Solnedgang bag Eiffeltårnet i Paris med en varm orange himmel og silhuetten af byens skyline.

Seværdigheder Zambia

Kafue

Naturen

I Kafue National Park er der kun den vilde afrikanske natur. Safariturene er ubetinget en oplevelse for livet. Her kan man se vild natur, som man aldrig troede den mulig. I nationalparken udspiller naturens mirakler sig lige for øjnene af én. Dette skal opleves!

Lusaka

Kunstgallerier

Lusaka har forbløffende mange gode kunstgallerier. Mange udstiller lokale kunstnere, og kunstinteresserede kan sagtens få mange timer til at gå på disse gallerier. Lusaka byder også på mindre kunstmuseer, der ikke byder på det helt store, men har deres charme.

Zambia

Lower Zambezi National Park

Lower Zambezi National Park byder på store naturoplevelser. Nationalparken er 4000 km2 stor og ligger på Zambesi flodens nordlige banke 140 kilometer øst for Lusaka. Her finder du et rigt dyreliv, der spænder lige fra zebraer til elefanter.

Maramba kulturcenter

I Maramba Cultural Centre kan man opleve farverig, afrikansk stammedans. Centeret ligger få kilometer syd for Livingstone og kan passende besøges på vej ud til Victoria vandfaldene. Billetter til danseforestillingerne er billige.

National museet

National museet i Livingstone byder på spændende antropologiske og arkæologiske samlinger. Er man til gys og er man ikke let at skræmme, bør man besøge museets forunderlige afdeling for afrikansk heksekunst. Den er uhyggelig!

Wildlives Game Farm

Ikke langt fra den smukke Lake Kariba ligger Wildlives Game Farm, hvor flere gamle ranch-familier er gået sammen om at skabe underholdende ranch shows og oplevelser. Stedet har en campingplads og hytter.

Zambesi floden

Zambesi floden løber gennem det vestlige Zambia og konstituerer samtidigt den vestlige del af Zambias sydgrænse. Floden løber igennem smukke naturlandskaber og nationalparker. Langs floden ligger mange romantiske hoteller, og man kan også støde på krokodille farme.

Book dine seværdigheder her