Seværdigheder Taiwan

- Vælg by -

Seværdigheder Taiwan

Alishan området (Det Centrale Taiwan)
I Alishan ligger det smukkeste bjergsceneri. Her ligger blandt andet det mindre, men billedskønne bjerg, Chusan, som taiwanerne hvor morgen gør en dyd ud af bestige i morgenlysets skær.
Damptog (Det Centrale Taiwan)
Hvis man er interesseret i det kraftfulde damptogsmaskineri, skal man tage turen med denne gamle jernbane fra Alishan til Monkey Rock. Taiwan er et af de få lande, hvor der stadigvæk køres med damptog.
Tungpu og Hsitou områderne (Det Centrale Taiwan)
Tungpu har varme kilder og imponerende vandfald at tilbyde den naturhungrende turist, og i Hsitou kan man opleve kæmpemæssige bambusplantager.
Byen Wulai (Nordtaiwan)
Nogle af landets flotteste varme kilder ligger i byen Wulai, hvor også vandrestier kan tage én med op i bjergene. Det er her også muligt at besøge mere oprindelige taiwanesiske kulturer.
Shihtoushan området (Nordtaiwan)
Her vil man kunne opleve imponerende buddhistiske templer, klostre og pagoder. Og sydøst i dette område ligger byen Tienhsiang, hvor den snævre kløft Taroko Gorge kan opleves. Dette betegnes af mange som Taiwans smukkeste sted.
Stranden ved Fulung (Nordtaiwan)
Stranden ved Fulung er et meget attraktivt sted at surfe eller dyrke andre former for vandsport som sejlads, vandski og meget mere.
Bjergene ved Maolin (Sydtaiwan)
I Maolin området finder man adskillige høje bjerge, der er baggrund for et fantastisk landskab. Her er gode muligheder for at vandre eller trekke.
Feriestedet Kenting (Sydtaiwan)
Hvis man er til strande, vandring, cykling eller blot almindelig og afslappede ferieforhold, skal man tage til Kenting, hvor man forstår at sætte pris på denne slags.
Templerne ved Tainan (Sydtaiwan)
Ved vestkysten ligger Taiwans største koncentration af templer. Man kan komme ind i mange af templerne og udforske de gamle seværdigheder. Tainan er også kendt som Taiwans første hovedstad.
De varme kilder Pei Tou (Taipei)
Cirka 13 kilometer fra byen må man unde sig selv at opleve de varme kilder, som kaldes Pei Tou.
Taipeis Gadeliv (Taipei)
Kunst, arkitektur, museer, gallerier, gamle tehuse, traditionelle butikker, en gade fyldt med butikker, der kun sælger slange-medicin, er alt sammen noget, som vil dominere den tæt pakkede og effektive hovedstad.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Taipei
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.