Den store Kristusstatue ved solnedgang med smukke farver og silhuetter af bjergkæder.

Billige flybilletter til Rio de Janeiro

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Rio de Janeiro – Alle kender byen med berømte strande som Copacabana og Ipanema. Med verdens største og mest kendte karneval. Med den store Kristusfigur. Går turen til Sydamerika; så start din søgning efter billige flybilletter til Rio lige her.

Billige flybilletter til Rio de Janeiro

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
1. mar 22. mar
CPH
GIG
GIG
CPH
EasyJet LAN 3 stop
Azul Brazilian Airlines Transavia 2 stop
Fra kr. 5.953,- Vælg
15. nov 26. nov
CPH
GIG
GIG
CPH
TAP Portugal 1 stop
TAP Portugal 1 stop
Fra kr. 6.243,- Vælg

Flybilletter til Rio de Janeiro

Brasilianske Rio de Janeiro lokker turister med et væld af forskellige oplevelser med udgangspunkt i byens flotte og nærmest sagnomspundne strande.

Strandene

Hvad enten det er tekniske fodboldlækkerier fra den næste Pelé, Zico eller Kaka eller små næsten ikke eksisterende bikinier på kroppene af veldrejede, brune sydamerikanske kvindekroppe, eller noget helt andet du forestiller dig, når du tænker på strandene ved Rio de Janeiro, er en ting helt sikkert: Strandene i den sydamerikanske metropol lokker besøgende fra hele verden.

Strandenes musik

Det var João Gilberto and Stan Getz, der som de første lavede et verdensomspændende hit med en sang om Rio de Janeiros strande. Bossanovasangen og melodien ”The girl from Ipanema” hittede stort i midten af 60’erne og er i dag en af de mest indspillede sange nogensinde. I 70’erne var det Barry Manilows tur til at give os alle lyst til at købe billige flybilletter til Rio de Janeiro med sangen ”Copacabana” – sangen om Lola .

Samba, fodbold og karneval

Det er bredt anerkendt, at det brasilianske fodboldlandshold er blandt de hold i verden, der spiller det mest underholdende og mest teknisk funderede fodbold – og har stor succes med det. Det siges, at de brasilianske fodboldspillere får denne fantastiske teknik ved at spille barfodet i strandene ved Rio de Janeiro og resten af Brasilien, så hvorfor ikke selv tage til Rio og forsøge at være med?

En anden ting som det brasilianske hold er kendt for, er de fantastiske fans, der bringer sambaen fra Rios store karneval med ind på stadions og på den måde skaber en fantastisk stemning. Karnevallet er måske verdens største fest afholdes hvert år i Rio med mere end 2 millioner sambaklædte mennesker, der fester løs i Rios gader og i den store Sambadromo.

Kristusstatuen

En artikel om Rio er ikke komplet uden at nævne den store Kristusstatue, der står på Corcovadobjerget og kigger ud over Rio.

Er du blevet fristet til at rejse til Rio, kan du søge efter flybilletter her på siden. Du skal bare udfylde afrejsested og datoer ovenfor, så sammenligner vi priser og finder den billigste flybillet til dig.

Populære lufthavne med fly til Rio de Janeiro

Andre populære lufthavne for flyrejser til Brasilien

Populære rejsemål i Sydamerika