Billige flybilletter til Caracas

Billige flybilletter til Caracas

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Giv Caracas en chance

Bortset for, at det er der man lander med flyet, er der ikke mange der besøger Caracas under et besøg i Venezuela.

De fleste skynder sig ud til strandene, ud til bjergene eller junglen eller ud og se verdens højeste vandfald: Angel Falls.

Vælger du at bruge dine flybilletter til Caracas og Venezuela til at opleve hovedstaden, vil vi her skrive lidt om, hvad du kan forvente at opleve.

Caracas er en levende metropol, og et besøg i byen kan sagtens blive en spændende oplevelse. Kigger man de rigtige steder finder man god kunst, skønne madoplevelser og et levende og forførende natteliv med flere salsa-klubber.

Men inden du begynder at nyde byen skal du nyde det flotte landskab, at den er placeret i. Caracas er placeres i en skøn og dejlig dal og Avilabjerget bag byen adskiller den fra det Caribiske Hav.

Faktisk kan du komme op på bjerget via en svævebane, der går nede fra byen. Fra toppen af bjerget er der en imponerende udsigt – det er næsten som den smukke flyvetur ind til Caracas.

Blandt de største seværdigheder er Bolivar Pladsen til minde om Venezualas nationalhelt og befrier Simon Bolivar. På pladsen finder du regeringspaladset, og byens flotte katedral, der er kendt for sine farverige glasmalerier. Det er ofte masser af liv på pladsen og man kan sagtens bruge lidt tid på people-spotting.

Caracas kunstmuseum er helt sikkert et besøg værd. Museet udstiller naturligvis Venezuleansk kunst, men her er også værker af for eksempel Picasso og Miro.

Find billige flybilletter til Caracas

Det er altid en god idé at begynde sin søgning efter flybilletter i god tid, da priserne ofte stiger, jo tættere du kommer på afrejse. Det kan også være en god tid at søge efter flere afrejselufthavne til din rejse.
Du kan læse mere om finde billige flybilletter i vores gratis e-bog “Sådan får du billigere rejser” og så skal du naturligvis bruge vore søgemaskine øverst på denne side.

Populære rejsemål i Sydamerika