Zambia - dejlig safari og mange andre oplevelser

Billige flybilletter til Zambia

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Zambia

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Zambia - dejlig safari og mange andre oplevelser

Zambias er et geografisk unikum, beliggende under ækvator i den sydlige del af Afrika. Landet har et sublimt klima, som giver naturen de optimale betingelser for rå, vild og frodig udfoldelse.

Besøg Zambias bush, hvor dyrene vandrer frit rundt og natteliv er lig med at tænde bål under den åbne himmel og snakke livets historier igennem. Zambia er i sandhed det rette sted for de eventyrlystne, naturinteresserede og alle rejsende, der opsøger følelsen af at være den første til at udforske et område.

Naturens uendelige oplevelser

Zambia tilbyder verdens bedste muligheder for safari. Dette er en oplevelse man ikke må gå glip af. På samme måde forholder det sig med det verdenskendte vandfald Victoria Falls. Det enorme, buldrende vandfald er et af de syv naturlige verdensvidundere, som er blevet værdsat på UNESCOs liste over verdensarven.

Klimamæssigt har Zambia tre sæsoner, hvor temperaturen ligger i et spænd mellem 24 og 43 grader. I forårsmånederne forekommer der en del regn i hele landet, som giver muligheder for nogle ufatteligt smukke oplevelser.

I hele Zambia finder man gode overnatningsmuligheder på både hoteller og hostels, hvor kvalitetsniveauet generelt er højt. I hovedstaden Lusaka findes størstedelen af alle hotellerne og byen er et godt sted at have en base, hvorfra man kan udforske landets mange oplevelser. Det er også i Lusaka, at man finder landets mest veletablerede natteliv.

Landets økonomiske situation har i de seneste mange år været i voldsom bedring, lige så vel som kriminaliteten er stærkt faldende. Denne økonomiske udvikling har helt naturligt højnet prisniveauet i Zambia, som dog stadig er påfaldende lavt i forhold til det europæiske. Zambia er er trygt sted at rejse, hvorfor unge i årevis har søgt mod landet for at opsøge de oplevelser, som ikke er at finde andre steder.

Køb billige flybilletter til Zambia - denne oplevelsens perle.


Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Zambia:
Billund til Lusaka
17. januar til 28. februar fra kr. 4.264,-

Bedøm rejsemål
4,6
(198 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Zambia

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.