COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rejser til Rio de Janeiro

Rejser til Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er en by, som er indbegrebet af fest og farver. Kulturen er frembrusende, og befolkningen er glade. Der er altså lagt op til et brag, hvis du rejser til Rio – en fantastisk storby.

Bedøm rejsemål
5
(1 bedømmelse)
Midt i det pulserende byliv finder du både kendte og skjulte skatte i form af store attraktioner samt betagende seværdigheder. En af de største attraktioner i Rio de Janeiro må siges at være Cristo Redentor, også kendt som Kristus-statuen, der er opført på det verdenskendte bjerg, Corcovado. Den ikoniske statue er et vartegn for Brasilien samt den kristne tro.

En stærk religiøs overbevisning er dog ikke det eneste, som denne farvestrålende by har at byde på, for også kunst er noget, som fylder meget i de lokales hverdag.

Oplev storslået kunst i Rio de Janeiro

Hvor der er kunst, er der også farver, dette er Rio de Janeiro et godt eksempel på. I byen finder du nemlig den smukke og farverige Escadaria Selarón trappe, der udelukkende består af mosaik. Trappen er således et symbol på alt det, som Rio i bund og grund står for.Rio de Janeiro er dog ikke en by, hvor du udelukkende finder storslået kunst. Byen emmer nemlig også af kultur og verdenshistorie. Dette vil du blandt andet opleve, hvis du besøger Maracana, der er et stort fodboldstadion, for fodboldelskere er det nærmest et mekka at besøge.

Tid til afslapning

Selvom pakkerejser til Rio de Janeiro byder på et pulserende by- samt natteliv, så står dette ikke i vejen for, at du kan slappe af på din ferie. Byen er nemlig også særdeles kendt for sine mange fine sandstrande herunder den verdensberømte strand, Copacabana. Hvis du gerne vil opleve en storslået storby med alt, hvad den har at byde på, så er Rio de Janeiro en ideel rejsedestination, der byder på lidt af hvert.

Du kan også vælge at slappe af på det hotel, som du har booket på din rejse med fly og hotel til Rio de Janeiro. Udvalget af overnatningsmuligheder er stort, så du skal nok finde et hotel, der passer lige til dig.

Charterrejser til rejsemål i Brasilien

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.