Rejser til Rio de Janeiro

Rejser til Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er en by, som er indbegrebet af fest og farver. Kulturen er frembrusende, og befolkningen er glade. Der er altså lagt op til et brag, hvis du rejser til Rio – en fantastisk storby.

Billige rejser til Rio de Janeiro

Fra København

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Rio de Janeiro

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Aalborg

Mirador Rio Hotel
Mirador Rio Hotel Twin STANDARD
4. jun fra København 7 nætter
9.395,- Vælg
Americas Copacabana Hotel
Americas Copacabana Hotel Dobbeltværelse (Dobbeltseng)
10. jun fra København 7 nætter
9.995,- Vælg
Windsor Palace Copacabana
Windsor Palace Copacabana Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - Superior
4. jun fra København 7 nætter
10.345,- Vælg
Mercure Rio Boutique Hotel Copacabana
Mercure Rio Boutique Hotel Copacabana Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - Superior
4. jun fra København 7 nætter
10.645,- Vælg
Hilton Rio De Janeiro Copacabana
Hilton Rio De Janeiro Copacabana DOBBELT STANDARD
4. jun fra København 7 nætter
11.395,- Vælg
Arena Copacabana
Arena Copacabana Dobbeltværelse (2 senge) - Superior - Skrå havudsigt
28. maj fra København 7 nætter
11.545,- Vælg
Miramar by Windsor Copacabana
Miramar by Windsor Copacabana Dobbeltværelse (2 senge)
8. jun fra København 7 nætter
12.745,- Vælg
PortoBay Rio de Janeiro (ex. Porto Bay Hotel)
PortoBay Rio de Janeiro (ex. Porto Bay Hotel) Dobbeltværelse - Superior
25. maj fra København 7 nætter
12.745,- Vælg
Windsor Palace Copacabana
Windsor Palace Copacabana Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - Superior
18. maj fra Aalborg 7 nætter
13.045,- Vælg
Mercure Rio Boutique Hotel Copacabana
Mercure Rio Boutique Hotel Copacabana Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - Superior
18. maj fra Aalborg 7 nætter
13.495,- Vælg
Arena Copacabana
Arena Copacabana Dobbeltværelse (2 senge) - Superior - Skrå havudsigt
18. maj fra Aalborg 7 nætter
13.645,- Vælg
Hilton Rio De Janeiro Copacabana
Hilton Rio De Janeiro Copacabana Twin STANDARD
18. maj fra Aalborg 7 nætter
13.945,- Vælg
Arena Ipanema Hotel
Arena Ipanema Hotel Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - byudsigt
11. maj fra København 7 nætter
14.095,- Vælg
Copacabana Palace, A Belmond Hotel, Rio de Janeiro
Copacabana Palace, A Belmond Hotel, Rio de Janeiro Værelse UDSIGT TIL BY
3. jun fra København 7 nætter
22.195,- Vælg
Copacabana Palace, A Belmond Hotel, Rio de Janeiro
Copacabana Palace, A Belmond Hotel, Rio de Janeiro Suite MED UDSIGT
18. maj fra Aalborg 7 nætter
29.595,- Vælg
Bedøm rejsemål (30 bedømmelser)
4.5
Midt i det pulserende byliv finder du både kendte og skjulte skatte i form af store attraktioner samt betagende seværdigheder. En af de største attraktioner i Rio de Janeiro må siges at være Cristo Redentor, også kendt som Kristus-statuen, der er opført på det verdenskendte bjerg, Corcovado. Den ikoniske statue er et vartegn for Brasilien samt den kristne tro.

En stærk religiøs overbevisning er dog ikke det eneste, som denne farvestrålende by har at byde på, for også kunst er noget, som fylder meget i de lokales hverdag.

Oplev storslået kunst i Rio de Janeiro

Hvor der er kunst, er der også farver, dette er Rio de Janeiro et godt eksempel på. I byen finder du nemlig den smukke og farverige Escadaria Selarón trappe, der udelukkende består af mosaik. Trappen er således et symbol på alt det, som Rio i bund og grund står for.Rio de Janeiro er dog ikke en by, hvor du udelukkende finder storslået kunst. Byen emmer nemlig også af kultur og verdenshistorie. Dette vil du blandt andet opleve, hvis du besøger Maracana, der er et stort fodboldstadion, for fodboldelskere er det nærmest et mekka at besøge.

