Dykkerferie

Dykkerferie

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Du behøver ikke at være en erfaren dykker for at tage på dykkerferie. Mange steder kan du tage et dykkerkursus, leje udstyr og foretage dit første dyk under vand i løbet af din ferie. Du kan altså bare tage afsted på badeferie og se hvilke snorkle- og dykkermuligheder, der findes, og som kan piste dine dage op, når strandlivet bliver for ensformigt. Det er populært at tage på dykkerferier ved Rødehavskysten i Egypten, på øerne i Caribien, i Brasilien, Ecuador, Thailand, Indonesien, Filippinerne, Seychellerne og Maldiverne for bare at nævne nogle steder.

Bedøm tema
4,6
(70 bedømmelser)
Der er ingen rejser med temaet Dykkerferie lige nu. Herunder kan du se eksempler på andre temarejser:

Du kan også tage på en organisere dykkerrejse, hvor dykningen er det centrale element på ferien. Der findes flere specialiserede rejseselskaber, som arrangerer dykkerrejser med et fastlagt dykkeprogram – du skal bare søge dig frem på nettet. Og så kan du godt begynde at glæde dig til at møde den helt fantastiske verden, der er under havets overflade, hvor du skal opleve solstrålernes dans på sandbunden, svømme med små og store fisk i alle regnbuens farver, glide forbi fascinerende koraller og måske støde på et gammel, spændende skibsvrag.

 

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.