorie.

Tartus Universitetet

Har du fået lyst til at rejse til Estland?

Her finder du eksempler på rejser, som vores brugere har fundet tidligere.
Fly+hotel
Flybilletter t/r
Priserne er oplyst som pris pr. person
Book dine seværdigheder her