Tid til afslapning

Selvom pakkerejser til Rio de Janeiro byder på et pulserende by- samt natteliv, så står dette ikke i vejen for, at du kan slappe af på din ferie. Byen er nemlig også særdeles kendt for sine mange fine sandstrande herunder den verdensberømte strand, Copacabana. Hvis du gerne vil opleve en storslået storby med alt, hvad den har at byde på, så er Rio de Janeiro en ideel rejsedestination, der byder på lidt af hvert.

Copacabana er et af verdens mest kendte og smukkeste strande og et af favoritterne i byen. Det er en yderst livlig strand, hvor man bestemt ikke kan kede sig. Her har folk for travlt med at sole sig, tage en dukkert, spille volleyball og dyrke en masse andre sportsaktiviteter. Skulle man derimod blive træt af at ligge på stranden, så er der massere af muligheder langs den 4km lange promenade som stranden strækker sig over. Her kan du både shoppe, få lækkert mad eller nyde en kold drink. Derudover er der også mulighed for at opleve kunst på stranden, da lokale kunstnere dagligt udstiller deres kunstværker; alt fra moderne kunst og fantastiske sandskulpturer til håndlavede smykker.

Ipanema ligger i gåafstand fra Copacabana, og er placeret i byens mest velhavende kvarter. Det eneste der adskiller de to store strande er Arpoador klippen, som har en smuk udsigt over Ipanema’s kyst. Ipanema er et godt valgt til dig der søger en lidt roligere atmosfære, idet stranden er mindre overrendt. Det er et must at se solnedgangen ved Ipanema!

Desuden kan man også besøge den mere familievenlige strand Praia de Leblon, som ligger for enden af Ipanema.

Praia Vermelha også kendt som den røde strand, er blandt de mest idylliske strande i Rio. Stranden ligger godt skjult for foden af Sugarloaf, hvor man desuden kan nyde den flotte udsigt af bjerget.

Værd at opleve i Rio de Janerio

Byen byder nu også på andet end strand og afslapning. Rio er også en by for dig der gerne vil udforske historien – alt fra det top moderne centrum til gamle historiske bygninger fra byens opdagelse.

Lapa kvarteret er et absolut must at besøge når man er i byen. Det er byens mest boheme kvarter, hvor du bl.a. kan se den verdensberømte Lapatrappe som er udsmykket af den chilenske kunstner Jorge Selaron.

I Rio kan du også besøge et af verdens syv vidundere, nemlig Cristo Redentor, eller på dansk kristusstatuen på Corcovado. Statuen er 38 meter høj og har årligt mere end 4 millioner besøgende. Når du skal ud til statuen, så sørg for at gøre det tidligere på dagen for at undgå den timelange kø.

Pão de Açúcar også kendt som Sugarloaf er det berømte bjerg for enden af de smukke strande. Herfra har du mulighed for at se et af de smukkeste udsigter over Rio. Det er især anbefalelsesværdigt at tage turen inden solnedgangen så man også kan se byen by night! Det er et must at besøge statuen på dine rejser til Rio.

Hvis du gerne vil have lidt historie med, er det en rigtig god idé at tage en ”Rio Free Walking Tour”. Denne gruppe af guides giver dig en 3 timers gratis guided tur i byens historiske centrum hvor man bl.a. ser Teatro Muncipal, Cinelândia, Arcos de Lapa og en masse smukke kirker. Husk blot at give drikkepenge til denne super service som de unge guides tilbyder. God fornøjelse med din ferie i Rio.

Du kan også vælge at slappe af på det hotel, som du har booket på din rejse med fly og hotel til Rio de Janeiro. Udvalget af overnatningsmuligheder er stort, så du skal nok finde et hotel, der passer lige til dig.

Charterbureauer med charterrejser til Rio de Janeiro

  • Billige charterrejser med Spies