Taipei ved solnedgang med højhuse og en markant skyskraber, der tårner sig op.

Seværdigheder Taiwan

Det Centrale Taiwan

Alishan området

I Alishan ligger det smukkeste bjergsceneri. Her ligger blandt andet det mindre, men billedskønne bjerg, Chusan, som taiwanerne hvor morgen gør en dyd ud af bestige i morgenlysets skær.

Damptog

Hvis man er interesseret i det kraftfulde damptogsmaskineri, skal man tage turen med denne gamle jernbane fra Alishan til Monkey Rock. Taiwan er et af de få lande, hvor der stadigvæk køres med damptog.

Tungpu og Hsitou områderne

Tungpu har varme kilder og imponerende vandfald at tilbyde den naturhungrende turist, og i Hsitou kan man opleve kæmpemæssige bambusplantager.

Nordtaiwan

Byen Wulai

Nogle af landets flotteste varme kilder ligger i byen Wulai, hvor også vandrestier kan tage én med op i bjergene. Det er her også muligt at besøge mere oprindelige taiwanesiske kulturer.

Shihtoushan området

Her vil man kunne opleve imponerende buddhistiske templer, klostre og pagoder. Og sydøst i dette område ligger byen Tienhsiang, hvor den snævre kløft Taroko Gorge kan opleves. Dette betegnes af mange som Taiwans smukkeste sted.

Stranden ved Fulung

Stranden ved Fulung er et meget attraktivt sted at surfe eller dyrke andre former for vandsport som sejlads, vandski og meget mere.

Sydtaiwan

Bjergene ved Maolin

I Maolin området finder man adskillige høje bjerge, der er baggrund for et fantastisk landskab. Her er gode muligheder for at vandre eller trekke.

Feriestedet Kenting

Hvis man er til strande, vandring, cykling eller blot almindelig og afslappede ferieforhold, skal man tage til Kenting, hvor man forstår at sætte pris på denne slags.

Templerne ved Tainan

Ved vestkysten ligger Taiwans største koncentration af templer. Man kan komme ind i mange af templerne og udforske de gamle seværdigheder. Tainan er også kendt som Taiwans første hovedstad.

Taipei

De varme kilder Pei Tou

Cirka 13 kilometer fra byen må man unde sig selv at opleve de varme kilder, som kaldes Pei Tou.

Taipeis Gadeliv

Kunst, arkitektur, museer, gallerier, gamle tehuse, traditionelle butikker, en gade fyldt med butikker, der kun sælger slange-medicin, er alt sammen noget, som vil dominere den tæt pakkede og effektive hovedstad.

Har du fået lyst til at rejse til Taiwan?

Her finder du eksempler på rejser, som vores brugere har fundet tidligere.
Flybilletter t/r
Priserne er oplyst som pris pr. person
Book dine seværdigheder her