Taiwans mange oplevelser

Billige flybilletter til Taiwan

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Taiwan

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Taiwans mange oplevelser

Taiwan er en ufatteligt velplaceret ø i Stillehavet, nærmere bestemt i det Sydkinesiske Hav. Øens varme klima har givet naturen frit spil i udviklingen af sine sublime grønne skove der kravler op af de mange bjerges høje skråninger. Klimaet er genialt sommermånederne igennem, hvor strandene byder på afkølende svømmeture i det rolige vand.

Maden er kendt som noget af det ypperste i hele den Østasiatiske region, hvor inspirationer fra Japan, Kina og Portugal har skabt en helt unik madkultur. Indbyggerne er venlige og optimistiske mennesker, som efter mange års kampe har opnået vigtige, demokratiske rettigheder. Det gør øen yderst populær for unge nytænkere, som vil skabe en moderne ø med respekt for de stolte, asiatiske traditioner.

Den smukke ø Taiwan

Øen har i århundreder været kendt som Ilha Formosa, som meget rammende betyder Den Smukke Ø. For naturinteresserede er øen intet mindre end et sublimt paradis af dybe, tropiske skove, kilometer høje vulkaner, endeløse strande med bølgende hav og talløse vandre- og cykelruter.

Taiwans imponerende hovedstad hedder Taipei og er beliggende i øens sydligste region. Det er her, at de unge mennesker strømmer til fra alle verdenshjørnerne for at opleve det bedste af det moderne Asien. Taipei er en by dedikeret til kultur og underholdning i alle afskygninger. Prisniveauet er ufatteligt lavt, hvilket kun gør byen mere attraktiv taget maden, hotellernes og beværtningernes høje kvalitet i betragtning.

Transport på øen er yderste velfungerende og man bør uden tvivl besøge de mange byer på togbanens diagonale linje. Små afstikkere med bus eller cykel fører ind i landets dybe skove, hvor klimaet har genereret hundredvis af varme kilder, store springvand og en scenisk natur uden lige. Landets talrige nationalparker byder hver især på ekstraordinære oplevelser, oftest med muligheder for overnatning på højest anbefalelsesværdige små hoteller og hostels.

Find dine billige flybilletter til Taiwan her på Travelmarket, hvor vi søger på mere end 800 websider.


Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Taiwan:
København til Taipei
7. november til 19. november fra kr. 3.741,-

Bedøm rejsemål
4,6
(190 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Taiwan

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.