Flyv til festlige Brasilien

Billige flybilletter til Brasilien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Brasilien

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål
4,6
(143 bedømmelser)

Flyv til festlige Brasilien

Brasilien er en fest; find billige billetter til Brasilien og bliv blæst væk af musikken, strandene, nature og ikke mindst befolkningen. Dans samba hele natten og nyd både den smukke natur og det fantastisk spændende dyreliv i Brasilien.

En fest for øjnene
Lad Brasilien fortrylle dig med sine tropiske øer, frodige regnskove, mageløse byer og perfekte, hvide sandstrande. Strandene er et kapitel for sig selv med sand så blødt som pudder, men landet er smukt fra ende til anden. Du kan opleve koloniale byer, der får dig til at tænke, at du måske er trådt tilbage i tiden, og du kan befinde dig i metropolitanske storbyer, hvis pulserende liv får dig til at tabe pusten. Derudover kan du opleve noget af verdens smukkeste natur. Brasilien har røde sandformationer, der kunne henlede dig til at tro, at du var endt på Mars, kæmpestore majestætiske vandfald og forskelligartede økosystemer, som udgør en samling af planter og dyr, der ikke kan findes noget lige i resten af verden. Så hvis du er interesseret i sjældne plante- og dyrearter, så er Brasilien lige noget for dig.

Uanset hvilket budget du rejser på, kan du lade dig fortrylle I Brasilien. Du kan tage et eventyr på hesteryg, klatre op på bjergtoppe for åndeløse udsigter eller kæmpe dig igennem Amazonaens skove. Eller hvad med at tage ud og spotte efter hvaler? Eller snorkle og kigge på fisk og koralrev? Eller hvis du har brug for fart og lidt af en udfordring, er der rig mulighed for at surfe.

Du har sikkert hørt om Brasiliens berømte karneval i Rio De Janeiro, men du kan opleve hofterystende samba og fantastiske kostumer hele vejen igennem landet, og festerne varer hele natten lige indtil solen står op. Gaderne bliver pyntet op med blomster under Ouro Pretos Semana Santa (Hellige Uge) og nordpå kan du opleve en blanding af afrikansk og portugisisk folkeeventyr i Bumba Meu Boi.

Lyster du efter at smage noget lidt anderledes, så er der en spændende mulighed for at opleve den største Oktoberfest udenfor Tyskland i Blumenau.

Hør Brasiliens hjertebanken

Brasilien danser til sit helt eget beat, og uanset hvor du er, kan du opleve den lokale befolkning give den gas på dansegulvet, uanset om du er til samba, trommer, dance hall, carimbó, scratchende hiphop eller en helt femte blanding af regionale rytmer og folkemusik.

Rio de Janeiro

Finder du billige billetter og ender i Rio de Janeiro, kan du forvente eventyr af den hæsblæsende slags. Flankeret af smukke bjerge, hvide sandstrande og frodige regnskove, er byen en af de smukkeste metropoler i verden. Og befolkningen gør sig umage for at leve op til byens smukke ry. Hvis der findes et paradis på jorden, så finder du det her.

Fortaleza

Fortaleza ligger lidt isoleret fra de andre byer i Brasilien, men på trods af det er det en stor og livlig by. Den spraglende by er en af Brasiliens største byer og er derfor naturligvis en magnet, der tiltrækker folk i stride strømme, og turister valfarter hertil både fra udlandet og fra andre steder i Brasilien. Det er strandene og den ambiente festatmosfære der lokker. Derudover får du hyggelige små strande med dovne klitter og fiskerlandsbyer.

Natal

Tager du til Natal finder du en funklende ren by, som henvender sig til familier, og det er også her, brasilianske familier tager til for at holde ferie. Her finder du et væld af, ja igen, smukke sandstrande, og på grund af turismen er der også mange muligheder for at komme på guidede toure og ekskursioner, men du finder ikke mange museer, teatre eller tomme strande.

São Paulo

Man behøver næsten ikke introducere São Paulo, byen har ikke så lidt af et omdømme. São Paulo er en mastodont, og man kan godt blive lidt forskrækket af smoggen, trafikken, de usikkert synende fortove og det kæmpe skel, der eksisterer mellem rig og fattig. Men byen har sin charme, hvis man blot tager sig tid til at udforske den. São Paolo huser et væl af eksperimenterende teatre og kunstneriske biographer. Maden vil slå enhver gourmand ud og give dem søde drømme – du kan nemt pakke et par ekstra kilo på sidebenene i dette madparadis. Det er også en festdestination med et væld af klubber og barer. Hvad du end leder efter, kan du med sikkerhed finde i São Paolo.

Recife

Recife udtales ‘heh-see-fee’ og er hovedstaden I Pernambuco, og byder på en pulserende kulturel scene, der ikke skorter sig på underholdning og mad i verdensklasse. Byen ligger smukt ud til kysten, har et spændende historisk center og, selvfølgelig, et fantastisk karneval. Hvis du er til levende storbyer, så er Recife stedet for dig.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Brasilien:
København til Rio de Janeiro International
15. november til 15. februar fra kr. 2.983,-
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.