Weekendophold

Weekendophold

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Nogle gange kan det være dejligt at tage lidt væk hjemmefra, når der er weekend i Danmark.
Det er klart, at du også godt kan slappe af og gøre noget andet, end du ellers plejer at gøre, hvis du er hjemme på dine fridage, men bliver det alligevel ikke ofte til, at du kommer til at stå med tøjvask, oprydning og indkøb i hænderne?

Når du virkelig trænger til en pause fra arbejdet og dit hjem, så er det på tide at tage på en weekendferie. Det kan enten bare være et to-dages weekendophold eller en forlænget weekend. Om du mest har brug for ro og afslapning eller nye, spændende oplevelser, eller måske en blanding af de to slags, det er jo helt op til dig selv.

Bedøm tema
4,5
(122 bedømmelser)

Udvalgte temarejser med Weekendophold

Sortér Weekendophold efter land

Et weekendophold kan også være en rigtig god måde at få mere tid sammen med din(e) kære på.

Det er oplagt at I får snakket noget mere sammen, at I plejer jeres parforhold lidt ekstra, spiser på en lækker restaurant.

Hvis I er en familie afsted, så sørg for at I får nogle nye, sjove oplevelser sammen, som I kan huske på, når I kommer hjem.

Europa bugner af skønne storbyer, hvor det er helt oplagt at tage på weekendophold, og du kan rejse til mange af Europas skønne steder fra de danske lufthavne.

Hvis behovet er for at komme væk fra storbylarmen og få bilosen skiftet ud med ren luft og skøn natur, så er Island med sine storladne natur og varme kilder måske lige sagen.

I Danmark er et kroophold helt oplagt til en weekendferie, og det samme er et wellnessophold på et spahotel eller en ferie i badeland med ungerne.  

Rejsebureauer med Weekendophold
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.