Vandbungalower omgivet af klart, turkisfarvet vand og grønne palmer.

Seværdigheder Fransk Polynesien (Tahiti)

Fransk Polynesien (Tahiti)

Dolphin Quest på Moorea

Lær en masse om delfiner. På Beachcomber Intercontinental kan du booke en uges program, som består av en interaktiv del i vandet med delfinerne sammen med en underviser / lærer indenfor marinebiologi, som fotæller om hvordan man skal beskytte delfinernes naturlige miljø.

Museet Tahiti and Her Islands, – Te Fare Iamanaha

Et historisk område, hvor der tidligere lå en “Marae”, som bedst kan beskrives som en religiøs plads. Et fantastisk miljø med offentlige, private og donerte samlinger dækker alt fra arkæologi, polynesisk kultur, materiale og miljø, teknologi og håndværk til samfund og religion, som det var før missionærerne fra “London Missionary Society” ankom til øriget.

Museet Tahiti and Her Islands, Te Fare Iamanaha på Tahiti ..

Et historisk område hvor det tidligere lå en “Marae” som best kan beskrives som en religiøs plads. Et fantastisk miljø der med museets offentlige, private og donerte samlinger dækker alt fra arkæologi, polynesisk kultur, materiale og miljø, teknologi og håndværk til samfund og religion som det var før misionærene fra “London Missionary Society” ankom til øriget.

Paul Gauguin Museet på Tahiti

Et fantastisk retroperspektiv på livet og Paul Gauguin, den berømte franske kunstner, som tilbragte sine sidste 12 år på Tahiti og Marquises øerne. Gauguins kunst frembragte og havde en stor indflydelse på de “primitive og eksotiske” malere og skulptører i det 20. århundrede. Museet har nogen av kunstnerens originale værker (skulpturer, graveringer)

Perlemuseet på Tahiti

Det eneste museet i verden dedikeret til perler. Museet viser dig alt om denne “Havets juvel”. Her er kunst, historie, mytologi, filosofi og religion samt tekniske forklaringer. Du vil også kunne lære mere om østers og og andre der producerer perler, genelogien til “Pinctada Margaritifera”, som giver den specielle sorte Tahitianske perlen, se mange forskellige genstande af perlemor samt få mere at vide andre beslægtede ting. Du får vist, hvordan man viser en perles kvalitet og ikke mindst kan man se mange af de sjældne genstande fra Robert Wans private samling.

Øen Bora Bora

Bora Bora er det mest kendte sted i Fransk Polynesien. Øen er kendt for alle de store stjerner, der har afholdt deres bryllupsrejser her. Kendt fra den lufthavn som blev bygget her under 2 verdenskrig og husede næsten 5.000 amerikanske soldater. Øen er dog mest kendt for sin utroligt lækre lagune, som flere førende rejsemagasiner hår kåret til verdens bedste. Bora Bora har været en inspirationskilde for malere, kunstnere og forfattere.

Har du fået lyst til at rejse til Fransk Polynesien (Tahiti)?

Her finder du eksempler på rejser, som vores brugere har fundet tidligere.
Flybilletter t/r
Priserne er oplyst som pris pr. person
Book dine seværdigheder her