Travelmarket.dk - Sammenlign rejser

Travelmarket.dk er en uafhængig prissammenligningsside inden for rejsebranchen.
Vores formål er at hjælpe forbrugerne med at finde billige rejser, flybilletter og andre rejseprodukter ved at sammenligne priser fra mange forskellige rejseselskaber.
Travelmarket.dk er IKKE et rejsebureau, og vi sælger hverken rejser, flybilletter eller andre rejseprodukter. Vi modtager priser på rejser, flybilletter og andre rejseprodukter fra rejseselskaberne og præsenterer dem for forbrugerne. Efterfølgende klikker forbrugerne sig videre til rejseselskabernes hjemmesider, hvor de gennemfører rejsebestillingen.

Travelmarket.dk er ejet af Travelmarket A/S, som er et danskejet aktieselskab etableret i 1995. Vores CVR-nummer er 25 92 33 24.
Vi holder til i Vejle på denne adresse: Nørregade 71-77, 7100 Vejle.
E-mail:info@travelmarket.com.

Tryghed, når du bestiller
Når du sammenligner priser på flybilletter på travelmarket.dk undgår du at blive snydt af falske rejsebureauer. Vi udvælger og godkender hvert enkelt onlinerejsebureau, som skal med i vores prissammenligning.

Vi viser altid de billigste flybilletter øverst - og en rejseudbyder kan IKKE betale for at få en bedre placering i vores søgeresultater.

Vi modtager alle flypriser fra flyselskaber og onlinerejsebureauer, og vi lægger INGEN gebyrer eller ekstra beløb på priserne.

Det giver dig en ekstra sikkerhed, når du skal finde din næste rejse.

Det er gratis at bruge os
Travelmarket sammenligner priser på flybilletter, hoteller, charterrejser, afbudsrejser, storbyferier og specialrejser.

Vi gennemsøger markedet for dig og sender dig videre til rejseudbyderens hjemmeside, hvor du bestiller og betaler rejsen.

Vi får en indtjening per klik eller bestilling fra rejseudbyderne, og derudover tjener vi penge på bannerannoncer. Men det bliver rejsen naturligvis IKKE dyrere af.

Der er faktisk nogle flyselskaber, som vi ikke har indtjening fra, men vi har valgt at inkludere dem i vores søgeresultater. Det gør vi, så du har sikkerhed for at finde de billigste flybilletter i markedet!

Samtidig er vores prissammenligningsside helt gratis at bruge.

Prisgaranti på flybilletter
Travelmarket tilbyder nu prisgaranti, så du har sikkerhed for, at du får den billigste flybillet i markedet, når du bestiller.

Garantien betyder, at vi refunderer dig prisforskellen, hvis du efterfølgende kan finde flybilletten, som du bestiller via travelmarket.dk, billigere et andet sted på internettet. Læs mere her

Vi sammenligner priser fra mere end 1000 rejsewebsider indenfor flybilletter, charterrejser, afbudsrejser, rejsetilbud, skiferie, hoteller, billeje og bilferie.

Travelmarket udgiver Dansk Flyprisindex, hvor du kan følge udviklingen i flypriserne på de mest populære danske rejsemål.

Inspiration

Vil du inspireres til din næste rejse kan vi anbefale at finde information i nogle af nedenstående sektioner: Rejseguide, Seværdigheder, Klimatabeller, Rejsebureauer, Rejseforsikring, Valutaomregner
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.