Solnedgang bag Eiffeltårnet i Paris med en varm orange himmel og silhuetten af byens skyline.

Seværdigheder Trinidad og Tobago

Port of Spain

De syv bygninger Magnificent Seven

Magnificient Seven er syv storslåede bygningsværker fra begyndelsen af forrige århundrede. Den ene af de syv bygninger er en kopi af Balmoral slot i Skotland. Et andet rummer den romersk-katolske ærkebiskops hjem og en tredje Queens Royal College.

National- og Kunstmuseet

Der er mange spøjse udstillinger på museet. Blandt andet er der en afdeling, hvor alle mulige tænkelige og utænkelige karnevalskostumer udstilles. Derudover udstilles fossiler, sten og konkylier på museet.

Queens Park Savannah

Queens Park Savannah beskrives bedst som en stor legeplads for både børn og voksne. Her spiller man fodbold og kricket og holder picnic med hele familien. I parken, der er ramme om det årlige karneval, finder man også en hestevæddeløbsbane.

Tobago

Fort George

Det velbevarede fort i hovedstaden Scarborough stammer fra dengang, øen var under engelsk herredømme. Det blev opført i 1779. Man kan endnu se kanonerne på de tykke stenmure, og i det tidligere hospital er der nu skiftende kunstudstillinger.

Tobago skovreservat

Tobago Forrest Reserve, der er den ældste nationalpark i Caribien, blev grundlagt i 1765. Der er mange vandreruter i parken, og man kan se mange spændende dyr og planter.

Øen Lille Tobago

Lille Tobago er et vigtigt reservat for havfugle. Tidligere har der også levet paradisfugle på øen, som blev importeret af en englænder. De blev desværre skræmt væk under en orkan. Man sejler til øen fra Speyside.

Trinidad

Asa Wright Naturcenter

I 1967 blev den tidligere kaffeplantage omdannet til naturreservat. I reservatet, der blandt andet har indrettet en forskningsstation for biologer, yngler blandt andet den sjældne oliefugl. Den grotte, hvor fuglen holder til, er desværre blevet lukket, da turisterne skræmte fuglen.

Caroni fuglereservat

Caroni Bird Sanatory er et stort fuglereservat. De mange arter, der lever i reservatet, tæller blandt andet iris, hejrer og brokfugle. Den bedste måde at opleve reservatet på er med båd.

Pitch søen

Pitch Lake, der er en 47 hektarer stor og 41 meter dyb asfaltsø, er verdens største forekomst af asfalt. Videnskabsmænd mener, at søen er opstået, da vulkansk varme ophedede en oliepøl. Det er muligt at gå på søen.

Har du fået lyst til at rejse til Trinidad og Tobago?

Her finder du eksempler på rejser, som vores brugere har fundet tidligere.
Flybilletter t/r
Priserne er oplyst som pris pr. person
Book dine seværdigheder her