Solnedgang bag Eiffeltårnet i Paris med en varm orange himmel og silhuetten af byens skyline.

Seværdigheder Colombia

Bogota

Bjerget Cerro de Monserrate

Hvis man ønsker at få et helt spektakulært syn over byen, kan man tage op til toppen af Cerro de Monserrate. Bjergtoppen kigger ned over byen fra øst. Man kan enten tage en kabelbane derop, eller man kan vandre turen op af bjerget.

Muséer og kirker

Byen har mange interessante muséer og gamle kirker, for eksempel: Museo del Oro, Museo Nacional, Museo Arqueologico, Santa Clara og San Francisco. Alle disse seværdigheder byder hver især på en bid af Colombias historie, og de er alle placeret i nærheden af byens midte, så man kan gå rundt til de fleste.

Saltkatedralerne ved Zipaquirá

Zipaquirá ligger 50 kilometer nord for Bogotá og er kendt for dets saltminer. Minerne er blevet udnyttet og indeholder kun små reserver, der står som et bjerg af salt. Inden i dette bjerg har man hugget to underjordiske saltkatedraler ud. Den ene er lukket på grund af sikkerheden, mens den anden er åben for turister. Den åbne katedral er enorm, den er 75 meter lang og 18 meter høj. Det siges, at der kan være over 8000 mennesker inden i den.

Bucaramanga

Byen Bucaramanga

En moderne og travl industriby med et godt klima. Byen er mest kendt for dens cigarer og en af landets eksotiske madretter. Hormiga Culona, en kæmpemyre som man steger og nyder til aftensmad.

Cali

Byen Cali

Cali er en velstående og livlig by med et varmt klima. Byen er kendt for at huse nogen af Colombias smukkeste kvinder. Derudover er Cali kendt for dens salsa musik. Cali og området omkring den betragtes som et centrum for salsa musik.

Colombia

Byen Cartagena

Cartagena er en legendarisk by, den er kendt som Colombias mest fascinerende by og er umådelig smuk. Byen er nu Colombias anden største havn, men har bevaret bygninger fra det 16. og 17. århundrede. Det betyder, at byen mere eller mindre er et levende museum, hvis man tager en spadseretur gennem byens hyggelige gader.

Byen Medellin

Medellin blev grundlagt i 1616, men først i begyndelsen af det 20. århundrede begyndte byen at vokse for alvor. Først på grund af kaffe industrien og senere på grund af tekstil industrien. I dag bor der 2 millioner mennesker i byen, og det er Colombias anden største by.

Byen Santa Marta

Santa Marta blev grundlagt i 1525 og er den ældste overlevende by i Colombia. Santa Marta er ikke så meget kendt for byen selv, men på grund af El Rodadero lige nord for byen, der er hjemsted for nogen af Colombias bedste sandstrande med turkisblåt hav.

Byerne San Agustin og Tierradentro

Byerne er to af de største attraktioner i den sydvestlige del af Colombia. Begge to på grund af deres arkæologiske betydning. En vandretur gennem byerne vil vise masser af statuer, grave og gravhøje fra gammel tid, der alle vil fortælle noget om landets historie.

Feriestederne Bahia Solano og El Valle

Disse to områder udvikler sig i øjeblikket til at blive store feriesteder. Stederne byder på nogen af Colombias bedste sandstrande og fremragende bademuligheder. Derudover er områderne et godt sted at tage afsted fra, hvis man vil på ekskursion op af den nærliggende flod eller på vandretur i den tropiske jungle.

Islas del Rosario området

30 kilometer sydvest for Cartagena ligger the Islas del Rosario, helt ud til den caribiske kyst. Området er hjemsted for helt formidable sandstrande, og havet byder på pragtfulde koralrev og farvestrålende fisk. Det er et fremragende område for folk, der gerne vil snorkle eller dykke.

Kirken Santuario de Nuestra Señora de las Lajas Church

Syv kilometer fra Ipiales ligger denne legendariske kirke. Legenden siger, at jomfru Maria viste sig på en enorm klippe midt i det 18. århundrede. Kirken er konstrueret således, at en af de store klipper, kirken ligger på, også fungerer som alter. Masser af pilgrimme fra Colombia og Ecuador rejser til kirken, hvor der også er mange fortællinger om mirakler, der har fundet sted netop i denne kirke.

La Ciudad Perdida trekkingområde

Hvis man er vild med at trekke, må man besøge dette område. Her er muligheder for at komme på flere dages trekking gennem gamle ruiner og høje bjerge. Guiderne sørger for transport, mad og overnatning på turen. Det er vigtigt at have guider med, da trekkingturene går gennem et område med store marihuana- og kokaplantager.

Landsbyen Leticia

Leticia er en lille by, der ligger ved the Amazon River. Byen er en af de mest populære i området blandt andet på grund af dens gode flyforbindelser og turistfaciliteter. Leticia er blevet hoveddøren, hvis man ønsker at se indianerstammer eller selv få en smag af junglen.

Landsbyen Villa de Leyva

Denne lille koloniby blev grundlagt i 1572 og fremstår stort set uspoleret. Det er en af Colombias mest værdifulde arkitektoniske skatte. Landsbyen er et stop, man skal tage på rejsen.

National parken Amacayacu

Denne national park ligger 75 kilometer fra Leticia op ad floden. Her finder du et imponerende landskab med floder og regnskov og vilde dyr. Du kan komme rundt i parken ved at følge afmærkede stier eller ved at sejle rundt på floderne.

Naturreservatet Parque Nacional los Katios

Dette er en af Colombias smukkeste naturreservater. Et stort område i parken er dækket med regnskov afbrudt af større søer. Et godt stisystem gør, at du kan vandre rundt i parken, mens du suger oplevelser til dig. En af hovedattraktionerne i parken er et 100 meter højt vandfald.

Providencia

Providencia ligger cirka 90 kilometer nord for San Andrés og er kun 7 kilometer lang. Øen er meget gammel og dækket med mange bjerge og klipper, der engang var vulkaner. Øens koralrev er helt exceptionelt og tiltrækker mange dykkere og folk, der gerne vil snorkle.

San Andrés

Øen San Andrés er kun 13 kilometer lang og 3 kilometer bred. Øen er flad og fyldt med kokospalmer. Den har skønne strande og masser af sol. Hvis man er blevet træt af at dase på stranden, er øens havakvarium et godt sted at besøge, her kan man se hajer, havskildpadder og delfiner.

Popayán

Byen Popayan

Byen er en af de smukkeste kolonibyer i Colombia. Mens andre byer er blevet moderniseret og er vokset, har Popayan formået at beholde sit koloniale udtryk, og efter et jordskælv i 1983 ødelagde meget af byen, har indbyggerne genopbygget den, og den fremstår i dag som et smukt arkitektonisk åndehul.

Tunja

Byen Tunja

Tunja er en af de større byer i området. Den blev grundlagt i 1539 og på trods af, at der ikke er meget tilbage fra den tid, har man i Tunja restaureret det meste af byens midte fra gammel tid. Det betyder, at der er mange interessante og smukke bygninger, der bestemt er et besøg værd. Byen ligger i 2800 meters højde, og vejret er koldt.

Har du fået lyst til at rejse til Colombia?

Her finder du eksempler på rejser, som vores brugere har fundet tidligere.
Flybilletter t/r
Priserne er oplyst som pris pr. person
Book dine seværdigheder her