Kør-selv-ferie

Kør-selv-ferie

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Når man hører ordene "Kør selv ferie", kommer man let til at tænke på en bil, der er proppet med børn og bagage, og som kører hjemmefra på en frisk og solbadet morgen i begyndelsen af ferien. Det kan være, I kører fra hotel til hotel eller fra campinghytte til campinghytte på jeres kør selv ferie rundt i Danmark eller i udlandet. Måske har I valgt at tage med en færge ud til en ø eller til et andet land, hvor I kan køre rundt, helt som det passer jer.

Bedøm tema
4,6
(120 bedømmelser)

Udvalgte temarejser med Kør-selv-ferie

Sortér Kør-selv-ferie efter land

Uanset hvilken bil I kører i, er denne måde at rejse på forbundet med total frihed og individuelle ferieoplevelser. I kan holde ind og slappe af, lige når det passer jer, nyde udsigten fra en bakketop, tage en afstikker til en lille, hyggelig landsby, eller I kan mødes med nogen, I kender, som bor lige i nærheden af, hvor I er. I kan også vælge at gøre noget nyt på jeres kør selv ferie. En pakkerejse af typen Fly & Drive kan være en spændende mulighed for jer, der holder meget af bilferier, kør selv ferier. Uanset hvordan I gør, så giver kør selv ferier jer mulighed for at veksle imellem naturoplevelser, storbyliv eller badestrande, ligesom I har lyst til.

 

Rejsebureauer med Kør-selv-ferie
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.