Oplev Colombia med billige flybilletter

Billige flybilletter til Colombia

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Colombia

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Oplev Colombia med billige flybilletter

Colombia er en overset perle på verdenskortet. Tager man landets diversitet, vildhed, skønhed, natur, historie og kultur i betragtning burde Colombia placeres højt på de rejsendes verdenskort.

Landet er beliggende i den nordligste del af Sydamerika, grænsende mod Mellemamerika. Det giver landets klima et varierende udslag af sjældent set kaliber, hvor dampende strande, sneklædte vulkaner, frodige jungler og ensomme ørkener alle er at finde indenfor samme geografiske omegn.

Bogota

Hovedstaden i Colombia hedder Bogotá og er beliggende i regionen Andino i landets østlige del. Bogotá er landets kulturelle og sanselige epicenter, hvor den nye ungdom skaber liv, optimisme og rigtig mange caféer, barer og restauranter side om side med de traditionelle beværtninger hvor salsaen flyder om aftenen.

Stillehavet og Det Caribiske Hav

Som det eneste land i Sydamerika har Colombia hundredvis af kilometers kyststrækning ud til både Stillehavet og Det Caribiske Hav. I Det Caribiske Hav findes de colombianske øer, hvor livet flyder i rolige, afsondrede og idylliske rytmer. Øerne er oplagt et besøg værdigt for alle de rejsende med en hang til den klassiske, sydamerikanske kultur i stille, afsides omgivelser.

Begge Colombias kyststrækninger bugner af badebyer, festbyer, lokale landsbyer og mindre storbyer. Alle hvis liv er centreret omkring strandens barer, caféer og restauranter. Santa Marta ligger mod Det Caribiske Hav og er verdenskendt som et paradis bestående af sand, drinks, musik og sensualitet. Mens man den ene dag kan surfe i bølgernes brus, kan man den næste mærke vinden ruske på landets højeste, sneklædte bjerg, Sierra Nevada de Santa Marta.

Inde i landet findes junglerne, regnskovene, vulkanerne og de hundredvis af historiske og kulturelle seværdigheder. Transportmuligheder så vel som hoteller og hostels landet over er utroligt velfungerende og trygge, som befolkningen er venlig og imødekommende.

Colombia har det hele. Find billige flybilletter til Colombia - landet med verdens mest brogede, smukke og sammensatte historie, kultur og natur.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Colombia:
København til Bogota
14. januar til 8. februar fra kr. 4.138,-

Bedøm rejsemål
4,6
(155 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Colombia

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.