En idyllisk strand med klippevægge og krystalklart blåt vand. Et skib sejler i nærheden.

Afbudsrejser til Zakynthos

Billige afbudsrejser til Zakynthos

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Zakynthos

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

Uspecificeret hotel Zakynthos
Uspecificeret hotel Zakynthos Dobbeltværelse
Zakynthos 20. maj fra København 7 nætter
1.299,- Vælg
Hotel Krinas
Hotel Krinas Dobbeltværelse med balkon
Argassi 20. maj fra København 7 nætter
1.499,- Vælg
Lejligheder Vossos
Lejligheder Vossos studio højst tre personer
Laganas 23. maj fra Billund 7 nætter
1.748,- Vælg
Studios Elena
Studios Elena studio standard type
Kalamaki 23. maj fra Billund 7 nætter
1.793,- Vælg
Di Palai
Di Palai 2-vær. lejl. (2-4 pers.)
Tsilivi 26. maj fra Aarhus 7 nætter
1.999,- Vælg
Lejligheder Kyprianos
Lejligheder Kyprianos studio almen (Mainbuilding or annexe)
Zakynthos by 23. maj fra Billund 7 nætter
2.236,- Vælg
Belvedere Hotel & Luxury Suites
Belvedere Hotel & Luxury Suites Dobbeltværelse (udsigt til haven)
Vassilikos 15. jun fra Hamborg 7 nætter
5.435,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Zakynthos

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Zakynthos?

Du kan rejse til Zakynthos med Apollo rejser, Århus Charter, Bravo Tours, Escapeaway, SOLFAKTOR, SunCharter, Sunweb og TUI.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Zakynthos?

Du kan rejse til Zakynthos fra følgende lufthavne: Aalborg, Aarhus, Billund, Hamborg og København.

Er afbudsrejser til Zakynthos populære?

Ja, afbudsrejser til Zakynthos er populære. Vores brugere giver Zakynthos 4,6 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Zakynthos?

Prisen på afbudsrejser til Zakynthos skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1.499,-. Find den aktuelle pris lige her

Bedøm rejsemål (225 bedømmelser)
4.6

Find en billig afbudsrejse til Zakynthos

Find en billig afbudsrejse til Zakynthos og bliv forelsket i øens fantastiske natur, smukke seværdigheder, paradisiske strande og sjove aktiviteter.

Den ioniske ø Zakynthos

Zakynthos, der er én af de ioniske øer, bliver også kaldt Zante af sine italienske naboer mod vest. Her er, som på de andre ioniske øer, et køligere klima og mere frodig natur, end du oplever i mange andre egne af Grækenland. Zakynthos er en fantastisk smuk ø, og når du kommer væk fra de mest turistede steder, kan du let finde ind til de mere lokale traditioner og skikke.

Byliv i Zakynthos og madglæde i Argassi

Zakynthos (eller Zante) by er Zakynthos’ hovedby, hvor også øens største havn ligger. Byen er, om nogen, østkystens perle med sit livlige byliv og hyggelige atmosfære blandt de hvide huse, smukke kirker og det funklende hav. Byens palmerne vejer let i havbrisen, caféer og barer byder på kolde drikke i skyggen, de lokale samles på pladser, sætter sig på bænkene og sludrer lidt sammen, mens de afslappede feriegæster går rundt og ser Zakynthos’ forladte fæstning, Kastro, alle de spændende museer, shopper souvenirs og bare nyder livet – det er da lykken!
I byen Argassi, der ligger lige syd for Zakynthos by, kan du spise på en af øens mest moderne restauranter, Peppermint. Her er både græske retter, fisk- og skaldyrsretter og italiensk-inspireret mad. Der er en meget rolig og behagelig stening i byen, og her er meget børnevenligt, og alligevel kan du prøve utallige vandsportsaktiviteter her.

Strandliv på Zakynthos

Der er utallige muligheder for at få en helt fantastisk strandferie på en afbudsrejse til Zakynthos. Øens østlige og sydøstlige kyster er meget populære rejsemål for singler, par og børnefamilier, der ønsker sol, varme og strandliv, samt turkisfarvet havvand.
Er du til vilde vandsportsaktiviteter, er det en god idé at tage til strandene ved østkysten, for eksempel til stranden ved Argassi, som blev nævnt ovenover, men er du mere til en mere rolig strandferie, er det strandene ved sydøstkysten, der lige er noget for dig.

Strandene Kalamaki, Gerakas og Laganas

Stranden ved Kalamaki er utroligt populær og meget lækker med sit hvide strandsand og rene badevand. Her er mange spisesteder tæt ved stranden, og dun finder her er en skøn og afslappet stemning.
Stranden Gerakas er muligvis Zakynthos bedste strand med sit lyse sand og krystalklare badevand. Sammen med stranden Laganas, er Gerakas en af de strande, hvor der hvert år kommer skildpadder og lægger deres æg i sandet – så hold lige øje med skiltene, for derfor må man nogle gange ikke færdes i strandsandet om aftenen og natten her.
Kan du godt lide at snorkle eller dykke, bør du tage på af de organiserede ture, du kan finde rundt om på øen. Havet ved Zakynthos er fantastisk til oplevelser under vandoverfladen.

Billeje, ø-hop og skildpadder

Der er mange muligheder for spændende og sjove aktiviteter, du kan prøve, når du er på afbudsrejse til Zakynthos. Det er en glimrende idé at leje en bil og køre rundt og se øen på egen hånd. Tag en tur ind til øens midte og kør derefter nordpå. Her vil du se de smukkeste, frodige bjerglandskaber, med sine små, lokale landsbyer, hvor der ikke kommer så mange turister. Du kan købe forskellige varer hos de lokale, for eksempel er der mange her, der producerer og sælger honning, som smager helt fantastisk. Du kan også vælge at køre ud mod Zakynthos vestkyst og se de spændende, afsidesliggende grotter, Kambi og Damianos, der ligger ud til vandet.
Har du lyst til en ø-hopstur, er der også gode muligheder for det fra Zakynthos. Fra Zakynthos by sejler der dagligt færger til byen Kyllini på det græske fastland, og to gange om ugen kan du komme med færgen til skønne Korfu. Og fra den nordlige by (og ikke den sydlige strand!) Agion Nikolaos sejler der dagligt færger til byen Pesada på naboøen Kefallonia.
Endelig må du tage på en af de organiserede ture til øen Marathonissi, der ligger få kilometer fra stranden ved Laganas. Om sommeren kommer der utallige uægte karetteskildpadder op på stranden for at lægge deres æg, og det er et helt fantastisk syn at se, når alle de pragtfulde skildpadder kommer op på land.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge, Sverige og Finland:
Restplasser til Zakynthos | Sista Minuten till Zakynthos | Pakettimatkat Zákynthos

Rejseselskaber med afbudsrejser til Zakynthos

 • Billige afbudsrejser med Apollo
 • Billige afbudsrejser med Bravo Tours
 • Billige afbudsrejser med Escapeaway
 • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
 • Billige afbudsrejser med SunCharter
 • Billige afbudsrejser med Sunweb
 • Billige afbudsrejser med TUI
 • Billige afbudsrejser med Aarhus Charter

Rejsemål med afbudsrejser til Grækenland

Afrejselufthavne til Zakynthos